2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim memişler küçüktü o yüzden hiç dert etmiyorum sünüp kalmasınlar yeter ebatları çok hoş doğumu normal istiyorum bu aralar onun telaşı sardı doğum hikayeleri okuyup kendimi gaza getiriyorum hayırlısı tabi slingi nerden aldın hangi marka hangi site

gecmiş olsun canım üsütme olabilir bide bebek baskı yapıyo olabilir benmde olmustu sol gögüs altım bıcak batar gibi agrımıstı bebek buyudugu için baskı yapıyomus dediler
tesekkur ederim canm
Galibadedfn gibi
gecti ama hala o kısım hafif agriyor

Asumnur canım dualarımız seninle merak etme şans meleğin yanında hiç korkma annesi Rabbim emeğini boşa çıkarmasın okadar çabaladın elbet mükafatını alacaksın. :* :)
Insaallahh teyzesii bende kuzuma guveniyorum guc veriyor annesine. Ya kitaplarim dupeduz 7 kg idim sirt cantasyla gittim. Korktm da kuzuma bsy olur mun diye. Neyseki donusu kitapları birakicam almcm yanima

Tesekkur ederim canim benim. Ayrintili nasildiiii :)))

maşallah cnm ya ne kadar büyümüş benimki kaç cm oldu acaba 3 hafta önce 26 cm di .Maşşalh . evet oluyormuş öyle bende duydm cnm .Geçeçek inşallah stres yapma sen oluyormuş ve geçiyormuş.
Evet canım kocaman olmuş maşallah haftaya da şeker yüklemesi yapılacak inş.iyi çıkar oda.çok uzun sürdü 2 Dr baktı ayrı ayrı tıp fakültesi olunca daha da bi detaylı inceliyorlar

Canim bende hic oyle olmadi iste ben isvicredeyim ilaci kendim almadim hemsire kendi yapip verdi kac gramdi neydi bilmiyorum bildigin sekerli suydu ictigim serbet yani hic elma tadida yoktu :) tabiki korkulcak cekincek bisey yok kucukken hepimiz sekeri suya karistirip icmisizdir :) basta agri gelsede dedigin gibi sonra toparlaniyo hemen insan tok tutuyo susatmiyo

54 dum ya 2 hafta sonra 58i gorunce sasrdm ucaktada orta kisma oturmam lazim arkasi bide onunde korkuyorm:))))
Korkma korkma kendini skma stres yapma :) iyi iste artik kilo almaya basliyosun ne guzel ben cok aldim daha nasil almam diyorum ama geliyo gelsin cocugumun cani sagolsun eskiden nasil verdiysem 2-3 ayda 12.5 kiloyu yine gider sorun yok :))

Çok heyecanlıyım ben ya, hep takvime bakıyorum bir an önce geçsin istiyorum günler. Bu arada kızlar yürüyüş pilates filan yapabiliyor musunuz
Benim evde koşu bandım var akşamları 2o dakika yavaş tempoda yürüyorum 2. aydan beri ağrılar azalıyor yürüyünce tavsiye ederim

Benim bi yegenim varya allah bize bagislasin yavrumu ölüyorum ona kendi yavrusuna insan tabiki daha baska olur biz cok iyi anneler olucaz allahin izniyle. Erkek gec dogar diyorlarda iste bellide olmuyo boyle bilmeden beklemek zormus :)

İşte benim de küçük. Küçük sarkık meme de iğrenç olur korkum o yüzden :) bende normal istiyorum umarım yapabilirim :)
Tuniko dan alıcam henüz almadım. Baya baktım buranın slingleri beğeniliyor.

canlarrr ben geldim bi süredir pek ilgilenemedim burayla nasılsınız bebişler nasıl ??

Kızlar iyi dileklerinize çok teşekkürler. Ayrıntılıdan çıktım. Çok şükür genel olarak normal çıktı. Plesentam da sonunda yukarıya doğru çıkmış, çok şükür. Böbrek biraz büyük ama erkek bebekte oluyor normal dedi. Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım kaç mm çıkmıştı? Doktor sıkıntı olmaz dedi, stres yapıp kendimizi de bebeğimizi de strese sokmayalım. İnşallah daha da büyümez ilerleyen süreçte. 475gr olmuş minnoşum. Babası da ben de iriyiz ama bebişimiz 2-3 gün geriden geliyor, geç yumurtlamadan olabilir dedi, yumurta takiplerinde hep geç yumurtluyordum zaten, inşallah ondandır İyi düşünelim iyi olsun. Sağlıkla büyüsün de doğsunlar inşallah yavruşlarımız Ayrıntılıya girmeyen arkadaşlarım da güzel hayırlı sonuçlarla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…