- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.821
Bak buda hiç aklıma gelmemişti: ) göz önünde bulundurcam mutlaka çok rahat olur gercektenNe demek cnm. Aynen gidip bakmak lazım ince mi kalın mı ince olursa kenarından yırtılır filan.Biraz kalın ve büyük olması lazım ki herşeyi sığsın .Birde sırt çantası olarak da olması önemli hem el çantası hem sırt çantası olsun bence iki türlü kullanılan olsun Elimiz dolu olunca sırtımıza takarız.
Tabiki olmaz olurmu.arabaya bineceğiz yeri gelcek elimizde poşet olacak kendi el çantamız olacak yada ne bilim bebeğin montu olacak oyuncağı olacak eller kollar dolu olacak.Direk tak sırtına çantayı kolların boş olsun . 2 türlü kullanımlık olması lazım.Bak buda hiç aklıma gelmemişti: ) göz önünde bulundurcam mutlaka çok rahat olur gercekten
Canım sevinçlerini biriyle paylaşmak istemişlerdir belki. Ben anneme ilk söylediğimde oturdu 1 saat boyunca bütün akrabalara hatta komşulara telefonla haber verdi. Sözünün geçmemiş olmasından çok sevinçlerini içinde tutamamalarından kaynaklanıyor olabilir.Kizlar ben demistim ya hamileligimi kvlerden annemlerden baska kimse bilmiyor. Okuyanlar bilir.. bugün esimin akrabasinin biri arayip bana demez mi sen hamilesin. Konu bilip bilmemeleri degil. Kv dedim söyleme kimseye bisey ona ragmen gidip söyledi. Benim kizdigim nokta budur. 2 kez düsük yaptim ikincisinide kimse bilmiyor dedim ki söyleme. Sen tut git görüsmedigim sevmedigim akrabalara anlat bunlarda habire esime tüp bebek merkez adreslerini yolluyorlar yorumsuz hemde. Belki biraz abartiyorum bilemedim ama cok zoruma gitti. Lafim 5 para etmiyor gibi hissettim. Esime dedim annene deme dedim gitmis söylemis eee napak simdi bana diyo kavga mi edelim. Bende dedim kavga et demedim gercektende kötü bi sözde söylemedim kizlar dedim ben sana derdimi anlatiyom sadece benim kocam degilmisin. Beni anlamasi yerine cok sinirlendi. Sanki annesine küfür etmis gibiyim. Bundan sonra sadece tedbirimi alcam dahada asla güvenmem ona. Orda burda duyuyom söyledigim seyleri belki kötü seyler degil ama sonucta söylememekte rica ediyorum beni önemsemiyor gidip orda burda diyor. Cok mu abartiyorum kizlar? Beni hic kimse anlamiyor gibi hissediyorum benim duygularim kimsenin umrunda degilmis gibi hissediyorum.
Canm benim zor zamanlar geçirmişssin .Senin başkalarını söylemek istememen çok normal tekrar etmesinden yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsun.Nazar değmesinden korkuyorsun.Ama annende çok sevinmiş mutlu olmuş içinde tutamamış paylaşmış.onada kızmamak lazım. valla arada kaldım cnm.ama sana hak veriyorum ve seni anlıyorum.Kizlar ben demistim ya hamileligimi kvlerden annemlerden baska kimse bilmiyor. Okuyanlar bilir.. bugün esimin akrabasinin biri arayip bana demez mi sen hamilesin. Konu bilip bilmemeleri degil. Kv dedim söyleme kimseye bisey ona ragmen gidip söyledi. Benim kizdigim nokta budur. 2 kez düsük yaptim ikincisinide kimse bilmiyor dedim ki söyleme. Sen tut git görüsmedigim sevmedigim akrabalara anlat bunlarda habire esime tüp bebek merkez adreslerini yolluyorlar yorumsuz hemde. Belki biraz abartiyorum bilemedim ama cok zoruma gitti. Lafim 5 para etmiyor gibi hissettim. Esime dedim annene deme dedim gitmis söylemis eee napak simdi bana diyo kavga mi edelim. Bende dedim kavga et demedim gercektende kötü bi sözde söylemedim kizlar dedim ben sana derdimi anlatiyom sadece benim kocam degilmisin. Beni anlamasi yerine cok sinirlendi. Sanki annesine küfür etmis gibiyim. Bundan sonra sadece tedbirimi alcam dahada asla güvenmem ona. Orda burda duyuyom söyledigim seyleri belki kötü seyler degil ama sonucta söylememekte rica ediyorum beni önemsemiyor gidip orda burda diyor. Cok mu abartiyorum kizlar? Beni hic kimse anlamiyor gibi hissediyorum benim duygularim kimsenin umrunda degilmis gibi hissediyorum.
Canım sevinçlerini biriyle paylaşmak istemişlerdir belki. Ben anneme ilk söylediğimde oturdu 1 saat boyunca bütün akrabalara hatta komşulara telefonla haber verdi. Sözünün geçmemiş olmasından çok sevinçlerini içinde tutamamalarından kaynaklanıyor olabilir.
Canm benim zor zamanlar geçirmişssin .Senin başkalarını söylemek istememen çok normal tekrar etmesinden yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsun.Nazar değmesinden korkuyorsun.Ama annende çok sevinmiş mutlu olmuş içinde tutamamış paylaşmış.onada kızmamak lazım. valla arada kaldım cnm.ama sana hak veriyorum ve seni anlıyorum.
tüp bebek merkez adreslerini yolluyorlar dedin. ne alaka canm onu anlamadım neden yolluyorlar öyle saçma yaaa
Bence haklisin ama bu kvler dillerini tutamaz. Maksat ele gune hava civa isteKizlar ben demistim ya hamileligimi kvlerden annemlerden baska kimse bilmiyor. Okuyanlar bilir.. bugün esimin akrabasinin biri arayip bana demez mi sen hamilesin. Konu bilip bilmemeleri degil. Kv dedim söyleme kimseye bisey ona ragmen gidip söyledi. Benim kizdigim nokta budur. 2 kez düsük yaptim ikincisinide kimse bilmiyor dedim ki söyleme. Sen tut git görüsmedigim sevmedigim akrabalara anlat bunlarda habire esime tüp bebek merkez adreslerini yolluyorlar yorumsuz hemde. Belki biraz abartiyorum bilemedim ama cok zoruma gitti. Lafim 5 para etmiyor gibi hissettim. Esime dedim annene deme dedim gitmis söylemis eee napak simdi bana diyo kavga mi edelim. Bende dedim kavga et demedim gercektende kötü bi sözde söylemedim kizlar dedim ben sana derdimi anlatiyom sadece benim kocam degilmisin. Beni anlamasi yerine cok sinirlendi. Sanki annesine küfür etmis gibiyim. Bundan sonra sadece tedbirimi alcam dahada asla güvenmem ona. Orda burda duyuyom söyledigim seyleri belki kötü seyler degil ama sonucta söylememekte rica ediyorum beni önemsemiyor gidip orda burda diyor. Cok mu abartiyorum kizlar? Beni hic kimse anlamiyor gibi hissediyorum benim duygularim kimsenin umrunda degilmis gibi hissediyorum.
Haklısın cnm bu kvler böyleler işte bizde uzakta oturuyoruz ama sağolsun hep gölgesi tepemde arada yanımıza geliyor hiç bir zaman da haber verip de geleyim demiyor sanki baskın yapar gibi geçen geldi bizim yatakta yattı hamile halimle yer yatağında yatmak zorunda kaldım ay düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorumIlk torunlari olsa derdim hadi icinde tutamamis 10 dan fazla torun var yani. Kayinvalidemden biraz anlayis beklerdim. Iste herkesten bir ses yok kvdeme demisler senin yaninda kalsaydi öyle olmazdi yok ben kendime bakmamisim yok ben agir kaldirmisim. Ben cahil degilim hic birsey yapmama ragmen düstüler. Ondan sonra diyolar sen naptinda düstü. O yüzden bi yandan cok mutluyum uzakta oldugum icin. Ama iste böyle söyleyenler olunca insan hic onlarla mutlulugunu paylasmak istemiyor hep fesat düsünüyorlar... hic demiyorlar bu kizin moreli bozulur. Herkes cok bencil olmus niye millet bu kadar kalp kirmaya merakli ben ona ragmen yine kimsenin kalbini kirmadim
Eki Görüntüle 1939248
kizlar dun ayrintili vardi. cok sukur hersey yolunda. bu da kizcem :) hepinize selam olsun teyzeler. ya kafam cok karisik. kac tane uzun kollu zibin kac tane kisa kollu almaliyim? ya da kalin tulum, alt ust. ya oglum aralik ayinda dogmustu. kis boyunca kalin giydirmistim.
Kizlar ben demistim ya hamileligimi kvlerden annemlerden baska kimse bilmiyor. Okuyanlar bilir.. bugün esimin akrabasinin biri arayip bana demez mi sen hamilesin. Konu bilip bilmemeleri degil. Kv dedim söyleme kimseye bisey ona ragmen gidip söyledi. Benim kizdigim nokta budur. 2 kez düsük yaptim ikincisinide kimse bilmiyor dedim ki söyleme. Sen tut git görüsmedigim sevmedigim akrabalara anlat bunlarda habire esime tüp bebek merkez adreslerini yolluyorlar yorumsuz hemde. Belki biraz abartiyorum bilemedim ama cok zoruma gitti. Lafim 5 para etmiyor gibi hissettim. Esime dedim annene deme dedim gitmis söylemis eee napak simdi bana diyo kavga mi edelim. Bende dedim kavga et demedim gercektende kötü bi sözde söylemedim kizlar dedim ben sana derdimi anlatiyom sadece benim kocam degilmisin. Beni anlamasi yerine cok sinirlendi. Sanki annesine küfür etmis gibiyim. Bundan sonra sadece tedbirimi alcam dahada asla güvenmem ona. Orda burda duyuyom söyledigim seyleri belki kötü seyler degil ama sonucta söylememekte rica ediyorum beni önemsemiyor gidip orda burda diyor. Cok mu abartiyorum kizlar? Beni hic kimse anlamiyor gibi hissediyorum benim duygularim kimsenin umrunda degilmis gibi hissediyorum.
Canım haklısın kendince en azından görüşmediğin hoşlanmadığın insanlara söylemeseydi. Cahil insan çok malesef, başka insanların hayatlarına müdahale etmeyi yerli yersiz konuşmayı çok seviyorlar.Sıkma canını olan olmuş artık kulağını tıka hepsine tadını çıkar hamileliğininIlk torunlari olsa derdim hadi icinde tutamamis 10 dan fazla torun var yani. Kayinvalidemden biraz anlayis beklerdim. Iste herkesten bir ses yok kvdeme demisler senin yaninda kalsaydi öyle olmazdi yok ben kendime bakmamisim yok ben agir kaldirmisim. Ben cahil degilim hic birsey yapmama ragmen düstüler. Ondan sonra diyolar sen naptinda düstü. O yüzden bi yandan cok mutluyum uzakta oldugum icin. Ama iste böyle söyleyenler olunca insan hic onlarla mutlulugunu paylasmak istemiyor hep fesat düsünüyorlar... hic demiyorlar bu kizin moreli bozulur. Herkes cok bencil olmus niye millet bu kadar kalp kirmaya merakli ben ona ragmen yine kimsenin kalbini kirmadim
Sizin yatağınızda mı yattıHaklısın cnm bu kvler böyleler işte bizde uzakta oturuyoruz ama sağolsun hep gölgesi tepemde arada yanımıza geliyor hiç bir zaman da haber verip de geleyim demiyor sanki baskın yapar gibi geçen geldi bizim yatakta yattı hamile halimle yer yatağında yatmak zorunda kaldım ay düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum
Aynen canım tam bir düşüncesiz doğuma çağırmayı düşünmüyorum ben açıkçası kendi ailemle de görüşmüyorum o yüzden yalnız doğuracağım sanırımSizin yatağınızda mı yattıdemek istiyorum kusura bakma
bence çok kafaya takma sonuçta ilk üç aylık dönem olsa neyse ama artık yarıyı geçti mutluluktan tutamamıştr ağzını torun sevinci sonuçta sende tadını çıkarmaya bak :)Hakkinizi helal edin cok yazdim sizinde kafanizi sisirdim ama baska nerde icimi döke bilirdim bilemedim.
sen üzme kendini yaşadıklarn zor şeyler ama tedbir olur artk hiçbişeyiini demezsin onlara ama kendiini strese üzüntüye sokma lütfen dediğim gibi tadını çıkar saçmalayan insanlarada yokmuşlar gbi davranIlk torunlari olsa derdim hadi icinde tutamamis 10 dan fazla torun var yani. Kayinvalidemden biraz anlayis beklerdim. Iste herkesten bir ses yok kvdeme demisler senin yaninda kalsaydi öyle olmazdi yok ben kendime bakmamisim yok ben agir kaldirmisim. Ben cahil degilim hic birsey yapmama ragmen düstüler. Ondan sonra diyolar sen naptinda düstü. O yüzden bi yandan cok mutluyum uzakta oldugum icin. Ama iste böyle söyleyenler olunca insan hic onlarla mutlulugunu paylasmak istemiyor hep fesat düsünüyorlar... hic demiyorlar bu kizin moreli bozulur. Herkes cok bencil olmus niye millet bu kadar kalp kirmaya merakli ben ona ragmen yine kimsenin kalbini kirmadim
ay şok oldum yuh yani vermeseydin yeriini niye verdin oyle seymi olur aa ben sinirlendimHaklısın cnm bu kvler böyleler işte bizde uzakta oturuyoruz ama sağolsun hep gölgesi tepemde arada yanımıza geliyor hiç bir zaman da haber verip de geleyim demiyor sanki baskın yapar gibi geçen geldi bizim yatakta yattı hamile halimle yer yatağında yatmak zorunda kaldım ay düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum
Inşallah canm ya seninkide sınırin ustundemi ben 10gun sonra gideceğim tekrarbobrek genıslemesı sag da ıse o tarafa hıc yatma dıyor burdakı dr. ıns gecer gıderde mudahale gerekmez. benım de bebegımde varmıs genısleme ah kuzucum ıns gecer gıder de uzulmem(((
Bizde 22+4 olduk bugün teyzesikızlar 22. haftasında olanlar ve 22. haftayı atlatmış olanlar bu haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıldı ya da nasıl düzensiz olması normal mi bazen çok hareketli oluyor bazen de hiçbirşey hissetmiyor gibiyim benim gibi var mı
yanlarinda olsaydim hepsinin burnundan getirirdim :) hergün pasta börekBence haklisin ama bu kvler dillerini tutamaz. Maksat ele gune hava civa istebosver sen bolca dua oku bebisine, Allahin izniyle bisicik olmaz kocaman oldu zaten annesi, korkacak bi durum
Kalmadi. Esine de cok kizma, annesine soylemese bu kez annesi kizardi kotu olurdu. Olsun bilsinler, sende soyle artik herkeze yaaaa gogsunu gere gerehem hamileyim diye istedigini yaptir, keyfine bak sekerim
Ya hic sorma kv kötü degilde iste bazen böyle dengesizliyi tutuyo ne dediginin farkinda degil. Biz 2 saat arada uzagiz her zaman gelmiyor ayda yilda bi defa genelde hep biz gideriz ama hergün ararlar.Haklısın cnm bu kvler böyleler işte bizde uzakta oturuyoruz ama sağolsun hep gölgesi tepemde arada yanımıza geliyor hiç bir zaman da haber verip de geleyim demiyor sanki baskın yapar gibi geçen geldi bizim yatakta yattı hamile halimle yer yatağında yatmak zorunda kaldım ay düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum
aynen öyle canim cok cahil varCanım haklısın kendince en azından görüşmediğin hoşlanmadığın insanlara söylemeseydi. Cahil insan çok malesef, başka insanların hayatlarına müdahale etmeyi yerli yersiz konuşmayı çok seviyorlar.Sıkma canını olan olmuş artık kulağını tıka hepsine tadını çıkar hamileliğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?