2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar doğum sonrası hastanede kullanmak için tek kullanımlik ic çamaşırlari var alsakmi bizde kullanislimi acaba? kanama çok oluyormuş sanırım kullan at rahat olur bizim için
Hastanede bu tip yoğun kanamalar için uygun hasta bezi varmış diye duydum tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir

Canım sen deyince baktımda bu tek parça kumaş halinde mi geliyor. Bağlayamazsam diye çekindim.
Evet tek parça canım. Kullanma kılavuzu var orda resimlerle gösterilmiş bir De internette videolar var alisilir sanırım. Ben de kullanmadim.
Kızlar bu takımı almak istiyorum ama normalde nasıldır fiyatları bilmiyorum hiç biyerde de sormamistim bir de kalitesi iyimi acaba alayimmi sizce :)
Sırt çantası + arabada da kullanabileceğin bir puset tavsiye ederim.

Kızlar balık hapı ve kalsiyum haplarınızı gün arasında hangi vakitlerde kullanıyorsunuzz (kahvaltı önce sonra hangisini öğlen aksam v.s) bna eczane yazmamıs üstüne

İkisini de kullanmıyorum. Dr yazmıştı zamanında ama kullanmıyorum.

Üzüldüm canım ama emin ol bu dönemde en çok ihtiyacin olan şey moral. Elinden gelirse kafana takma maya çalış. Bir De artık baya ilerledi. Rahat ol. Allah'ın izniyle bişey olmaz. Biraz keyfini çıkarmaya çalış, boş ver öğrenen öğrensin

Ben de bugün drumu aradım şeker yüklemesi yaptiricam perşembe dedim. Tamam 100 luk yapicaz dedi. 50 lik olmuyor mu dedim. Hayır 100 luk dedi bu kadar garantici bir Dr daha görmedim. Sinirim bozuldu. Diyet yapmayı göze alabilsem azıcık cesaretim olsa yaptirmiycam ama kendime guvenemiyorum

Ah canım bana tup bebek mi hoca mi muska mi hersey dediler napalım nasip bu guneymiş inşallah

Kızlar, şu şeker yükleme testi kaç haftalıkken yapılıyor acaba? Belli haftalar arası mı olması lazım kaçırmayayım. Bizim son kontrol 19.haftadaydı, doktorum bir şey demedi, muhtelemen nasıl olsa 3 hafta sonra damlarım diye ama araya başka doktorla ayrıntılı ultrason girince erteledim normal kontrolümü sürekli ultrasona girmemek için. Bu sırada şeker testini kaçırmayayım...

Hastanede bu tip yoğun kanamalar için uygun hasta bezi varmış diye duydum tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir
Daha önce doğum yapan arkadaşlar yardımcı oldular burda sağolsunlar: ) kullanisli değilmiş o çamaşırlar canim vazgeçtim bende almaktan hastane zaten veriyormuş hasta bezi sonrada orkid kullanırız artık gerekirse

Aynen ben de senin durumundayim doktor detaylidan sonra gel demişti ama tam hatirlamiyorum 3 hafta sonra fln dedi galiba. Ben de 24 .haftanin icine girdiğimde giderim diye düşünuyorum şeker yükleme de galiba bu haftada yapiliyor .

Sağol canım, sadece 24. Haftada mı yapılıyor acaba? Ben 25 ya da 26.haftanın içindeyken gitmeyi planlıyordum ama.. Acaba sıkıntı olur mu?

Benim sanki bisey gelecekmis gibi oluyor batiyor ama adet olacakmisim gibi acaba aynı sey mi?
şeker yüklemeyi düşünmüyorsan 3 gün boyunca sabah öğle akşam açlık ve tokluk şekerlerine baktırıp kontrolüne öyle de gidebilirsin. Çünkü şekerin çok yüksek çıkarsa insülin ihtiyacın olabilir. Mesela bende de reaktif hipoglisemi diye bi hastalık var. Şekerli bir şey yediğimde vücut 1 saat sonra kan şekerimi aşırı düşürüyor. Yani benim şeker yüklemesi yaptırmam ölümüm demek

Rahatlık daha önemli bence şimdiden memişleri dert etme daha emzirme dönemi var ki ben ayran iç gibi gezmeyi düşünüyorum bulsam bende alıcam o tip yarım atletlerden

Evet düşüklerle acı yaşamışsın belkide milletin ağzına laf vermek istemiyorsun ama. Kv dende torunu geldiği için çok heyecanlıdır. Yani bunu söylemesi dedikodu sayılmaz ki. Üzme kendini.

Ahaha tabiki paylaştım :) hep hayalimdi hamile olunca salopet giyip foto çekinmek yaptım oldu süper de oldu :)

Ya
Ya hemen hemen fikirlerimiz ortak slingi hem istiyorum hem bağlaması gözümü korkutuyo bide malum yaz ayında kullanışlı olur mu bilemedim

Evet düşüklerle acı yaşamışsın belkide milletin ağzına laf vermek istemiyorsun ama. Kv dende torunu geldiği için çok heyecanlıdır. Yani bunu söylemesi dedikodu sayılmaz ki. Üzme kendini.
Dedikodu saymiyom canim. Ama sonucta ben demisim ki söyleme kimseye. Ben buna üzülüyom beni takmiyormus gibi. Yoksa duymus duymamislar umrumda degil eninde sonunda ögrenilirdi ztn.

insallah cnm takmamaya caliscam artik olan olmus

24 28 diye biliyorum canim. Ac karnina seker iciriyolarmis ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…