2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hergun yemiyorum canim hatta biraydir yemeye basladm midemi bulandiriyodu cunku bebegime zarari olurmu googleada kotu seyler yaziyor cunku
başlarda kanamalı bi gebelik geçirdğm için gittiğm ünlü proflardan biri söylemişti canım. yemek listeside vermişti. kolestrol durumunu anlattı hamilelikte zaten yukselior. sende yediklerinle daha da yukseltirsen kendi sağlığın açısndan sıkıntı olur. yumurtanın bebek için önemli kısmı beyazı. sarısını kolestrolü yükseltmemek adına yemeyebilirsin demişti. bende henüz öle bi skıntı olmadığı için bazen yiorm bazen yemiorum sarısını. sana kalmış yanii

Doktorlar ne diyorlar canım?yaşama şansları çok yüksek olduğunu biliyorum ama dua edecem.bebrğini nasıl gördün mucizeni.off çok heyecanlı yaaa

Rüya gibi oldu banada kuzum sabah yoğun bi kanamayla geldim işte ağrım sancım da yoktu suyunda evde gelmişti zaten. İnşallah çoook dua edelim minik mucizm dayanıklı olsun çok uzun sürmeden çıksın evimize

Doktorlar ne diyorlar canım?yaşama şansları çok yüksek olduğunu biliyorum ama dua edecem.bebrğini nasıl gördün mucizeni.off çok heyecanlı yaaa
Dr şimdilik iyi dedi kuzum takipte kalacak işte kilo alımı falan. Senin elinde umudunu yitirme dedi o seni hisseder güçlü ol dedi. İndim baktım bebeğime minicik simsiyah saçları var maşallah beni hissetti sanki yanına gittim dua okuyarak hareket etti bal kızım. Ciğerime sokasım geldi orda kokusunu çeksem içime dedm. Şimdide böyle gtcez bakalım zamanla kavga etcez

Doğumun normal mi oldu canımm anlatsana.bizden tecrübelisin ay beni heyecan bastı şimdi ne güzel kokar meleğinnn

Sütün geldi mi acaba?

İnanır misin şuan canım kòy yumurtası çekti tereyağlı sahanda kırılmış mis mis bizim burda köy yumurtası bulmak çok zor canım ya market yumurtası yiyeceğim bile gelmiyor

Evet benim annem uyguluyor ceviz suyu uzun süredir bıraktı yine yükseldi kolesterolü

Sütün geldi mi acaba?
Normal olacaktı teyzesi ama ters daha dönmemişti meleğim bide risk dedi Dr bebek zorlar kendini ittirirken beyin kanaması geçirir hayatı tehlikeye grmesn sezaryen yapıym dedi. Mecbur öyle oldu kuzu. Şuan sancım vat dikişler ağrıyo haliyle geziyorum sürekli ağrı kesici taktırdım iyi geldi o kesti ağrıyı. Sütüm de gelecek sanırım kuzum çünkü el değmiyo şuan ağrıyo duş alcam sabah sıcak suyla sağıp sağıp bebeğime ihtiyaç oldukça getircm inş

Ay çok tebrik ediyorum mutluluğun her kelimenden belli oluyor muhteşem yaaa:))şimdi sabah forumdakiler okuyunca hepsi şok:)))tebrik mesajları yağacak.rabbim cuma günü hürmetine ennn kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin aminnnnnnnnn

Kızlar 0-3 ay ile Yenidoğan aynı mı oluyor ölçüleri 0-3 ay alıyorum ama yenidogan da ayrı mi demeliyim gorevliye hastane çıkışları mi sadece yenidoģan

Allah razı olsun btanem :* :) benim kız aceleci çıktı başı çekti erkenden ilk beni uğurlamış oldunuz :) amiinn kuzum ne güzel dua ettin ağzın bal yesin:* inşallah teyzesi kızımı cennet kokulumu alıcam bigün evimize çıkıcaz odasını hazırlıycam güzelce :) sizinde dualarınzla inşallah

Insallah bir an once kilo alsin minik melek rabbim sag salim kucagina aldirsin canim benim cok sevindim bi yandan hala saskinim yüce rabbim hepimizi kavustursun yavrularimiza ne guzel bizden tecrubeli olucaksin bilgilerine ihtiyacimiz olucak güzel anne ay kara kuzum ya nasilda tatlidir simdi oo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…