2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Artik öyle yapcam tedbirimi alcam. Ama bugün cok üzüldüm. Hormonlarda olunca bi iki kat insan üzülüyo :) ama sagolun arkadaslar sayenizde biraz morelim düzeldi. Iki teselli edecek söz ne kadar iyi geldi bana Allah hepinizden razi olsun bebislerinizi sizlere ve bana bagislasin :)))

Canım çok haklısın daha önce yaşadıklarından sonra korkuyorsun tabi nazar değer bişey olur diye ama 5.aydayiz artık şükür bişey olmaz Allah'in izniyle oda sevincini tutmamış boş bulunmuş sanırım uzme kendini bundan sonra ona göre davranırsin sende canım. bunlarla araya biraz mesafe koymak en iyisi bişey anlatmaya gelmiyor gerçekten daha önce benimde başına gelmişti birde hamile değildim o zaman :) dediğim sadece adetim gecikti bu ay kötü biseymi var acaba demiştim ondan sonra kimi görsem hamilemisinn kac aylık soruları zaten 7 senedir olmuyordu birde milletin sürekli böyle sorular sorması dahada yipratmisti beni şimdi ona hic bir derdimi anlatmıyorum artık. Kv.dende pişman olmuştur bence artık, uzulecegini dusunememis o an için bundan sonra yapmayacaktır bence. sende tavrını koymussun zaten kendini de bebeginide uzme canım boşver kendini yıpratmaya değmez hepimizin başına geliyor bos vermek en iyisi.

Asumnur çok geçmiş olsun
Bugün bizim okulun hemsiresi söyledi, artık kasılmalar baslayacakmis, böyle birden bir ağrı olacakmış, öyle kalacakmisiz. Doğuma hazırlıkmis. Ara ara olacakmış. Belki öyle bir şeydir. Geçmiş olsun tekrar

Cok düsüncesiz davraniyorlar karsindakini düsünmüyorlar. Kv deme hic demedim sen niye söyledin diye sirf esim üzülmesin diye. Ama mesafemide koyacam. Keske öyle kolay bos verilse heralde hormonlardan dolayi dahada insan bi alingan oluyor. Ama düsünmemeye caliscam. Senikilerde sacmalamis yillardir olmamis kimseninde umrunda degil bu kizin belki olmuyor niye sürekli soruyoz. Niye bilerek kalp kiriyoz olsa zaten eninde sonunda ortada olur

Aynen canım tam bir düşüncesiz doğuma çağırmayı düşünmüyorum ben açıkçası kendi ailemle de görüşmüyorum o yüzden yalnız doğuracağım sanırım
Aynen canım tam bir düşüncesiz doğuma çağırmayı düşünmüyorum ben açıkçası kendi ailemle de görüşmüyorum o yüzden yalnız doğuracağım sanırım
Canım nasıl rahat edeceksen öyle yap lohusa lohusa bide canın sıkılmasın eşinle de altından kalkarsınız kafan rahat olsun

Evet benim bebisimin de öyle bi bakıyorum kıpır kıpır bi bakıyorum hareketsiz

Tesekkur ederim canim. Aynen kasildim hareket edemedim zaten. Yavas yavas agirlasiyoruz sanirim. :)

Aminnn aminn insaallahh canim. Bizim birimiz sarisin birimiz esmer olunca cok merk ediyorum bende nasil bir sey cikacak ☺ süsleme isini sorma zaten. En basitinden bi pijama.aliyorum o bile o kadar guzel ki*. Kizlarn kiyafetleri nasil guzel oluyor yaa. Kendime kiyafet alinca dahi bu kadar mutlu olmuyodum ben :)))

Aynen canım düşüncesiz olabiliyor insanlar bazen başlarına gelmeyince anlamıyorlar ışte senin durumunu biz kimseye yapamıyoruz öyle uzulende hep biz oluyoruz ışte. inşallah bebislerimiz bi gelsinler hayırlısıyla unutturacaklar bize bütün yaşadıklarımızı

Anguskusu dualarımız seninle ve Zeynep Ervanla. Dinlen bol bol, eğlenmene bak. Bir yandan dua et, bir yandan yayıla yayıla tv izle. Ohhh keyiflenin ana kız. Her şey çok güzel olacak

Kızlar Internette bulamadım. Gebelikte kavurma yenir dimi ? İşlenmiş et mi sayılıyor ? Şu Rize kavurması dedikleri var ya o

Birde soyle bir durum var, herkes evlenir evlenmez cocuk yapacak diye birsey mi var. Biz 4 yil kendi istegimizle cocuk yapmadik. İnsanlar soru sorma hakkini kendinde nasil buluyor anlamiyorum.

Kızlar benim cücük mü hareket ediyor bağırsak hareketi mi bilmiyorum; bazen içimde bişi oluyor midem bulanıyor o esnada. Oğlum organlarla mı oynuyor ki
zuka24 canım mevzu hazır olması aslında bence. Ben sucuk pastırma ev ürünü oldukça yiyorum. O kavurma da iyi bi markaysa yenebilir bence. Sonuçta pişmiş oluyor.

Kızlar ben bugün detaylı ultrasona girdim. Çok şükür her şey yolunda. Ama fotolar hiç net değil çok üzüldüm neden böyle ki ? detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar sizin nasıldı?
Bende bugün yaptırdım, 21.haftada 400 gram dedi, seninki nasıl birde sen yine iyisin ben devlette yaptırdım bana tek bir resim bile vermedi

Kızlar Internette bulamadım. Gebelikte kavurma yenir dimi ? İşlenmiş et mi sayılıyor ? Şu Rize kavurması dedikleri var ya o
Canım ben gıda sektöründeyim. Kavurma et ürünleri arasında en sağlıklı olanı. Hiçbir katkı maddesi içermez kendi suyuyla buharda pişer emin ol evinde yaptığından farkı yok ama tabiki güvenilir marka olması önemli

Insallah canim bi gelsinler bebisler hersey unutcaz :) Allah herkese nasip etsin insallah :)
Birde soyle bir durum var, herkes evlenir evlenmez cocuk yapacak diye birsey mi var. Biz 4 yil kendi istegimizle cocuk yapmadik. İnsanlar soru sorma hakkini kendinde nasil buluyor anlamiyorum.
aynen canim ben ilk evlendigimde 2 hafta aradan gecmedi basladilar sormaya yok mu bisey diye. Ben baya bi sasirdim nasil bu kadar rahat özel hayatima burnunu soka biliyorlar. Bizde ilk sene istemedik zten bide yok düsünmüyom diyincede sonrada olmazsa görürsün diyorlardi. Balayi tatiline gittik onu bile böyle yadirgadilar. Kaynanama kalsaymis yollamazmis. Cok ters bana böyle seyler

Ay canım seni çok iyi anlıyorum kv işte ne yapacaksın eşe gelince hamilelikte benim eşim de sanki o hamileymiş gibi anlayışsız davranmaya başladı uyardım ben de bakalım uygulucak inşallah aman boşver hiç canını sıkma canım bi daha da kv ona göre davranirsin nabcan ilkinde ben de çok kizmistim herkes duymuştu bir de öldüğünü açıklamak düştü bana herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…