2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya hepsi farkli farkli soyluyor bazen 2 gun geride bazen 3 simdide bir hafta. :))) bi dr da sabt kalmazsa m olacagi bu. :))

Dualarim sizinle kuzum cok dikkat et kendinede bebisede zaten bu aylardan sonra zor yolculuk yapmak ben kendi arabamizda bile rahat edemiyorum 2 saat yola bunaliyorum rahatsiz oluyorum agirlastik bide uyu en iyisi yoksa gecmez o yol
Ucak kuzum 1 bucuk saate ordaym:) ama kitaplarm cok agir insaalh skinti olmaz. Sirt cantasyla gidiyorum kucuk cekmeli bavul yok. Acaba buyuk bavulu mu alsam. Cekmeli bilemedm. Kiyafet dahi koymadm ama kitaplar fena agir. Var bi 5 kilo. Bu arada kilo demisken bu gun tartldm 58 olmuşum 2 haftada 4 kilo :)))

Aha ucaksa sorun yok cabuk gecer ama kendini strese koyma kalkarken inerken falan. Buyuk valiz al gitsin tasima sirtinda agir gelir siradayken falan. Ay sen 58 den mi bahsediyon ben kilomu soylemiyim hic bizim aldigimiz kilo bos hep onemli olan bebisin almasi aslinda.

Ya hepsi farkli farkli soyluyor bazen 2 gun geride bazen 3 simdide bir hafta. :))) bi dr da sabt kalmazsa m olacagi bu. :))
Her ultrason farkli gosteriyo cunku yoksa doktorlarin kendi takvim hesabina göre benimki tam haftasinda ama bi hafta erken diyorlar erkek cocukta genelde gec doguyo bekleyip görecegiz bakalim insallah cok gec gelmez oglusum artik kollarimda istiyorum minik prensimi

Bnm birincide elim kolum sinir sıkışması oldu ödemden şiş şiş gezdiydim cok kılo almıstım diyet vermişti şekerim yuksek coktı ama kullandırtmadı insulın fln hıc bısı anlamamıstım hem o kdr yuksektı hemde nıe bısı kullanmadım hala kafam karısık o duruma

Canım o kadar uzun mı sürüyor cidden? 2,5 saat nedir yahu? Yarım kilo şeker miiii? Ayy 5 ayda almadığım tüm kiloyu bu testte alıcam galiba...

Canım o kadar uzun mı sürüyor cidden? 2,5 saat nedir yahu? Yarım kilo şeker miiii? Ayy 5 ayda almadığım tüm kiloyu bu testte alıcam galiba...

Kızlar bebeğin haraketlerini bir gün çok net hissediyorum bakınca belli oluyor. Sonra 2 3 gün çok az hissediyorum hafif hafif günde 5 10 kere haraket ediyor. Bir problem yoktur inşallah. Siz hergün aynımı hissediyorsunuz

2 -3 günlük geride veya ileride olması sorun değil hele ki farklı Dr larda bende iki Dr a birden gidiyorum bende de oluyor bazen biri 2 gün ileri söylüyor diğeri tam gününde veya geride kilosu boyu bile tutmuyor aynı haftada Dr sormuştum her cihazın ölçümü kalibrasyon ayarı farklı oluyor takma kafana bebek sağlıklı olduktan sonra dediğim gibi sıkıntı yok.Kilo meselesine girme ben 76 ile hamile kaldım ilk 4 ayda kilo almadım Dr bundan sonraki her ay için 2 kilo gayet normal dedi çünkü bebek büyüyor plasenta ta bebekle aynı kiloda e suyu da var hesap yaparsak bir ayda gayet iyi 2 kilo.

Canim trde nasil yapiliyo ne kadar suruyo bilmiyorum ac susuz kan verdim sonra hemen o sekerli suyu ictim 1 saat sonra yine kan verdim ve bi saat sonra yine verdim o aralardada uyudum seker dedigim yani örnekti o kadarki tatli bir su ayni sekerli su gibi tadi var glikozmu ne oda seker ama ilac iste :) basta migde bulandiriyo icmesi zor geldi bana ama sonra ne aclik nede susuzluk hissettim

Hanımlar joker de Philips avent sterilazatör 3 ü 1 arada indirime girmiş ama jokerFiyatı artırıp öyle indirimini gösteriyor. 250 tl ye düşmüş.
Alsam mı ? Deneyimli anneler ??
Ben kullandim canim 1 sene elim ayagim oldu. Ben memnundum. Bebegime ilk aldigim seydi.

Aynen saglkli olsun onemli degil. 1 hafta geriden soyleyince sasrdim. Kiloyada takmiyorum. Toplamda 8 kilo almışım ama gobek harici ortada bsy yok :)

Eskiler erkege 9 ay 10 gun derlerdi. Vakti zamaninda hayirlisiyla gelsin ballarimiz:) esim diyo ne guzeldr simdi annelik duygusu. Bemde diyorum daha kucagima almadan o his tam gelms sayilmaz. Simdiden boyleysen alinca nasil olucan acaba diyor :)))) cocuklara cok duskunm yaa. Birde kendi yavrumuzz. Cok sukurr.

54 dum ya 2 hafta sonra 58i gorunce sasrdm ucaktada orta kisma oturmam lazim arkasi bide onunde korkuyorm:))))

Peki ilk bebişin kaç kg doğdu canım? Bir de herhangi bir şey yaşadın mı doğumda olumsuz? İnşallah bu sefer çıkmaz sen de hiçbirimizde de...

Ay inanmıyorum ya ne kadar düşüncesiz olurmu öyle şey seni daha iyi anlıyorum şimdi.Yazık günah valla.Hangi vicdanlı anne yapar bunu.Kendi de rahatsızdır diyeceğim ama hamile bayan da yerde yatmaz yani.

ben de dün eşimle yaptım biraz bebek kıyafeti alışverişi. resmen enerjim yerine geldi. ne tatlış şeyler var bayıldım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…