2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben kulaklığı karnıma takıp hafif sesle klasik müzik açıyorum bende o sırada TV izliyorum. :)) napiyim dayanamıyorum bir süreden sonra beynimi kemiriyor o ses :)
Klasik muzik olsun diye takilmiyorum. Kendi sevdigim muzigi aciyorum gun icinde. Hem muzik dinlesin hem benim mutlu halimi hissetsin. Hissediyordur, bana oyle geliyor

ben de şaşırdımm hiç anlamamışş 1 ay erken doğdu onun ki de normal su gelmemiş onda azar azar akıntı gibi akmışş şaşılacak iş gerçktenn
Oda ilgincmis hic erken dogup kakasini yapan cocuk duymadim yoksa zaten cislerini yutuyo yavrular :) aman annesi alisverisini yap bende korkumdan yapiyorum ne olur ne olmaz bilemiyo insan erken dogum riski olmamasina ragmen doktora diyorum sizce ne zaman dogar bilemem 37 haftadan sonra erken dogum sayilmiyo ama bisey diyemem ne zaman isterse o zaman gelir dedi oyle zaten

bende çok korkuyorum da işte eşimi sıkmamaya çalışıyrmm güyaa bn böle panik yapınca erken diyorlar ama göryrz ki hiç de erken değill bi gelsinn ben bastırcamm artkk cidden almak lazımm korktumm benn

bende çok korkuyorum da işte eşimi sıkmamaya çalışıyrmm güyaa bn böle panik yapınca erken diyorlar ama göryrz ki hiç de erken değill bi gelsinn ben bastırcamm artkk cidden almak lazımm korktumm benn
Yok canim ne erkeni sukur benim az bi eksigim kaldi korkumdan acele ediyorum ne olur ne olmaz diye zaten sabirsiz bi insanim bekleyemezdimde :)

Yok canim ne erkeni sukur benim az bi eksigim kaldi korkumdan acele ediyorum ne olur ne olmaz diye zaten sabirsiz bi insanim bekleyemezdimde :)
bende ikna oldum artıkk erken olmadığına inş eşimi de ikna ederim de bi an önce alırızz artık bu korku yetti bana bu gece

Klasik muzik olsun diye takilmiyorum. Kendi sevdigim muzigi aciyorum gun icinde. Hem muzik dinlesin hem benim mutlu halimi hissetsin. Hissediyordur, bana oyle geliyor

Ben dinleyeceğim zaman barış Manço açıyorum onda hareketleniyor. Ama sanırım oğlum klasik müzik sevmedi çünkü açınca tepki göstermiyor. Bir yerde bir kişi ben hamileliğimde hep klasik dinlettim bebeğim doğdu oyun havasıyla sakinleştiriyorum yAzmış :)

Dogrudur ya. Sonucta genetik diye bisi var dimi. Armutum benim dibime dusecek. Ben de Baris Manco aciyorum bu arada. Simdi neyse de benim dinleyemedigim muzikte sakinlesmeye alisirsa ne yaparim dogunca

25. haftada mı? nerde hangi hastanede doğum yapmış merak ettim.

Canim mrb ana sayfada topigi gördüm bakayım dedim, meleğine kavusmussun :) çok şaşırdım kusura bakma ne olur inşallah sağlıkla kavuştursun Rabbim yavruna evine de cikarirsin insallah cok beklemeden, yaşı uzun olsun canim @Anguskusu

Anguskusu Anne olmussunn masaaallah sizee. Dualarimiz sizinle . zeynepler gucludur gor.bak nasil fistik gibi bir kiz olacak yerimm onuuu bal bocukk

Benm ki delirdi. Artik hic durmuyor
Gezmek mi istiyormus ne . derse calisirken ful dikkatimi dagitiyor. Buyudu galiba teyzeleri. 3 gundr boyle. Artik boyle gidecek sanirim. Yicem o olacak :))

Oyoyy saclarida cikmis siyahmista. Daha dun sac rengini tahmn ediyorduk balin. Simdi muciZeyi yaşıyorsun:))

Günde 2 magnezyum hapına rağmen biraz ayakta kalsam bel ağrısından uyuyamıyorum sabah iş var 4 den beri ayaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…