2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bendede oyle kuzum eltime herseyi onlar yapti bize gelince benim ailem daha cok yapti yazin gittik kibrisa evine kaynanam surekli ovuyo onu falan guya beni daha cok seviyo iyice gordum hepsinin gercek yuzunu eltim ev sahibi ben sicaga gelemiyorum diye sabah 5 te bile uyusam 8-9 demeden kalkiyodum sicaktan yardim ediyodum kahvaltiyi hazirliyoduk kayinvalideyle gorumceler kalkiyodu en sonda eltim cikiyodu odasindan. Aman ne halleri varsa gorsunler birak cok sukur esimin ailesi turkiyede burda degil zaten hepsi ayri bi uyuz bana iyiler ona bisey diyemem ama dengesiz ve inatcilar hic sevmem :) ailemde yanimda bana yeter kimseye ihtiyacim yok ama su konuda haklisin senin ailen yaoinca resmen ses cikarmiyorlar kullaniyorlar bu durumu bende onun farkindayim ama bi gideyim dicem yuzlerine herseyini ablam annem aldi yapti diye

Bebek magazalarina gidip de alış veriş yapmamak çok zor.ben geçen haftasonu sırf dolaşmak için gideyim hem fiyat arastirayim demiştim.zor tuttum kendimi o mini mini kıyafetleri görünce.
Bu arada kızlar bebek bezi olarak ne almayı dusunuyorsunuz.ben oglumda prima aktif bebek kullanmıştım.cok da memnunum.ne sızdırma ne pişik problemi yaşamıştır.ama şimdi prima yenilenmiş ve herkes sızdırma probleminden şikayetçi.ne alacagimi şaşırdım dogrusu

Kizlar bebegen sitesinden alisveris yapan vardi guzelmi kumasi felan nasildi?biseyler almak istiyorum

Internetten baktim ozellikle renklerde solmadan sikayet etmisler vazgectim bende sizinde aklinizda bulunsun

Hergun yemiyorum canim hatta biraydir yemeye basladm midemi bulandiriyodu cunku bebegime zarari olurmu googleada kotu seyler yaziyor cunku
Hamilelikte zaten kolesterol yükselirmiş doktorlar o yüzden kolestrole bakmıyorlar diye biliyorum ben. Ben hergün tam bir köy yumurtası yiyorum yumurta cok faydalı bence sarısından ayırmamak gerek. Sarısının değerleri farklı çünkü.

ben henüz hiç dinletmedim ben de başlayayım :)

Canım yumurta kolesterol u yükseltiyo tereyagıda bide yağlı yemekler yememek gerekiyomuş bende bi defa yükselmişti doktor dedi akşam bi tane ceviz suya koy bi bardak suya sabah suyunu iç kaç defa tekrarla geçiyormuş kolestrol

Kizlar bana dun saglik ocagi kan tahlili yaptirmisti kolestrolum 310 cikti hemsire biraz yuksek cikmis dedi moralim cok bozuldu aranizda kollestrolu yuksek olan varmi
Canım gebelikte kolesterol doğru sonuç vermediği Dr lar kolesterol ölçümü yaptırmayı uygun bulmuyorlar. Benim de sınırın üstünde çıktı çok canım sıkıldı Dr um gebelikte kolesterole bakılmaz çünkü doğru sonuç vermez dedi. Rahat ol sıkma canını.

Kizlar bebegen sitesinden alisveris yapan vardi guzelmi kumasi felan nasildi?biseyler almak istiyorum
Ben aldım canım çokta güzel çıktı %100 pamuklu çokta şıklar

Hergun yemiyorum canim hatta biraydir yemeye basladm midemi bulandiriyodu cunku bebegime zarari olurmu googleada kotu seyler yaziyor cunku
Canım benden sana bi tavsiye gece uyumadan önce ceviz içini bi bardak suya koy sabah aç karnına iç kolesterol geçiyomuş. yumurta yükseltiyo kolesterolü öyle biliyorum hele yağda yapıp yemek daha yükseltir

Yikadinmi canim dicem ama erken daha yikamamissindir degilmi

Canım benden sana bi tavsiye gece uyumadan önce ceviz içini bi bardak suya koy sabah aç karnına iç kolesterol geçiyomuş. yumurta yükseltiyo kolesterolü öyle biliyorum hele yağda yapıp yemek daha yükseltir

Sagolun hanimlar Allah razi olsun dediklerinizi yapicam ins bebegime zarar vermez

Amin cnm Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin yokluklarını göstermesin Prensesinde güle güle güzel sağlıklı günlerde kullansın inş. Yazılanları şöyle okudum da herkeste hemen hemen aynı yaa, kız ailesi cidden farklı oluyor. Söze gelince onlarında torunları ama icraatte genelde nedense hep kızın ailesine kalıyor hele de biraz durumu varsa. Aynı şekilde bgn bnm ailemde çocuk odası vs bakmışlar bana fotoğraf atıyorlar hangisi daha güzel vs diye. Biz henüz zaten hiç bişi almadık. Onlar ise görüp beğendikçe alıyorlar. İyi ki varlar ne diyelim

Yikadinmi canim dicem ama erken daha yikamamissindir degilmi
yıkamadım canım ama yıkayacağım yakın zamanda ama rengi solacak gibi durmuyor birde bulunduğum yerde büyük bir bebek mağazası var orada da satılıyor aynı markalar aynı ürünler yıkadıktan sonra yine bilgi veririm canım. Hastanede çıkışı aldım ve 3 lü tutumlar var arılı,kurbağa prensli,peguenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…