- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.188
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.861
Canım ben gıda sektöründeyim. Kavurma et ürünleri arasında en sağlıklı olanı. Hiçbir katkı maddesi içermez kendi suyuyla buharda pişer emin ol evinde yaptığından farkı yok ama tabiki güvenilir marka olması önemli
Hastanede bu tip yoğun kanamalar için uygun hasta bezi varmış diye duydum tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirKızlar doğum sonrası hastanede kullanmak için tek kullanımlik ic çamaşırlari var alsakmi bizde kullanislimi acaba? kanama çok oluyormuş sanırım kullan at rahat olur bizim için
Evet tek parça canım. Kullanma kılavuzu var orda resimlerle gösterilmiş bir De internette videolar var alisilir sanırım. Ben de kullanmadim.Canım sen deyince baktımda bu tek parça kumaş halinde mi geliyor. Bağlayamazsam diye çekindim.
Sırt çantası + arabada da kullanabileceğin bir puset tavsiye ederim.Kızlar bu takımı almak istiyorum ama normalde nasıldır fiyatları bilmiyorum hiç biyerde de sormamistim bir de kalitesi iyimi acaba alayimmi sizce :)
Kızlar balık hapı ve kalsiyum haplarınızı gün arasında hangi vakitlerde kullanıyorsunuzz (kahvaltı önce sonra hangisini öğlen aksam v.s) bna eczane yazmamıs üstüne
Kizlar ben demistim ya hamileligimi kvlerden annemlerden baska kimse bilmiyor. Okuyanlar bilir.. bugün esimin akrabasinin biri arayip bana demez mi sen hamilesin. Konu bilip bilmemeleri degil. Kv dedim söyleme kimseye bisey ona ragmen gidip söyledi. Benim kizdigim nokta budur. 2 kez düsük yaptim ikincisinide kimse bilmiyor dedim ki söyleme. Sen tut git görüsmedigim sevmedigim akrabalara anlat bunlarda habire esime tüp bebek merkez adreslerini yolluyorlar yorumsuz hemde. Belki biraz abartiyorum bilemedim ama cok zoruma gitti. Lafim 5 para etmiyor gibi hissettim. Esime dedim annene deme dedim gitmis söylemis eee napak simdi bana diyo kavga mi edelim. Bende dedim kavga et demedim gercektende kötü bi sözde söylemedim kizlar dedim ben sana derdimi anlatiyom sadece benim kocam degilmisin. Beni anlamasi yerine cok sinirlendi. Sanki annesine küfür etmis gibiyim. Bundan sonra sadece tedbirimi alcam dahada asla güvenmem ona. Orda burda duyuyom söyledigim seyleri belki kötü seyler degil ama sonucta söylememekte rica ediyorum beni önemsemiyor gidip orda burda diyor. Cok mu abartiyorum kizlar? Beni hic kimse anlamiyor gibi hissediyorum benim duygularim kimsenin umrunda degilmis gibi hissediyorum.
Ah canım bana tup bebek mi hoca mi muska mi hersey dediler napalım nasip bu guneymiş inşallahyanlarinda olsaydim hepsinin burnundan getirirdim :) hergün pasta börek
Ya hic sorma kv kötü degilde iste bazen böyle dengesizliyi tutuyo ne dediginin farkinda degil. Biz 2 saat arada uzagiz her zaman gelmiyor ayda yilda bi defa genelde hep biz gideriz ama hergün ararlar.
aynen öyle canim cok cahil varyani ben kendim söylesem derim sen niye müdahale ediyon ne bileyim bacim
Daha önce doğum yapan arkadaşlar yardımcı oldular burda sağolsunlar: ) kullanisli değilmiş o çamaşırlar canim vazgeçtim bende almaktan hastane zaten veriyormuş hasta bezi sonrada orkid kullanırız artık gerekirseHastanede bu tip yoğun kanamalar için uygun hasta bezi varmış diye duydum tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir
Slm canım benim de Bebeğin suyu üst Sınıra yakın dedi moralim çok bozuk suyun normale döndümü
Aynen ben de senin durumundayim doktor detaylidan sonra gel demişti ama tam hatirlamiyorum 3 hafta sonra fln dedi galiba. Ben de 24 .haftanin icine girdiğimde giderim diye düşünuyorum şeker yükleme de galiba bu haftada yapiliyor .Kızlar, şu şeker yükleme testi kaç haftalıkken yapılıyor acaba? Belli haftalar arası mı olması lazım kaçırmayayım. Bizim son kontrol 19.haftadaydı, doktorum bir şey demedi, muhtelemen nasıl olsa 3 hafta sonra damlarım diyeama araya başka doktorla ayrıntılı ultrason girince erteledim normal kontrolümü sürekli ultrasona girmemek için. Bu sırada şeker testini kaçırmayayım...
Sağol canım, sadece 24. Haftada mı yapılıyor acaba? Ben 25 ya da 26.haftanın içindeyken gitmeyi planlıyordum ama.. Acaba sıkıntı olur mu?Aynen ben de senin durumundayim doktor detaylidan sonra gel demişti ama tam hatirlamiyorum 3 hafta sonra fln dedi galiba. Ben de 24 .haftanin icine girdiğimde giderim diye düşünuyorum şeker yükleme de galiba bu haftada yapiliyor .
Benim sanki bisey gelecekmis gibi oluyor batiyor ama adet olacakmisim gibi acaba aynı sey mi?
şeker yüklemeyi düşünmüyorsan 3 gün boyunca sabah öğle akşam açlık ve tokluk şekerlerine baktırıp kontrolüne öyle de gidebilirsin. Çünkü şekerin çok yüksek çıkarsa insülin ihtiyacın olabilir. Mesela bende de reaktif hipoglisemi diye bi hastalık var. Şekerli bir şey yediğimde vücut 1 saat sonra kan şekerimi aşırı düşürüyor. Yani benim şeker yüklemesi yaptırmam ölümüm demekKızlar ben bu şeker yüklemesinden hiç bişi anlamamıştım ılk hamılelıgımde şekerim cok yuksek cıkmıstı ikinci yukşeme yapıldıydı oda yuksek cıkınca dıyetısyene yolladılar bna bıraz diyetısyen ekmek az ye kahvaltıda yumurta ıkı dılım ekmek cevız 2tane zeytın kıbrıt kutusu kadr peynır dedı ople aksam meyve dedo bı bunu uygulamıstom şimdi diyorum yaptırmasammo o zmn yaptırdım noldu sankı aynı dıyetı ztn sımdıde uygularım ki o kdr kılo almadım sımdı ztn ılac fln vermedı o zmndada boşa şeker yuklenmiştim yaptırmıcam galıba
Kızlar sütyenlere sığabiliyor mu göğüsleriniz ? Beni rahatsız etmeye başladı... sporcu sütyeni mi alsam diyorum. Destekler mi emin de değilim. Daha emzirmeden sarksın istemiyorum :) emzirince zaten olan olacak dimi deneyimli anneler
Ne diyorsunuz kullanan var öı ?
Evet düşüklerle acı yaşamışsın belkide milletin ağzına laf vermek istemiyorsun ama. Kv dende torunu geldiği için çok heyecanlıdır. Yani bunu söylemesi dedikodu sayılmaz ki. Üzme kendini.Kizlar ben demistim ya hamileligimi kvlerden annemlerden baska kimse bilmiyor. Okuyanlar bilir.. bugün esimin akrabasinin biri arayip bana demez mi sen hamilesin. Konu bilip bilmemeleri degil. Kv dedim söyleme kimseye bisey ona ragmen gidip söyledi. Benim kizdigim nokta budur. 2 kez düsük yaptim ikincisinide kimse bilmiyor dedim ki söyleme. Sen tut git görüsmedigim sevmedigim akrabalara anlat bunlarda habire esime tüp bebek merkez adreslerini yolluyorlar yorumsuz hemde. Belki biraz abartiyorum bilemedim ama cok zoruma gitti. Lafim 5 para etmiyor gibi hissettim. Esime dedim annene deme dedim gitmis söylemis eee napak simdi bana diyo kavga mi edelim. Bende dedim kavga et demedim gercektende kötü bi sözde söylemedim kizlar dedim ben sana derdimi anlatiyom sadece benim kocam degilmisin. Beni anlamasi yerine cok sinirlendi. Sanki annesine küfür etmis gibiyim. Bundan sonra sadece tedbirimi alcam dahada asla güvenmem ona. Orda burda duyuyom söyledigim seyleri belki kötü seyler degil ama sonucta söylememekte rica ediyorum beni önemsemiyor gidip orda burda diyor. Cok mu abartiyorum kizlar? Beni hic kimse anlamiyor gibi hissediyorum benim duygularim kimsenin umrunda degilmis gibi hissediyorum.
Arkadaşlar, sosyal medyada arkadaşlarınızla bebiş haberinizi paylaştınız mı? Ben hiç paylaşmayacaktım ama baktım normal fotoğraflarımın altına arkadaşlarım hamile olduğumu apaçık belli eden yorumlar yazıyorlar, ben de bir tane göbüşlü fotomu paylaştım.Siz ne yaptınız?
Ya hemen hemen fikirlerimiz ortak slingi hem istiyorum hem bağlaması gözümü korkutuyo bide malum yaz ayında kullanışlı olur mu bilemedimCanım aslında acelesi yokmuş arabanın. Ben indirimde gördüm diye aldım. Sonra da ilk aylarda zaten uzmanlar daha çok sling sonrasında da kanguru öneriyorlarmış. Ben aldım ama sling kullancam onu da alcam koyun koyuna gezicez kızımla... babası da çok özeniyor sling e.
Aldığım araba da bebeconfort lolaa..
he bi de travel sistemi de gereksiz buldukları yazılmıştı. Baston tarzı sade bi şey yetiyormuş. Arabadan çıkarması vs kolay diye. Hafifte oluyor.
Dedikodu saymiyom canim. Ama sonucta ben demisim ki söyleme kimseye. Ben buna üzülüyom beni takmiyormus gibi. Yoksa duymus duymamislar umrumda degil eninde sonunda ögrenilirdi ztn.Evet düşüklerle acı yaşamışsın belkide milletin ağzına laf vermek istemiyorsun ama. Kv dende torunu geldiği için çok heyecanlıdır. Yani bunu söylemesi dedikodu sayılmaz ki. Üzme kendini.
insallah cnm takmamaya caliscam artik olan olmusEvet tek parça canım. Kullanma kılavuzu var orda resimlerle gösterilmiş bir De internette videolar var alisilir sanırım. Ben de kullanmadim.
Sırt çantası + arabada da kullanabileceğin bir puset tavsiye ederim.
İkisini de kullanmıyorum. Dr yazmıştı zamanında ama kullanmıyorum.
Üzüldüm canım ama emin ol bu dönemde en çok ihtiyacin olan şey moral. Elinden gelirse kafana takma maya çalış. Bir De artık baya ilerledi. Rahat ol. Allah'ın izniyle bişey olmaz. Biraz keyfini çıkarmaya çalış, boş ver öğrenen öğrensin
Açlık tokluğa nasıl bakılıyor?Bana da 24. Hafta gel seker yuklemesinyapalim dedi. Ben de aclik tokluk kan sekerine bakalim ona gore yapalim dedim, tamam dedi. Gitmeden asm de aclik yokluk kan sekerime baktiricam. Gerek gormezse yaptirmicam seker yuklemesini.
Aynen banada diyenler olmustu. Bu ara baska bise sorcam birileri diyordu boylama yaptir o ne oluyor acaba? Yaptirmadim cünkü ne oldugunu bilmiyordumAh canım bana tup bebek mi hoca mi muska mi hersey dediler napalım nasip bu guneymiş inşallah
24 28 diye biliyorum canim. Ac karnina seker iciriyolarmis yaKızlar, şu şeker yükleme testi kaç haftalıkken yapılıyor acaba? Belli haftalar arası mı olması lazım kaçırmayayım. Bizim son kontrol 19.haftadaydı, doktorum bir şey demedi, muhtelemen nasıl olsa 3 hafta sonra damlarım diyeama araya başka doktorla ayrıntılı ultrason girince erteledim normal kontrolümü sürekli ultrasona girmemek için. Bu sırada şeker testini kaçırmayayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?