2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Kızları hastanede mi doğurmuş :) erkek diye belirtmişsiniz de garip geldi :)

Kızlar doğum yaptım dua edin bebeğim yoğun bakımda şuan hayata sımsıkı tutunan çok durmadan evimize gidelim inşallah
Canım nasıl yani ciddi misin? Senin rahmin dikilmişti değil mi, erken doğum riski vardı? Ay çok heyecanlandım duyunca Canım benim yaa inşallah sen de bebeğin de iyisinizdir Allah yardımcınız olsun, doktorum 23. Haftadan sonra doğum olması durumunda bebeği dışarda rahat yaşatabiliyorlar sadece ciğerlerinin gelişimi için hastanede biraz uzun süre küvözde kalması gerekiyor demişti. İnşallah en kısa sürede tamamlanır gelişimi. Kıyamam ona yaa, çok mu küçük? Allah'ım korusun onu

Dikiş vardı canım ama açılmıştı biraz kanama olmuştu 1hafta önce doktorum ciğer geliştirici iğne bile vurmuştu erken doğum olacak diye. Sabah yoğun kanamayla geldim hiç sancım falan yoktu. Bebeğim de 700gram 34cm gördüm de kızımı çok şükür simsiyah saçlı benim bal kızım. Bi sürüde arkadaşı var yanında dua edin canlarım lütfen sizden tek isteğim bende sizler için dua ediyorum

Canım dualarımız seninle. Minik kızın dayanamamış ayrı kalmaya hemen gelip annemi sevindireyim demiş :) kıyamam ona ben yaa ben bile çok heyecan yaptım, bir tuhaf hissettim. Allah yardımcısı olsun ne güzel inşallah hayata sımsıkı tutunacak minik prenses, Allah'ım onu korusun. Bildiğim tüm duaları okuyacağım canım, iyi olun Allah'ın izniyle inşallah bizi haberdar et canım.

Aynen teyzesi acele davrandı kuzum sabırsız prensesim benim :)) inşaallah Rabbim yardımcımız olsun o ol dedi oldu şimdi de ol desin ve kucağıma alayım cennet kokulumu. Dua edelim birbirimize siz bize ben size canlarım. Çoook destek oldunuz banada Allah hepiniz den razı olsun hayırla vaktiyle kucağınıza alın yavrularınızı içinde bende inşş

Kızlar doğum yaptım dua edin bebeğim yoğun bakımda şuan hayata sımsıkı tutunan çok durmadan evimize gidelim inşallah
Aaaa ciddi misin canım çok şaşırdım allahım yardımcısı olsun bebeğinin güç kuvvet versin sana sımsıkı tutunsun.lütfen bizi sık sık bilgilendir ben inanıyorum aşacaksınız bugünleri

Kızlar bu memenin kimyası amma değişik bi noktaya geldi
Koyu yeri iyice koyulaştı da, etrafında kahve gölgeler var sizde de var mı? Çok komiğime geliyor ha
Komigime giden nokta kara yerlerinin çapının da gittikçe büyümesi bazen görünce aman Allahım deyip şok yaşıyorum
Kızlar bu memenin kimyası amma değişik bi noktaya geldi
Koyu yeri iyice koyulaştı da, etrafında kahve gölgeler var sizde de var mı? Çok komiğime geliyor ha
Komiğime giden kara yerlerinin çapının gittikçe büyümesi bazen aman Allahım diyorum ne kadar daha buyuyeceksiniz

Aminn canım. Tüm dualarımız siyah saçlı minik prensesinle :)

Aminn canım benimmm inşallah dua edin teyzeleri de toparlasn kendini kilo alsın. Sizlerde yakınımsınız hemen haber vereyim dedim. Bilgilendiririm inşallah kuzum bugün hastanede yatıyom ben sabah çıkarım herhalde ama bebeğim ne kadar kalır bilmem inş çok uzun sürmez

Ay inanamadim bir an rüya gördün falan sandim bende rüyamda oglumu dogurmustum okuyunca sok oldum su an rabbim yardimciniz olsun insallah oy benim minigim icerde cok dayanamamis sklmis sag salim bir an once buyusun insallah dirensin kuzum bizi haberdar et canim dualarimiz sizinle

Arkadaslarimda dogumdan sonra süt geldikce daha da buyuyecek dediler, ayyy korkulu ruyam kilo ve gogus neyse biz de alisicaz elbet dolgun goguslere bebislere süt olsunda, analar ceker her seyi
En son sütyen nosu kaç acaba benim hayatta duyduğum bi 90 dı gerisini de oğrenecgiz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…