2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizde 22+4 olduk bugün teyzesi
bizimde hiç belli olmuyor. Bazen işte toplantıdayken bazen evde dinlenince sağlam tekmeler yiyorum çok şükür ama hergün aynı şiddette ve adette değil henüz
maşallah size tatlım :) ya doktorumda olması gerekeni söyledi aslında ama işte ben pimpirikliyim sanırım :)

aslında çok almamışsın, sınırdasın gibi. yine de için rahat etmeyecekse diyetisyene git istersen, sadece bebeğe yarayan besinler önerir. belki yavaşlar kilo alman. ben de neredeyse 10 kilo aldım şu ana kadar.

biz de bugün 21+4'üz bende 55 ile başladım 60 olmuşum

Teşekkürler cnm ilgine sağ böbreğimiz çok az geniş çıktı birde bebeğin eşi aşağıdaymış çok önemli değil dedi Dr ama bilemiyorum tekrar kontrole gidicez bir ay sonra
geçmiş olsun canım bizimde sol böbreğimizde genişleme çıktı tek böbrekte olursa takip dışında birşey yapılmıyormuş çoğuda düzeliyormuş benim doktorumda korkulacak birşey yok takip edicez dedi gönlünü ferah tut

Teşekkürler cnm ilgine sağ böbreğimiz çok az geniş çıktı birde bebeğin eşi aşağıdaymış çok önemli değil dedi Dr ama bilemiyorum tekrar kontrole gidicez bir ay sonra
böbrek genişliğiyle ilgili doğumdan sonra kendiliğinden düzelebildiğini duymuştum hiç kafana takma zaten doktorunda önemli değil demiş.

bizimde asıl ayrıntılı ultrasonumuz yarın aynı genişlemeyi devlet hastaneside görecek mi bakalım inşallah başka bir problemi çıkmaz gerçi doktorum ayrıntılı bakar gibi baktı cuma günü sağolsun sadece kalp damarlarına bakmadı

Böbrek buyumesi olabiliyormus ben ondan cok korktum ama bsy yokmus. Oyle dedi. Yürüyünce daha iyi oldum canim. Su an agri yok sukur.
gecmiş olsun canım üsütme olabilir bide bebek baskı yapıyo olabilir benmde olmustu sol gögüs altım bıcak batar gibi agrımıstı bebek buyudugu için baskı yapıyomus dediler

evet benimde öyle olmustu o haftalarda düzensiz olabiliyomus

Kizlar trendyolda cocuk haftasi var. 100tlye 25tl indirim. Chicco ve soobe den alisveris yaptim biraz ben. Bi bakin derim
Canım bende geçen hafta lcw internet sitesinden aldım bişeyler kargo ücreti yok hiç bişeyde hemde ürünler yumuşacık kalitesini beğendim fiyatlar da iyi orayada bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…