2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Merhaba. Ben de ilk 4 ay hic kilo almadim. Bulanti kusma da yasamadim. 4 aydan sonra bebek buyumeye basladikca kilo almaya basladim. Suan 25 haftalik hamileyim ve 4-5 kilo aldim. Yemek duzenim de ayni. Ilave olarak Sut urunleri ve ceviz tuketmeye basladim. 4. aydan itibaren haftada yarim kilo almak normalmis. Tabi bunyeden bunyeye değişiyor. Vitaminler de kilo yapiyor olabilir.

Son düzenleme:
Peki ilk bebişin kaç kg doğdu canım? Bir de herhangi bir şey yaşadın mı doğumda olumsuz? İnşallah bu sefer çıkmaz sen de hiçbirimizde de...

Yok cnm cok şükür bişiy yaşamamıştım hatta hemen toparlandım ilk dogumumda epdrl sez.olmustum 2gün agrı hıssetmemıstım hastanede, bebişim sağlıkla 3.200 gr dunyaya gelmişti sagdce bi kaç gun sarılık yasadık oda eve cıktık işik flnd tutmadılarda yani.. sonra geçti kendı kendıne.inş olmaz bebişlerimize bişiycik allaha emanetler içim çıkmıcak dio bu sefer şeker çünki o kdr yemiyorum bu sefer ilk hamılelıgımde çift kaşar yarım ekmek tostlar yapıodum ketcaplı mayonezlişimdi büyük oğlumdan fırsat bulup yemek yiyemiyorum bıde hep hareket halındeyım

Merhaba arkadaslar uykusuzluk problemi ceken var mi dalamiyorum .. Soluma yatinca solumda kimildiyo minnosum sagima yatinca sagimda .. Ayaklarina zarar vermem degil mi yaa .. Zombi gbi geziyorum

Çok heyecanlıyım ben ya, hep takvime bakıyorum bir an önce geçsin istiyorum günler. Bu arada kızlar yürüyüş pilates filan yapabiliyor musunuz

Benim de moralim bozuk. Gün geçtikçe şişiyorum :/
Yağmurlu hava yürüyüş yapamıyorum. Spordan korkuyorum niye bilmiyorum ama yapınca sanki bebeğime bi şey olurmuş gibi geliyo. Acemilik işte

hayir ac susuz gittim.. ve evde uc gundur diyet yapiyorum kendim olcuyorum sekerimi aclik tokluk devamli 100den fazla cikmiyor. gittim doktora tekrar yukleme yapilacak! demez mi.... yaptirmam dedim. insulin verecek bana.. istemedim.. eve cihaz verdi kendim diyetle egzersizle gecirecegim bir daha seker yuklemesi mi... asla.. (

hahaha :))) bana sımdı gecen bırısı sordu ıkıncıyı ne zamn dusunursun dıye:d bende hemen dedım nee hemen mı dedı arkadasım :)) bende ee sen hemencecık sordun bende oyle dedım dedım ayy ıns bırıncıyı bı alalım kucagımıza o mıs gıbı kokusunu bı cekelım ıcımıze ınsallahh ya

Kızlar ben kaç kg hamile kaldıgımı,Şuan kaç kg oldugumun idragına varamıyorum... Gittigim hastahanede ilk ögrendigim gün 76 kg çıkmıştım 6 haftalıktı okey dedim neyse ilerledi zaman bu zamana geldik göbek büyüdü kalça büyüdü 72ye düştüm sonra tartı degişmiş meger ilk tartındıgım yanlışmış 72 dogru dediler gittim geçen hafta 80 çıktım şok oldum şimdi hangisi dogru dedim bu en iyisi son bu dogru başka yok digeri yanlıştı dedi Ben bişey anlamadım başlangıç kilom yok meydanda 4 kg mu aldım 10 kg mu blmyrm ;(

Detaylı ultrason vardı bugün herşeyi normal sadece böbrekler biraz büyük erkek bebeklerde olabiliyormuş kendi Dr önemli değil dedi.ama 1 ay sonra yine gireceğim bakılacak tekrar 22+4 deyiz 517 gr 32 cm
maşallah cnm ya ne kadar büyümüş benimki kaç cm oldu acaba 3 hafta önce 26 cm di .Maşşalh . evet oluyormuş öyle bende duydm cnm .Geçeçek inşallah stres yapma sen oluyormuş ve geçiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…