2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Şunları da unutmadan aldık teyzeleri.bakımlı bir prens olsun diye benim bitanemmm

Eklentiler

• IMG_0159.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0160.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 50
ayy dur kızz bende korkmaya başladımm iyice
resmen delirdim delirtti beni ya Bak nerdeyse 1 senelik evliyiz adam kadar uslu yatanı görmedim,Ne horlar ne sayıklar ne uykusunda konuşur benim abim ve babam konuşur annemde ama bunda yok. Elhamdülillah adam nasıl yatarsa öyle kalkar ama bugün adam bildigin konuşuyor bide tutturdu çıkacakta dogacakta dogsunda bişey olmazda Flan zaten korkuyorum korkuma bin ekledi resmen... Hani şu olaylar olmadan önce flan olsa sallamam,Arkadaş dogum yaptı okudum şok benim bu olay,Eşimin bu şeyi zaten dogurmuycaksamda korkudan ortaya dogururum ben direk bu korku yeter bana vallahi...

Aynen oğlum dayı konusunda şanslı :) evet tatlım çıkıp oto koltuğuda oluyor. Bu parça 6 ay kullanılıyor sonra daha büyük parçası var onu takıyorsun.

beni bya etkiledi yalnızz bu haftalarda olabilyor olmasıı ben artık en ufak şeyde panik yapcma kesinn Allahımm doğumun geldiğini anlamyı nasip etsinn ..
Ah canım bir de bana sor akşam bile ağladım gün boyu çok az hissettim diye.aklımdan neler geçmedi ki.mesaimiz başladı neyse ki şükür

ayy canım vallahii yaa her an doğumu beklemek mi lazım şimdi bende anlayamadımm kii sen doktorlara ulaşamadın mı yaa yarn mutlaka gitcen dimi doktora bi netlik kazansınn yani insan cidden fena panikliyor

Evet canım sürüşü manevrası falan baya rahat. Hatta çukura falan girince sarsmıyormuş. Katlaması falanda kolay ama biraz ağır. Aynen bu parçayı 6 ay kullanıyorsun sonra bebiş büyüyünce diğer parçayı takıyorsun.
surusu cok rahat gozkuyo bende boyle bıseyler ıstıyorum. bu dumduz yatak gıbı oluyor. sonra o araba koltugu gıbı cıkıyor falan demı.

Canim benim bildigim bebek sanirim gununu gecirince yani 42 haftadan sonra buyuk tuvaletini yapiyo anne karninda oda tehlikeli hicmi dikkat etmemis tuhaf

Şampuanını pişik kremini ıslah mendilini falan da aldım.erkenci de olabiliyorlar böyle teyzesi o yüzden tedbirli olmakta fayda var:))

benmki şu an doğsa zatnn ortada kalır herlde hiçbişeyi yok henüz yok yok elim ayağım birbrne girdiii

Canim benim bildigim bebek sanirim gununu gecirince yani 42 haftadan sonra buyuk tuvaletini yapiyo anne karninda oda tehlikeli hicmi dikkat etmemis tuhaf
ben de şaşırdımm hiç anlamamışş 1 ay erken doğdu onun ki de normal su gelmemiş onda azar azar akıntı gibi akmışş şaşılacak iş gerçktenn

Bebeklerimiz artik diş dünyayi duyabiliyorlarmis, müzik vs. dinletiyor musunuz hamişler? Ben klasik muzik hic sevmem ama dinletsemmi
Ben kulaklığı karnıma takıp hafif sesle klasik müzik açıyorum bende o sırada TV izliyorum. :)) napiyim dayanamıyorum bir süreden sonra beynimi kemiriyor o ses :)

ayy canım vallahii yaa her an doğumu beklemek mi lazım şimdi bende anlayamadımm kii sen doktorlara ulaşamadın mı yaa yarn mutlaka gitcen dimi doktora bi netlik kazansınn yani insan cidden fena panikliyor
Yarın gitcem canım benim plasenta aşagıda ya,Sancım çok fazla sürekli kasılmalarım var kanama riskim var ama yaşadıgım şehirde doktor yok düzgün artık güvenemiyorum hiç birine ama şehir dışıda yasak ondanda tedirginim ben korkuyorum yoksa heran dogumu beklemeye gerek yok herşeyin normalse düşün 2 hafta önceye kadar en rahat en iyi hamileydim şimdi ise deli gibiyim ;( Rabbim saglıkla sıhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin

Ah canım bir de bana sor akşam bile ağladım gün boyu çok az hissettim diye.aklımdan neler geçmedi ki.mesaimiz başladı neyse ki şükür
hissetmynce bende kötü oluyrmm aman şükürr bi geceye güvenyrm bende en hareketli saatleri gece yoksa rahat edemem hiç

cnaımm doktorlar gerçkten baştan savma herşeyin normal olduğuna nasıl emin olcaz kii
Allah a güvencez artkk inş sğlıkla kucaklarımıza alırız cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…