2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ıns. saglıcakla dogarda hepımızın yavruları bu kıyafetlerın ıcıne mıs gıbı yakısırlar
kızlar pıjamamı aldım yorumlarınızı beklıyorum alırken cok begendım gıydım yakıstı ama sımdı vazgectım gıbı sankı ıyı deıl gıbı sızce nasıl ? bı tane daha mı alsam kı yaaa (

Eklentiler

• Adsız.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 104
  • Adsız.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 98
  • awefawe.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 95
  • awefrawr3R.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 96
  • awerw3r3.webp
    11 KB · Görüntüleme: 90
  • aweWRr3.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 105
  • dddddddddddddddddddddddddddddddd.webp
    7 KB · Görüntüleme: 93
  • ewfwe.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 92
  • rgfaewfawe.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 92
  • rtyhsr5y.webp
    12 KB · Görüntüleme: 89
  • seaweew.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 82
  • sertaetaet.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 87
  • sfdsefsgf.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 89
Günaydın arkadaşlar. Cumartesi kendi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek Bir de ben demir hapı almıyorum bugün test yaptırıcam. Düşükse yine serum verecek :S

Ben de sağlık ocağından geldim. Tahlillerimi aldılar yavrumun kalp atışını dinledim. Tetanoz u da benim kanama Yeni bitince yapmadılar. Bi dahaki izlemde yapacaklar. hhifasesaa kıyafetler çok tatlı. Pijama da kötü değil ama bi yedek ister. Çok ince duruyor.

masallah o atan kalpler bızı daha bır cok hayata baglıyor .

Ay kiyamam niye bişey olsun hepimiz rabbime emanet ins hayırlı haberler alalm haber alinca payalsirsan sevinirim

ya

24. haftada yaptırdım. Çok çekiniyordum başta ama korkulacak, abartıldığı gibi bir şey değilmiş.
Sabah 11 de ilk kanımı verdim. Sonrasında kantinden glikosol diye bir kutu içecek aldım. 75mg şeker içeriyormuş.
elma aromalı güzel bir şeydi. Elmalı nestea içer gibi içtim 5 dk içinde. İçinde ilk şekerli geliyor ama bünye bi 10-15 dk sonra normal oluyor. 12 de bir daha kan verdim. sonra 1 saat daha bekledim. 13 de son kanımı verdim. işlemim bitti.
Önerim damar yolu açtırın. Zırt pırt iğne batırıp da kan almasınlar. Ben damar yolumu açtırdım koluma. Her seferinde ordan kanı aldılar. rahat bir şekilde geçti bitti. darısı başınıza.
idrar için kültür testine gideceğim bugün.. bakalım inşallah bir şey çıkmaz sizin gibi. bir şey varsa da umarım geçer diye bol bol limonlu su içip duruyorum.. :s

bende de idrarda lökosit çıktı. bugün idrar kültürü için hastaneye gideceğim. oonun sonucuna göre gerek duyulursa ilaç verecek.. Hayırlısıyla atlatalım da.. dediğin gibi hamilelikte çoğu insanda olan bir şeymiş. Zararsız bir şekilde geçsin de inşallh...

Kızlar ben 23. Hafta içindeyim.sizde bebegbebeğin hareketleri hergun aynı sıklıkta mi oluyor benim bugün hareketleri diğer günlere göre az acaba doktora gitsem mi bilemedim

değişiyor .. bazen kıpır kıpır oluyor, ayağa kaldırıyor otururken. bazen daha az hareket ediyor.

bende öyle bazen cok oluyor bazen cok az bazende hic hareket etmiyor. Bazen gündüz fark etmiyom heralde hareketlerini aksam olunca uzaninca hic hareket etmiyor. Ertesi sabah ama yine hareketlerini hissediyom. Yani her zaman ben burdayim demiyo sipa

Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Çok güzeller sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah:)

Sabahtan beri instagramda fotoğrafçıların yeni doğan bebiş videolarını izliyorum, gözlerim doldu. Rabbimin mucizesi her biri... Allah bizlere de bebeğimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah
Yaa biz dr o anları çok güzel bir şekilde yaşarız inşallah

Selam güzel anneler, kilo alımlarınız ne alemde ben 22+5 oldum. Boyum 1,61
60 kiloyla başladım sabah tartıldığımda 68,7 yi gördüm. Yemek düzenimde değişmedi ama son 2 haftada çok kilo aldım. Benim gibi olan var mı? Diyetisyene gitsem mi? Bilemedim

Son düzenleme:
Adıyla büyüsün ins ismi çok güzel benim.de kızım olmuş olsaydı ilkim Erva koyacaktım :)

çok haklısın canım çok şükürki o mucizeyi biz de tattık Rabbim tamamına erdirir inşallah sağ salim kucağımıza alırız olmayanlarada en hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim hayırlı bir evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…