2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bak buda hiç aklıma gelmemişti: ) göz önünde bulundurcam mutlaka çok rahat olur gercekten

Kızlar balık hapı ve kalsiyum haplarınızı gün arasında hangi vakitlerde kullanıyorsunuzz (kahvaltı önce sonra hangisini öğlen aksam v.s) bna eczane yazmamıs üstüne

Bak buda hiç aklıma gelmemişti: ) göz önünde bulundurcam mutlaka çok rahat olur gercekten
Tabiki olmaz olurmu.arabaya bineceğiz yeri gelcek elimizde poşet olacak kendi el çantamız olacak yada ne bilim bebeğin montu olacak oyuncağı olacak eller kollar dolu olacak.Direk tak sırtına çantayı kolların boş olsun . 2 türlü kullanımlık olması lazım.

Kizlar ben demistim ya hamileligimi kvlerden annemlerden baska kimse bilmiyor. Okuyanlar bilir.. bugün esimin akrabasinin biri arayip bana demez mi sen hamilesin. Konu bilip bilmemeleri degil. Kv dedim söyleme kimseye bisey ona ragmen gidip söyledi. Benim kizdigim nokta budur. 2 kez düsük yaptim ikincisinide kimse bilmiyor dedim ki söyleme. Sen tut git görüsmedigim sevmedigim akrabalara anlat bunlarda habire esime tüp bebek merkez adreslerini yolluyorlar yorumsuz hemde. Belki biraz abartiyorum bilemedim ama cok zoruma gitti. Lafim 5 para etmiyor gibi hissettim. Esime dedim annene deme dedim gitmis söylemis eee napak simdi bana diyo kavga mi edelim. Bende dedim kavga et demedim gercektende kötü bi sözde söylemedim kizlar dedim ben sana derdimi anlatiyom sadece benim kocam degilmisin. Beni anlamasi yerine cok sinirlendi. Sanki annesine küfür etmis gibiyim. Bundan sonra sadece tedbirimi alcam dahada asla güvenmem ona. Orda burda duyuyom söyledigim seyleri belki kötü seyler degil ama sonucta söylememekte rica ediyorum beni önemsemiyor gidip orda burda diyor. Cok mu abartiyorum kizlar? Beni hic kimse anlamiyor gibi hissediyorum benim duygularim kimsenin umrunda degilmis gibi hissediyorum.

Canım sevinçlerini biriyle paylaşmak istemişlerdir belki. Ben anneme ilk söylediğimde oturdu 1 saat boyunca bütün akrabalara hatta komşulara telefonla haber verdi. Sözünün geçmemiş olmasından çok sevinçlerini içinde tutamamalarından kaynaklanıyor olabilir.

Canm benim zor zamanlar geçirmişssin .Senin başkalarını söylemek istememen çok normal tekrar etmesinden yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsun.Nazar değmesinden korkuyorsun.Ama annende çok sevinmiş mutlu olmuş içinde tutamamış paylaşmış.onada kızmamak lazım. valla arada kaldım cnm.ama sana hak veriyorum ve seni anlıyorum.
tüp bebek merkez adreslerini yolluyorlar dedin. ne alaka canm onu anlamadım neden yolluyorlar öyle saçma yaaa

Ilk torunlari olsa derdim hadi icinde tutamamis 10 dan fazla torun var yani. Kayinvalidemden biraz anlayis beklerdim. Iste herkesten bir ses yok kvdeme demisler senin yaninda kalsaydi öyle olmazdi yok ben kendime bakmamisim yok ben agir kaldirmisim. Ben cahil degilim hic birsey yapmama ragmen düstüler. Ondan sonra diyolar sen naptinda düstü. O yüzden bi yandan cok mutluyum uzakta oldugum icin. Ama iste böyle söyleyenler olunca insan hic onlarla mutlulugunu paylasmak istemiyor hep fesat düsünüyorlar... hic demiyorlar bu kizin moreli bozulur. Herkes cok bencil olmus niye millet bu kadar kalp kirmaya merakli ben ona ragmen yine kimsenin kalbini kirmadim

Bence haklisin ama bu kvler dillerini tutamaz. Maksat ele gune hava civa iste bosver sen bolca dua oku bebisine, Allahin izniyle bisicik olmaz kocaman oldu zaten annesi, korkacak bi durum
Kalmadi. Esine de cok kizma, annesine soylemese bu kez annesi kizardi kotu olurdu. Olsun bilsinler, sende soyle artik herkeze yaaaa gogsunu gere gere hem hamileyim diye istedigini yaptir, keyfine bak sekerim

Haklısın cnm bu kvler böyleler işte bizde uzakta oturuyoruz ama sağolsun hep gölgesi tepemde arada yanımıza geliyor hiç bir zaman da haber verip de geleyim demiyor sanki baskın yapar gibi geçen geldi bizim yatakta yattı hamile halimle yer yatağında yatmak zorunda kaldım ay düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum

Canım haklısın kendince en azından görüşmediğin hoşlanmadığın insanlara söylemeseydi. Cahil insan çok malesef, başka insanların hayatlarına müdahale etmeyi yerli yersiz konuşmayı çok seviyorlar.Sıkma canını olan olmuş artık kulağını tıka hepsine tadını çıkar hamileliğinin

Sizin yatağınızda mı yattı demek istiyorum kusura bakma

Hakkinizi helal edin cok yazdim sizinde kafanizi sisirdim ama baska nerde icimi döke bilirdim bilemedim.
bence çok kafaya takma sonuçta ilk üç aylık dönem olsa neyse ama artık yarıyı geçti mutluluktan tutamamıştr ağzını torun sevinci sonuçta sende tadını çıkarmaya bak :)

Son düzenleme:
sen üzme kendini yaşadıklarn zor şeyler ama tedbir olur artk hiçbişeyiini demezsin onlara ama kendiini strese üzüntüye sokma lütfen dediğim gibi tadını çıkar saçmalayan insanlarada yokmuşlar gbi davran

ay şok oldum yuh yani vermeseydin yeriini niye verdin oyle seymi olur aa ben sinirlendim

bobrek genıslemesı sag da ıse o tarafa hıc yatma dıyor burdakı dr. ıns gecer gıderde mudahale gerekmez. benım de bebegımde varmıs genısleme ah kuzucum ıns gecer gıder de uzulmem(((
Inşallah canm ya seninkide sınırin ustundemi ben 10gun sonra gideceğim tekrar

Bizde 22+4 olduk bugün teyzesi
bizimde hiç belli olmuyor. Bazen işte toplantıdayken bazen evde dinlenince sağlam tekmeler yiyorum çok şükür ama hergün aynı şiddette ve adette değil henüz

yanlarinda olsaydim hepsinin burnundan getirirdim :) hergün pasta börek

Ya hic sorma kv kötü degilde iste bazen böyle dengesizliyi tutuyo ne dediginin farkinda degil. Biz 2 saat arada uzagiz her zaman gelmiyor ayda yilda bi defa genelde hep biz gideriz ama hergün ararlar.
aynen öyle canim cok cahil var yani ben kendim söylesem derim sen niye müdahale ediyon ne bileyim bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…