- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.901
Ya hepsi farkli farkli soyluyor bazen 2 gun geride bazen 3 simdide bir hafta. :))) bi dr da sabt kalmazsa m olacagi bu. :))Sagol gecti sükür ya sonuclarin ilk iki kani yazmis sonuncu belli degil cunku verip ciktim bisey olursa haber veririz dedi ama seker oldugunu sanmiyorum baya dusuktu benimki :) 2. kanda cikan 6.8 mi neydi galiba. Canim benimde normalde senden 2 gun kucuk olmasi lazim 11 mayisti ilk verilen tarih sonra bi hafta buyuk dedi ya eski doktor, yeni doktorda ona gore gidiyo mesela ama sanki ultrason ben yanlis anlamadiysam tam haftasinda gosteriyo doktor niye bi hafta ondedir diye israr etti anlamadim. Cok bebekte oluyo canim degisiyo son ayinda bebege kilo aldircak seyler ye kapatir bi cok anneden okudum gerilik olayini normalmis
Ucak kuzum 1 bucuk saate ordaym:) ama kitaplarm cok agir insaalh skinti olmaz. Sirt cantasyla gidiyorum kucuk cekmeli bavul yok. Acaba buyuk bavulu mu alsam. Cekmeli bilemedm. Kiyafet dahi koymadm ama kitaplar fena agir. Var bi 5 kilo. Bu arada kilo demisken bu gun tartldm 58 olmuşum 2 haftada 4 kilo :)))Dualarim sizinle kuzum cok dikkat et kendinede bebisede zaten bu aylardan sonra zor yolculuk yapmak ben kendi arabamizda bile rahat edemiyorum 2 saat yola bunaliyorum rahatsiz oluyorum agirlastik bide uyu en iyisi yoksa gecmez o yol
Aha ucaksa sorun yok cabuk gecer ama kendini strese koyma kalkarken inerken falan. Buyuk valiz al gitsin tasima sirtinda agir gelir siradayken falan. Ay sen 58 den mi bahsediyon ben kilomu soylemiyim hicUcak kuzum 1 bucuk saate ordaym:) ama kitaplarm cok agir insaalh skinti olmaz. Sirt cantasyla gidiyorum kucuk cekmeli bavul yok. Acaba buyuk bavulu mu alsam. Cekmeli bilemedm. Kiyafet dahi koymadm ama kitaplar fena agir. Var bi 5 kilo. Bu arada kilo demisken bu gun tartldm 58 olmuşum 2 haftada 4 kilo :)))
Her ultrason farkli gosteriyo cunku yoksa doktorlarin kendi takvim hesabina göre benimki tam haftasinda ama bi hafta erken diyorlar erkek cocukta genelde gec doguyo bekleyip görecegiz bakalim insallah cok gec gelmez oglusum artik kollarimda istiyorum minik prensimiYa hepsi farkli farkli soyluyor bazen 2 gun geride bazen 3 simdide bir hafta. :))) bi dr da sabt kalmazsa m olacagi bu. :))
şeker yüklemeyi düşünmüyorsan 3 gün boyunca sabah öğle akşam açlık ve tokluk şekerlerine baktırıp kontrolüne öyle de gidebilirsin. Çünkü şekerin çok yüksek çıkarsa insülin ihtiyacın olabilir. Mesela bende de reaktif hipoglisemi diye bi hastalık var. Şekerli bir şey yediğimde vücut 1 saat sonra kan şekerimi aşırı düşürüyor. Yani benim şeker yüklemesi yaptırmam ölümüm demek
Canım o kadar uzun mı sürüyor cidden? 2,5 saat nedir yahu? Yarım kilo şeker miiii? Ayy 5 ayda almadığım tüm kiloyu bu testte alıcam galiba...Oyy seker icmek ne kelime ben bu gun yaptirdim kan birakmadilar bendeo sekerli su varya ölcem sandim bi ara yarim kiloya yakin sekeri at bi bardak soguk suya karistir ic ne kadar guzelse tadi oda aynen oyle berbatti, ama insan cocugu icin katlaniyo, basta migde bulandirici geliyo ama sonradan bisey olmuyo hatta seni baya bi tok tutuyo susatmiyoda ben 2.5 saat doktordaydim
Canım o kadar uzun mı sürüyor cidden? 2,5 saat nedir yahu? Yarım kilo şeker miiii? Ayy 5 ayda almadığım tüm kiloyu bu testte alıcam galiba...Oyy seker icmek ne kelime ben bu gun yaptirdim kan birakmadilar bendeo sekerli su varya ölcem sandim bi ara yarim kiloya yakin sekeri at bi bardak soguk suya karistir ic ne kadar guzelse tadi oda aynen oyle berbatti, ama insan cocugu icin katlaniyo, basta migde bulandirici geliyo ama sonradan bisey olmuyo hatta seni baya bi tok tutuyo susatmiyoda ben 2.5 saat doktordaydim
2 -3 günlük geride veya ileride olması sorun değil hele ki farklı Dr larda bende iki Dr a birden gidiyorum bende de oluyor bazen biri 2 gün ileri söylüyor diğeri tam gününde veya geride kilosu boyu bile tutmuyor aynı haftada Dr sormuştum her cihazın ölçümü kalibrasyon ayarı farklı oluyor takma kafana bebek sağlıklı olduktan sonra dediğim gibi sıkıntı yok.Kilo meselesine girme ben 76 ile hamile kaldım ilk 4 ayda kilo almadım Dr bundan sonraki her ay için 2 kilo gayet normal dedi çünkü bebek büyüyor plasenta ta bebekle aynı kiloda e suyu da var hesap yaparsak bir ayda gayet iyi 2 kilo.Ucak kuzum 1 bucuk saate ordaym:) ama kitaplarm cok agir insaalh skinti olmaz. Sirt cantasyla gidiyorum kucuk cekmeli bavul yok. Acaba buyuk bavulu mu alsam. Cekmeli bilemedm. Kiyafet dahi koymadm ama kitaplar fena agir. Var bi 5 kilo. Bu arada kilo demisken bu gun tartldm 58 olmuşum 2 haftada 4 kilo :)))
Canim trde nasil yapiliyo ne kadar suruyo bilmiyorum ac susuz kan verdim sonra hemen o sekerli suyu ictim 1 saat sonra yine kan verdim ve bi saat sonra yine verdim o aralardada uyudumCanım o kadar uzun mı sürüyor cidden? 2,5 saat nedir yahu? Yarım kilo şeker miiii? Ayy 5 ayda almadığım tüm kiloyu bu testte alıcam galiba...
Ben kullandim canim 1 sene elim ayagim oldu. Ben memnundum. Bebegime ilk aldigim seydi.Hanımlar joker de Philips avent sterilazatör 3 ü 1 arada indirime girmiş ama jokerFiyatı artırıp öyle indirimini gösteriyor. 250 tl ye düşmüş.
Alsam mı ? Deneyimli anneler ??
Yok canım normal kontrolde dedi de daha önce böle biley dememiştiCanım ayrıntılı ultrasyonda mı söylediler suyunun fazla olduğunu, bizim de öyle
Ben kullandim canim 1 sene elim ayagim oldu. Ben memnundum. Bebegime ilk aldigim seydi.
Aynen saglkli olsun onemli degil. 1 hafta geriden soyleyince sasrdim. Kiloyada takmiyorum. Toplamda 8 kilo almışım ama gobek harici ortada bsy yok :)2 -3 günlük geride veya ileride olması sorun değil hele ki farklı Dr larda bende iki Dr a birden gidiyorum bende de oluyor bazen biri 2 gün ileri söylüyor diğeri tam gününde veya geride kilosu boyu bile tutmuyor aynı haftada Dr sormuştum her cihazın ölçümü kalibrasyon ayarı farklı oluyor takma kafana bebek sağlıklı olduktan sonra dediğim gibi sıkıntı yok.Kilo meselesine girme ben 76 ile hamile kaldım ilk 4 ayda kilo almadım Dr bundan sonraki her ay için 2 kilo gayet normal dedi çünkü bebek büyüyor plasenta ta bebekle aynı kiloda e suyu da var hesap yaparsak bir ayda gayet iyi 2 kilo.
Eskiler erkege 9 ay 10 gun derlerdi. Vakti zamaninda hayirlisiyla gelsin ballarimiz:) esim diyo ne guzeldr simdi annelik duygusu. Bemde diyorum daha kucagima almadan o his tam gelms sayilmaz. Simdiden boyleysen alinca nasil olucan acaba diyor :)))) cocuklara cok duskunm yaa. Birde kendi yavrumuzz. Cok sukurr.Her ultrason farkli gosteriyo cunku yoksa doktorlarin kendi takvim hesabina göre benimki tam haftasinda ama bi hafta erken diyorlar erkek cocukta genelde gec doguyo bekleyip görecegiz bakalim insallah cok gec gelmez oglusum artik kollarimda istiyorum minik prensimi
54 dum ya 2 hafta sonra 58i gorunce sasrdm ucaktada orta kisma oturmam lazim arkasi bide onunde korkuyorm:))))Aha ucaksa sorun yok cabuk gecer ama kendini strese koyma kalkarken inerken falan. Buyuk valiz al gitsin tasima sirtinda agir gelir siradayken falan. Ay sen 58 den mi bahsediyon ben kilomu soylemiyim hicbizim aldigimiz kilo bos hep onemli olan bebisin almasi aslinda.
Peki ilk bebişin kaç kg doğdu canım? Bir de herhangi bir şey yaşadın mı doğumda olumsuz? İnşallah bu sefer çıkmaz sen de hiçbirimizde de...Bnm birincide elim kolum sinir sıkışması oldu ödemden şiş şiş gezdiydim cok kılo almıstım diyet vermişti şekerim yuksek coktı ama kullandırtmadı insulın fln hıc bısı anlamamıstım hem o kdr yuksektı hemde nıe bısı kullanmadım hala kafam karısık o duruma
Ay inanmıyorum ya ne kadar düşüncesiz olurmu öyle şey seni daha iyi anlıyorum şimdi.Yazık günah valla.Hangi vicdanlı anne yapar bunu.Kendi de rahatsızdır diyeceğim ama hamile bayan da yerde yatmaz yani.Haklısın cnm bu kvler böyleler işte bizde uzakta oturuyoruz ama sağolsun hep gölgesi tepemde arada yanımıza geliyor hiç bir zaman da haber verip de geleyim demiyor sanki baskın yapar gibi geçen geldi bizim yatakta yattı hamile halimle yer yatağında yatmak zorunda kaldım ay düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum
ben de dün eşimle yaptım biraz bebek kıyafeti alışverişi. resmen enerjim yerine geldi. ne tatlış şeyler var bayıldım :))ayy kızlar. dun carsıya gıttım bıseyler aldım kıyafetlerı yıkadım :) sımdı kuruyor eve gıdınce :) yıne bakarım:) sıze foto atayım yarın ıse gelınce:)) allahaım yaa ne guzel duygu ımıs kızıma alısverıs yapmak:) hep yıgenlerım ıcın bebek dukkanlarına gıderıdk
aynı benAy keşke ben de internetten denemeden alabilsem. Bacak boyum uzun olduğundan ne alsam düdük gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?