2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hayır hergün aynı olmuyor dün mesela çok uyudu endişlenip sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemeye

ikiz modeli de var mı acaba biz de hafif ve hızlı katlanabilir olsun istiyoruz. mor rengi vardı teklide çok güzel.

Günaydın güzel teyzelerimizzz sonunda bizde geldik detaylı ultrasonumuza inş kuzumun sağlığı iyidir merakla bekliyoruz
Asumnur cnm hayırlı yolculuklar, dikkat edin kendinize. Sınavlarında da şimdiden başarılar dilerim

Sürpriz bi bebek olacak annesi oyy teyzesi yesin onuda pijamasını da :)) kızların ki gerçekten çok şirin oluyo albenisi yüksek dayanamıyor insan ben kendimi unuttum artık varsa yoksa bal kızıma diyorum :) annelerimizi daha iyi anlıyoruz sanırım evlat çook ağır basıyo şimdi bile

Anguskusu dualarımız seninle ve Zeynep Ervanla. Dinlen bol bol, eğlenmene bak. Bir yandan dua et, bir yandan yayıla yayıla tv izle. Ohhh keyiflenin ana kız. Her şey çok güzel olacak
Amiinn teyzesi ne güzel konuştun öyle ağzın bal yesin :) Allah razı olsun bende hepimiz için dua ediyorum hayırla alalım kucağımıza zamanında diye inşallah. Analı kızlı büyüyoz zaten :)) ye iç yat Allah'ım kimsenin emeğini boşa çıkarmasn kuzum

ikiz modeli de var mı acaba biz de hafif ve hızlı katlanabilir olsun istiyoruz. mor rengi vardı teklide çok güzel.
Ben siyah olani almayi dusunuyorum, ikinci bebek erkek olursa onda da kullanirim hem babasi da rahatlikla surebilir, babamiz renklileri sevmiyorda
Arkadasimin da ikizileri var ama ayri ayri ikinaraba aldi. İkiz arabalari katlaninca hicbir yere sigmadiginicin tercih etmedi. İkiz arabalari biraz sikintiliymis canim ama sen yinede bi dolasip bak istersen. Chicco da gormedim ben ikiz arabasi.

Asumnur canım dualarımız seninle merak etme şans meleğin yanında hiç korkma annesi Rabbim emeğini boşa çıkarmasın okadar çabaladın elbet mükafatını alacaksın. :* :)

bende pazartesi yaptırdım ve sonuçlarım iyi geldi ama aynı sizin gibi idrarımda bakteri çıktı benimki 2000 li rakamlarda olduğu için sanırım tek kullanımlık bir ilaç verdi doktorum gece yatmadan önce son kez idrarını yapıp iç sonrada ne kadar geç tuvalete çıkarsan o kadar çok temizlenmiş olur dedi. Uyguladım bakalım bi dahaki randevuda mı kontrol edecek bilmiyorum. Telaş etmeyin hamilelikte enfeksiyon bakteri çıkması normalmiş ve gebelik dışındaki zamana göre daha çok olabiliyormuş.

Inşallah canm ya seninkide sınırin ustundemi ben 10gun sonra gideceğim tekrar
evet ustunde dedı. bu haftalarda normal olabılır ama yınede belkıde gecmez dedı. mutlaka dogum yaptıktan sonra hatırlat bebegın ultrason ıle bobreklerını kontrol ettır dedı unutma dedı bende aıleme falan hep dedım. bana falan bısey olursa yavrucugumun bobreklerını unutmayın dıye

Canm benim stres yapma geçeçek inşallah.Allah korusun hiç kötü düşünme.Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…