2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar hepinize Merhaba detaylı ultrason şeker yüklemesi derken bayagi büyüdük.ama benim hala ağzımin tadı geçmedi sürekli ağzımda sakiz cigniyorum varmi benim gibi olan hala?

Ya

Ya hemen hemen fikirlerimiz ortak slingi hem istiyorum hem bağlaması gözümü korkutuyo bide malum yaz ayında kullanışlı olur mu bilemedim

Olur olur daha güzel olur hatta. Giydirirsin zıbınını sende tişörtünü giyersin efilefil gezersiniz bebeğinle :) bende tecrübeli değilim ama bir şekilde öğreniriz bağlanmasını internette anlatılıyor...
göğüs meselesinde de öyle deme ya :) inek gibi memişlerimiz mi olsun :/ emzirirken olacak gibi geliyor ama sporla toplar mı acaba :)
Of of bir sürü şey geliyo aklıma... bebeğimin sağlığı daha önemli tabi ama aldığım kilolar nasıl gidecek, suana kadar olmadı ama catlayacak mıyım, memeler nolcak ????
Düşün babam düşün :)

Kızlar Internette bulamadım. Gebelikte kavurma yenir dimi ? İşlenmiş et mi sayılıyor ? Şu Rize kavurması dedikleri var ya o
Rize kavurmasini gonul rahatligiyla yiyebilirsin, bildigin kavurma yani. İslenmis et olarak sayilanlar ise salam sucuk ve sosis tarzi sarkuteridir. Rize kavurmasi enfeeesssss bir Rize gelini olarak bayilarak yiyorum

Bebek ihtiyaç listesi

Eklentiler

• FB_20170117_22_57_49_Saved_Picture.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 77
  • FB_20170117_22_57_49_Saved_Picture.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 67
Hanımlar joker de Philips avent sterilazatör 3 ü 1 arada indirime girmiş ama jokerFiyatı artırıp öyle indirimini gösteriyor. 250 tl ye düşmüş.
Alsam mı ? Deneyimli anneler ??

Birde soyle bir durum var, herkes evlenir evlenmez cocuk yapacak diye birsey mi var. Biz 4 yil kendi istegimizle cocuk yapmadik. İnsanlar soru sorma hakkini kendinde nasil buluyor anlamiyorum.
Bende bir sene hic cocuk istemedim, gezdik tozdul eşimle yurt ici yurt disi. Dedigin gibi ozel hayatimiza burnunu sokanlara da irrite oldum hep. KV de annemde bi ara cok soyler olunca esime dedim anneni uyar bir daha duymak istemiyorum, kendi annemide uyardim. Ne zaman cocuk yapacagimizi baskalari mi soyleyecek yahu, ne ayip ya!

Aynen ya bu orta yas ustu kadinlarin cocuk sorma merakindan sikiliyorum bende. Bebeklerimiz dogunca bu kez ikinci icin sormaya baslayacaklar. Ayyyy bu dert hic bitmiyecek hiiiicccc...
Rahatlık daha önemli bence şimdiden memişleri dert etme daha emzirme dönemi var ki ben ayran iç gibi gezmeyi düşünüyorum bulsam bende alıcam o tip yarım atletlerden
Pentiden aldim canim, tavsiye ederim.
Açlık tokluğa nasıl bakılıyor?
Sabah ac karnina kan veriyorsun, sonra kahvaltini yapip iki saat sonra tekrar kan veriyorsun.boylece aclik tokluk kan sekerine bakiliyor. Asm de yaptiracagim, evime yakin iki defa gider gelirim.
Kizlar hepinize Merhaba detaylı ultrason şeker yüklemesi derken bayagi büyüdük.ama benim hala ağzımin tadı geçmedi sürekli ağzımda sakiz cigniyorum varmi benim gibi olan hala?
Benim azaldi ama hala yemeklerden sonra agzim zehir gibi oluyor o tadi hala aliyorum. Zaten sabah kusmalarimda gecmedi, gece bulantilarimda gecmedi. Galiba 9 ay boyle devam... Canim sakiz cignememeye calis, tatli sakizlarin cogunda aspartam (kanserojen madde var). Bende bi hafta cignedim sonra kuzenim uyardi ve arastirdim sonuclari okuyunca biraktim.

Hadi yaa.. Midemiz bulanmasın? Ne kadar sürüyor acaba bu test? Şeker içirip içirip test mi yapıyorlar ki?
Oyy seker icmek ne kelime ben bu gun yaptirdim kan birakmadilar bende o sekerli su varya ölcem sandim bi ara yarim kiloya yakin sekeri at bi bardak soguk suya karistir ic ne kadar guzelse tadi oda aynen oyle berbatti, ama insan cocugu icin katlaniyo, basta migde bulandirici geliyo ama sonradan bisey olmuyo hatta seni baya bi tok tutuyo susatmiyoda ben 2.5 saat doktordaydim

Bnde kadn dogumdan sonra urologa gttm. Cunku adam hc bsy demefi. Oda ultrason icin ta nisana verdi sirayi . eger gecmezse usutmeden degldir diye ozelde yaptrirm artik. Sukur kib agrimiyimus senn. Bol su icilmesi oneriliyor birde yuruyus
Kis geldi iste canim o kadar suda istemiyo, zaten hareket ediyorum baya ama agri yok doktor demese bobregin genislemis ama cok önemli degil haberim olmucak ama o enfeksiyondan cektigimi hicbirseyden cekmedim oda cocuk calismalari baslayinca oldu 2.5 ay kadar.

Hamilelikte olagan bir seyms sonra normale donuyormus. Amann agrinn olmasinda canm. Yorumlari okudum falan uzuldum hallerine. Enfeksiyonda cok fena evlendikten sonra benmde oldu bebis varkende oldu. Ama simdi iyiyim sukur. Yarin gidiyoruz. Dua et bize teyzesi
Hayrlisiyla gidip gelelim. Yolculugun hic birl turlusunu sevmiyorum acayp huzursuz oluyorum ben ya.

Ayy gecmiss olsunn canim. Atlatmissin şükür. Sonuclarini ne zamn alacaksin. Minnak iyi teyzesi. Yanlz geriden gelmeye basladi sanirim. 24 e grdim aslinda. 23 haftalksn dedi. İlgili bi dr olmaynca bnde hc bsy demedm artk
Sagol gecti sükür ya sonuclarin ilk iki kani yazmis sonuncu belli degil cunku verip ciktim bisey olursa haber veririz dedi ama seker oldugunu sanmiyorum baya dusuktu benimki :) 2. kanda cikan 6.8 mi neydi galiba. Canim benimde normalde senden 2 gun kucuk olmasi lazim 11 mayisti ilk verilen tarih sonra bi hafta buyuk dedi ya eski doktor, yeni doktorda ona gore gidiyo mesela ama sanki ultrason ben yanlis anlamadiysam tam haftasinda gosteriyo doktor niye bi hafta ondedir diye israr etti anlamadim. Cok bebekte oluyo canim degisiyo son ayinda bebege kilo aldircak seyler ye kapatir bi cok anneden okudum gerilik olayini normalmis

Dualarim sizinle kuzum cok dikkat et kendinede bebisede zaten bu aylardan sonra zor yolculuk yapmak ben kendi arabamizda bile rahat edemiyorum 2 saat yola bunaliyorum rahatsiz oluyorum agirlastik bide uyu en iyisi yoksa gecmez o yol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…