2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba arkadaslar uykusuzluk problemi ceken var mi dalamiyorum .. Soluma yatinca solumda kimildiyo minnosum sagima yatinca sagimda .. Ayaklarina zarar vermem degil mi yaa .. Zombi gbi geziyorum
Bende aynıyım, ama bende sağda pıt pıt atıyor :) Sola yatmak daha iyi diyorlar ama gercekten sola yatmaktan helak oldum artık :) Yüzüstü yatmayı cok özledim bir de

aslında çok almamışsın, sınırdasın gibi. yine de için rahat etmeyecekse diyetisyene git istersen, sadece bebeğe yarayan besinler önerir. belki yavaşlar kilo alman. ben de neredeyse 10 kilo aldım şu ana kadar.
Yorumlarda genelde 3-4 kilo, göbek belli değil gibi gördüm. Bir tek ben miyim diye panik oldum sanırım.
Şubatın ilk haftası doktor kontrolüm var. Doktoruma da danışırım duruma göre bana diyetisyen yolları gözükür

Bende aynıyım, ama bende sağda pıt pıt atıyor :) Sola yatmak daha iyi diyorlar ama gercekten sola yatmaktan helak oldum artık :) Yüzüstü yatmayı cok özledim bir de
yüzüstü yatmayı bende çok özledim ki en sevdiğim en rahat uyuduğum şekil... ya ben napcam pekii bizmki altlı üstlü sağlı sollu çalışıyorr napcamı şaşırdımm

yüzüstü yatmayı bende çok özledim ki en sevdiğim en rahat uyuduğum şekil... ya ben napcam pekii bizmki altlı üstlü sağlı sollu çalışıyorr napcamı şaşırdımm
Sabah uyuyan babasını uyandırdı bizim essek. Resmen kolunun üstünden hissetmis tekmesini bana dönmüs Günaydin Babacım diyor bana dedi, dedim, bana sor bir de

Sabah uyuyan babasını uyandırdı bizim essek. Resmen kolunun üstünden hissetmis tekmesini bana dönmüs Günaydin Babacım diyor bana dedi, dedim, bana sor bir de
seninkiler daha kuvvetlidir canım şimdi
bana 2 defa denk geldi öle canım çok acıdı minibsteydik bi de nefesim kesildi neye uğradığımı şaşırdımm ..

Kesinlikle esim diyor sana sunu alalimmi diyorum yok kizima alirim. Sonra bi yer gordummu daliyorum hemen. Zeynep aklini celiyo uyma sen ona diyor bana :)))) alisveris olunca cok takilirda. 2. Ilknur geliyor diyor zeyneptn icin hahah

Ayyy inanmiyorumm masaallah suphanallah. Bizim babamz pervane oluyo kiz orali bile degil ah ah :))

Benim bi yegenim varya allah bize bagislasin yavrumu ölüyorum ona kendi yavrusuna insan tabiki daha baska olur biz cok iyi anneler olucaz allahin izniyle. Erkek gec dogar diyorlarda iste bellide olmuyo boyle bilmeden beklemek zormus :)
Erkek.olsun kiz olsun hepsi icin belirsizlik var kuzu. Bende inanıyorum sevgimiz yeter kuzularimiza oyyyy

Korkma korkma kendini skma stres yapma :) iyi iste artik kilo almaya basliyosun ne guzel ben cok aldim daha nasil almam diyorum ama geliyo gelsin cocugumun cani sagolsun eskiden nasil verdiysem 2-3 ayda 12.5 kiloyu yine gider sorun yok :))
Aynenn canim seviyorum senin gibi skitni yapmayanlari. Bende sorun etmiyorum. Hatta hosuma.gidiyor:)))

Sağol cnm. Evet aynen bizim Dr da aynı şekilde söyledi. Ama ne bilim yinede endişe ediyor insan

seninkiler daha kuvvetlidir canım şimdi
bana 2 defa denk geldi öle canım çok acıdı minibsteydik bi de nefesim kesildi neye uğradığımı şaşırdımm ..
valla acıtıyor artık :) Hele asagi dogru bir yerlerdeysede oralardan vurursa sabah uyandırıyor bile gercekten :)

Ayyy inanmiyorumm masaallah suphanallah. Bizim babamz pervane oluyo kiz orali bile degil ah ah :))
kızlar nazli bosuna demiyorlar :) bizim essek kıpır kıpır, her saniye hissediyorum gibi bir hareketlerde aksiyonlarda dur bakalim dogunca bana neler yapacak :)))

valla acıtıyor artık :) Hele asagi dogru bir yerlerdeysede oralardan vurursa sabah uyandırıyor bile gercekten :)
sormaa aşağıdan vurunca kasıklarım ağrıyor bnmde .. sanki dha hızlı geçmeye başladı günler haftalar başta da geçmk bilmyrdu :))

Canım benimde detaylı bugündü bizimde böbreklerde genişlik çıktı biri 5 mm diğeri 5.8 mm 1 ay sonra bir daha bakılacak evet stres yapmamak lazım tek başına çok bi anlam ifade etmiyor ve kendiliğinden düzelme ihmali çok yüksek inş. Çabucak normal boyutlarına döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…