2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aminn teyzesi inşallah sağlıklı olsun kilosunu alsın mini mucizem. Bende hala şoktaym canım hala karnımda tekme yiyo gibiyim :) ama etler sızlıyor haliyle. Benim küçüklüğüme benzetim ama :) saçları var baya siyahca yarında görürüm artk Bş ayağımız hastanede olacak. İnşş sizinkilrr zamanında gelsinler. Destek oluruz birbirimize haberdar ederm sizi her durumdan

Ben de hala şaşkınım vallaha:))

en az 15 dakikadır şok bir halde ekrana bakıyorum yemin ederim Aklım almadı biranda rüyamı dedim,sonra yok canım şakadır 24-25 haftalık nerdeyse nasıl yani yaşarmı ki dedim. Yok canım alamazlar ki küçük daha nasıl yani dedim ve okudukça gerçek oldugunu anladımmmm ve baya hala şoktayım saçmalıyorsamda affet. biran aklıma sabah olan olayım geldi bacaklarımdan bişey sızdı agrı sancıyla idrarmı sumu akıntımı çözemedim bende rahim kasılıyordu. şimdi aklıma o geldi aceba benimde mi erken dedim. Ama şuan kelimelere dökemiyorum hislerini hissettim resmen yaşadım rabbim biran önce melegini kucagına saglıkla almayı nasip etsin kuzum ordan saglıkla sıhatle annesine gelsin kollarına gelsin boncuk gözlüm. Rabbim şafi ismiyle şifasını,Rahman ismiylede mucizesini göstersin. Meleklerimizi kem gözden,Hastalıktan kazadan beladan korusun bizi onlarsız onları bizsiz bırakmasın Rabbim duam hep seninle O çok akıllı bi bebiş annesini korkutmak istemedi zora sokmakta ayrı kalmakta istemedi fındık geldi yerim Allah onu Biran öncede kilo alsın kendine gelsin kucagına al inşallah doktor bişey dedimi ne zaman alabilirmişsin ne olursa çıkarırlar ordan bilmiyorum kusura bakma ondan soruyorum bide saçmalıyorsam affet ne olur inan şok heyecan şaşkınlık hepsi var şuan. Sende bana dua et vaktinde gelsin inşallah bende korkuyorum yarın gitcem ya suysa o diye korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah tebrik ediyorum senide güzel anne evlat can cennet kokusunuda biran önce tattırsın rabbim duamdasınız

Ben de hala şaşkınım vallaha:))
Bende oglumu tosunumu kucakladim rüyamda dogrumusum böyle acaip sisko yanaklari kocaman kocaman kipkirmizi bi surat esmerdi gözlerini acamiyodu daha aldim kucagima konustum bana tepki verdi cok tuhafta halbuki daha oncede 4 kez sarisin mavi gozlu gormustum bu kez ayni cocuk degildi cok etkilendim ondan basini gorunce yazinin ruya sandim soktadayim ivana sert in dedigi gibi :))

Bebisler icin alisveris yapmak cok keyifli tabi. Ben henuz baslamadim. Ilk oglumda da 7. aydan sonra almistim. 40. haftasinda dogdu. 0-3'lerin bir kismi hic olmadi bir kismini 1 ay kullanabildim. Kiyafet aslinda bebegin durumuna gore degisir bence. Yenidogan takimi ya da hastane cikisi diye satilanlar gercekten baya kucuk. Bilmiyorum ama galiba erken dogan bebisleri de dusunmusler. Kiyafetin ayını, bebegin boyuna gore secebilirsin. Daha uzun kullanim icin, bebegin boyu haftasiyla uyumlu kilosu onden gidiyorsa tulum tarzi bel lastigi olmayan kiyafetler kullanisli olur. Kilo normal boy onden gidiyorsa ayini bir ust gruptan secip iki parcali zibin takimlari ya da ayaksiz tulumlari secebilirsin. Her durumda 0-3 icin bi kac takim yeter. 3-6 al hatta 6-9 al. Buyuyunce de giyer:)

Bir şok durumu daha sayın seyirciler:)))aptal etti bizi münnoş:)))

Rabbimin mucizesi biraz büyüsün iyice toparlansin kendine gelsin bizede foto at annesi merak ettim kara kizini oy bide saclarida cikmis nasil tuhaf ya yirim onu teyze kurban olsun yaaa

Vallahi ne yalan söyliim benim de aklımda hep diyorum ki bu bızdık erken gelmesin bana:)))allahım hayırlı vakitte kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhh

Bir şok durumu daha sayın seyirciler:)))aptal etti bizi münnoş:)))
şok artı bide korku benimde bugün suyummu geldi akıntımıydı idrarmıydi bilemedim sancımda vardı şimdi yine elektiriklenme olıyor ya benim gibi elektirik mevzusu yaşıyan olmadımı hiç ;(

Rabbimin mucizesi biraz büyüsün iyice toparlansin kendine gelsin bizede foto at annesi merak ettim kara kizini oy bide saclarida cikmis nasil tuhaf ya yirim onu teyze kurban olsun yaaa
Sorma merak içindeyiz evetttt.bizimkilerin de saçları çar şimdi Emin'im benim oğlan da simsiyah saçlıdır.oy ölürümmm

şok artı bide korku benimde bugün suyummu geldi akıntımıydı idrarmıydi bilemedim sancımda vardı şimdi yine elektiriklenme olıyor ya benim gibi elektirik mevzusu yaşıyan olmadımı hiç ;(
Karnımda bebek ara ara titretiyor karnımı bende öyle oluyor elektriklenme canım

Ay ilahi cok guldum. Merak etme babasina cekerse kolay kolay erken gelmezMasallah

Kuzum korkma su oyle akinti gibi olmuyomus cok oluyomus bildigin kucuk tualetini Yapar gibi cesme gibi akiyomus. Elektriklenme derken? Ben bizim evde koltuga uzaninca acaip elektrikleniyo annemlere dedim yok bizde bisey koltuk elektriklenmiyo dediler vucudumda cok elektrik var sanirim sende oyle biseymi bahsediyon?

Karnımda bebek ara ara titretiyor karnımı bende öyle oluyor elektriklenme canım
yok benim titretme degil,Bildigin karnıma elektirik çarpıyor bazen sol taraf bazen sag acıtır cinsten hani elektirik olur sende birine bazen çarparsın fena halde canın acır ya bende öyleyim sürekli anlam veremiyorum doktorda mal gibi suratıma bakıyor aydınlatmıyorda

kuzum benim bacaklarımdan aktı iç çamaşırım sırılsıklamdı bildigin işemişim gibi ama mümkün yok işesem bilirim kafayı yemedim herhalde ne oldugunu anlamadım korkuyorum işte ;( yok canım elektiriklenme öyle degil şimdi elektirik var mesala sende dimi bana çarptıgında bi böyle irkilme acı flan olur işte onu ben sürekli karnımda ve rahimde hissediyorum doktorlarda saolsunlar bişey demiyorlar ne olduguna dair

Ben suyun gelmesini biliyorum canım.bir düştüğüm var.ama için rahat etmesi için yarın dr a git bence ihmal etme yine de.sızma falan olsa da devamı gelirdi yani

Kızlar doğum yaptım dua edin bebeğim yoğun bakımda şuan hayata sımsıkı tutunan çok durmadan evimize gidelim inşallah
nasıl yani bu kadr erken mi ben şok oldum şu an
Allah yardımcınız olsun senin de bebeğinin de sağ salim kucağına almayı nasip etsin
neden böyle erken oldu ki??

Hiç beklemiyoduk canım nasipte böyleymş demek ki kızım dayanamadı geldi arsızlığıyla kurtarır kendini:) şaşkınlığını anlıyorum canım benim dua edelim inşallah teyzeleri. Anne oldum şükür çok başka bişeymiş içime sokasım geliyo inş kilo alırda iyice çok durmaz. Dr umuz umutlu kuzum yitirmiycn sende dio ne vakalar var 2hafta önce 4üz doğmuş erkenden 23haftalık şuan durumları iyi dio. Kızım gibi dolu aşağıda yatanlar canım. Allah emeğimizi boşa çıkarmasn kucağıma alacağım günleri iple çekiyom. Sizde korkmayn canım inş su değildir benim sabah geldi ama kanamayla oluyo ılık ılık işiyo gibi değilsin kendiliğinden geliyo. İnşallah bi skıntı ckmaz kuzu yrn git bakalım

Sorma merak içindeyiz evetttt.bizimkilerin de saçları çar şimdi Emin'im benim oğlan da simsiyah saçlıdır.oy ölürümmm
Bosuna migdemiz eksimiyo cakim eskiler diyo saclar cikinca oluyomus bi yerdede okumustum. Benimkide belki kara olur gerci ben kumralim esim benden daha acik gorumcem acik tenli saclari kumral ruyamda hep sarisin bebis goruyodum hatta hamile kalmadan gormustum ilk defa oglumu :) dunde ruyamda baska cocuk gordum dedim esmermi olcak acaba. Cok kafamiza takiyoruz korkuyoruz hepimiz sukur simdilik bir sorun yok fazla dusunmeyelim zamaninda gelsinler hayirlisiyla minik mucize biraz sabirsiz cikti abla olcak artik o ne guzel ya :) bu arada arkadasiminda 28. haftadan sonra erken dogum riski vardi yatis verdi doktor bide tansiyon ilaciyla durdurdular 38 haftaya kadar

Ay tövbe kızlar benim ki 2 saattir yatıyor hayatta sayıklamaz uykusunda konuşmaz yeni çık dedi efendim dedim sıkışma çık dedi. kim çıksın dedim bebiş çok sıkışmış çıkacakmış çıksın o zaman dedi hıı dedim. çık hadi sıkıştın orda duramıyorsun artık dedi geri uyudu şimdi korktum biranda tamda korkumun üstüne tuz biber ekti adam. bide haberide yok bu size dedigim su mu idrarmı meselesinden bide böyle diyince korktum Allahım dua edin bana ne olur yarın iyi sonuçlarla geleyim yatamıyorum inanın korkudan ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…