2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay yok canim oyle bisey hissetmedim hic git doktora ihmal etme dikkat et kendine bizim cocuklar fena ya ne korkuttular bizi bu mayis anneleri cok cekti allah bosa cikarmasin emegimizi saglikla kavustursun insallah

B
bi sarışın bi esmer karar ver canım :))bence de kumral olur seninki.ben siyah saçlı beyaz tenliyim babası da öyle.bizimki de öyle olur muhtemelen.korku bende de çok.rabbim hepsini korusun

ya bayan temizlik yapıyordu bende yanında duruyordum yapamıyorum oturuyordum o sıra telefonum çaldı ayaga kalktım hafifte rahim kasılıyordu Bacaklarımdan bişey aktıgını hissettim anlam veremedim yeni gitmiştim wcyede halla halla bu kadar mı tutamaz oldum aceba dedim ama bildigin iç çamaşırım eşortmanım hep ıslaktı,Bende idrar dedim geçtim sonra sancım artınca su olabilirmi çünkü idrar gibi degildi ddim korkmaya başladım anlycn. inşallah rabbim şifasını verir evlatlarımızı bize bagışlar...

Ay yok canim oyle bisey hissetmedim hic git doktora ihmal etme dikkat et kendine bizim cocuklar fena ya ne korkuttular bizi bu mayis anneleri cok cekti allah bosa cikarmasin emegimizi saglikla kavustursun insallah
ihmal edermiyim hiç ama doktorlar canı saolsunlar adı doktor ama mübarek kasap bile daha bilgilidir inan hiç bişey bilmiyorlar resmen iş güç para

Tövbe seninki de:))demek babalar da bizim gibi korkuyor..boşuna dememişler anne bir kere baba 9 doğurur diye:)

Benm esimde hic kendini ele vermez ama erkek istiyordu sanki. Hala emin deglm cunku gic renk vermiyor. Arada kiz babasi olucam
Bizdr sesimizi cikarmiyoruz kuzu yokaa vurmuuor babaya :)))

Galiba benim ki öküz derdimde degil düşünüyormuş galiba adam bildigin sayıklıyo ya :/
Sen yarın git bi dr a için rahat etsin allah korudun artık yaşıyor Bebişler bu haftalardan sonra.don't panic

ben bu adamı ya öldürürüm bugün yada ben kalpten giderim. Çıksın diyip duruyor hala uykuda iyimisin diyorum iyiyim ama söyle çıksın olmazmı diyor vakit var daha diyorum olsun bişey olmaz çıkar o diyor. en sonunda tokatı basıp uyandırcam yeminle şimdi

bende öle bilyrdum ama akıntı gibi gelen de varmış benm ark öle doğum yaptı akıntı gibi gelyrmuş hiç anlamamış bile ..

Sen yarın git bi dr a için rahat etsin allah korudun artık yaşıyor Bebişler bu haftalardan sonra.don't panic
Vallahi,Benim bu adam kalpten götürür sabaha kadar beni aceba yataktan atsamda Oha nasıl düştün flan mı desem sinir oldum resmen içim içime kitlendi bi degişik oldum

bende öle bilyrdum ama akıntı gibi gelen de varmış benm ark öle doğum yaptı akıntı gibi gelyrmuş hiç anlamamış bile ..
Canim akinti gibide olsa gunluk gelen akinti gibi olmaz herhalde bilmiyorumda degisik olur yinede ki zaten sanirim su gelince nisan denilen seyde geliyo o önden kanli akinti oluyomus cunku o tipa gibiymis ay bilmiyorum herkeste degisik rabbim yardimcimiz olsun

Kızlar diğer mayıs anneleri topiginde bir arkadaşımız doğum yapmış 25.haftada
çok şaşırdım bebegi kuvezdeymis şu an inşallah evine de çıkar sağlıkla kavuşur yavrusuna
bizde hazırlıklı olalım kızlar Rabbim sağlıkla vaktinde doğum nasib etsin hepimize inşallah

Benm esimde hic kendini ele vermez ama erkek istiyordu sanki. Hala emin deglm cunku gic renk vermiyor. Arada kiz babasi olucam

Bi degisik bu mayis clxuklari hep diyodum bak biri dayanamadi geldi bile yirim onu ben ya kara kuzu bakalim bizimkiler nasil olacak cok merak ediyorum

bende bilmyrm ki hiç ne düşünüyor .. ama kız hastası kızın yeri hep bi başkadır der ...

ayy dur kızz bende korkmaya başladımm iyice

yaa evet o ark la konuşunca ben çok pank oldumm noral akıntı gibiydi diyor çocuk içerde pisliğini yutmuşş doğum başlamış ama bu anlamamış ciğerlerinde sorun vardı çocuğun 1 ay hastanede yatmışlar nişan da gelmemiş onda işte bnde sordum nasıl anlaşılıyor die de bn hiç yaşamadım ki onları diyor ..
Allahım hayırlısıyla sağlıklı doğurmayı nasip etsin yaa valla korkmaya başladım benn

Anguskusu ayy bizi habersiz bırakma canımm hayırlı olsunn sağlıklı sıhhatli olsun inşş valla hala şoktan çıkamadımm bu gece rüymda kesinn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…