2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar doğum yaptım dua edin bebeğim yoğun bakımda şuan hayata sımsıkı tutunan çok durmadan evimize gidelim inşallah
Canım gözün aydın iki gündür topige giremedim şimdi okudum ben şok oldum .Biliyorsun benim durumda seninle aynı dikişim de yok ama Dr bana demişti eğer erken doğum olacaksa dikiş çokta önemli bir önlem değil diye.Allah ım kucağına alıp evine götürmeyi nasip etsin inşallah canına can kanına kan ömrüne bereket versin .Rabbim size bağışlasın inşallah.Bak başka bir topikte bir arkadaşta 24 haftalık doğum etti 780 gr doğdu 640 gr düştü ve iki aydır kuvezde Allah ın izni ile büyüdü ve sağlığı yerinde yersiz korkulara kapılma sakın annesi bebişin sana ve sütüne ihtiyacı var aceleci minnak ı ve sizi tebrik ederim.

İçim kocaman bir korku ile kaplandı zaten bu saate kadar gözüme uyku girmedi sabahta çok erken kalktım yigenlerimin ikiside hastanede cigerim yanıyor. az topige gireyim dedim iyice ödüm ağzıma geldi bu akşam herkeste bi korku bi panik havası varmış. Rabbim hepimizi korkularımızdan uzak tutsun vaktinde kolay doğumlar nasip etsin. @dontsay inşallah sabah hayırlı haberlerini alırız.

Korkma korkma bir şey olmaz gönlünü ferah tut... ben takmadım vallahi, biraz da rahat olmamız lazım. Doktor ciddi birşey olsa söylerdi zaten ciddi diye. Takip edeceğiz dedi değil mi sana da?
evet takıp dedı onumuzdekı hafta gıdecegım ıns bakalım bırı 7 bırı 5 bucuk du bakalım sımdı ne halde

Anladim canim.gule gule giysin melegin :)

Bebeğimin arabasını da alarak büyük alışverişlerimi sonlandırmış bulunuyorum Artık kıyafet, nevresim, uyku seti, halı, perde gibi eksikler kaldı çok şükür
cnm banyosu filan da var unutma almadıysan.Böyle birşey var nasıl bilmiyorum kalitesi.Daha iyileri de var uygun bu.

En son sütyen nosu kaç acaba benim hayatta duyduğum bi 90 dı gerisini de oğrenecgiz sanirim
Ben de 85den 90a terfi ettim. Daha da buyurse salacam artik ben son 100 goruyorumda onkadarini da kendime yakistiramam yaaaaaaaaa
Ben kulaklığı karnıma takıp hafif sesle klasik müzik açıyorum bende o sırada TV izliyorum. :)) napiyim dayanamıyorum bir süreden sonra beynimi kemiriyor o ses :)
Bu da mantikliymis, kizim dinlesin ben tv izlerim
hb canımm burda ilgi alaka güzel dedi ark ımm bende aldım oğlumu geldimm :)
Hosgeldin canim, oglusuna hemen yer kap aramizda
Klasik muzik olsun diye takilmiyorum. Kendi sevdigim muzigi aciyorum gun icinde. Hem muzik dinlesin hem benim mutlu halimi hissetsin. Hissediyordur, bana oyle geliyor
Benim sevdigim muzikleri acarsam icerde once horon teper, sonra cistak cistak
gule gule kullan ıns... banada fıkır olsun :) saol
Saol canim, nasil birsey istedigine karar verince hemencik alirsin. İhtiyacina gore karar vermek basit. Ben hafif ve surusu kolay olaun istedim. Bide heryere arabayla gidiyorum, arabamda biraz kucuk, ona da tam sigsin istedim

İnanır misin şuan canım kòy yumurtası çekti tereyağlı sahanda kırılmış mis mis bizim burda köy yumurtası bulmak çok zor canım ya market yumurtası yiyeceğim bile gelmiyor
Kız allah seni ne yapmasın emi .Sabh sabh canımı terayğlı yumurta çektirdin ya.Ay nasl yiyesim geldi anlatamam .işteyim eve gidince direkt yapacağım.

Kız allah seni ne yapmasın emi .Sabh sabh canımı terayğlı yumurta çektirdin ya.Ay nasl yiyesim geldi anlatamam .işteyim eve gidince direkt yapacağım.
Ya benim canim hic bise cekmiyo, herkes soruyor ama yok yani eskisingibi yemeye devam eşim benden daha cok hamile, hep onun cani cekiyo

Klasik muzik olsun diye takilmiyorum. Kendi sevdigim muzigi aciyorum gun icinde. Hem muzik dinlesin hem benim mutlu halimi hissetsin. Hissediyordur, bana oyle geliyor
Canm tabi hissediyordur.Ama klasik müziği dinletmekteki amaç şu ;
Bebek karnımızın içinde olduğu için ona en yakın gelen müzik türü klasik müzik. Doktorlar böyle söylüyorlar.Geçende bir video izledim.Bebek dış dünyayı uğultu olarak duyuyor ve tiz sesleri daha iyi anlıyor ve duyuyormuş.Doğduktan sonrasında klasik müzik onlara hiç yabancı gelmiyor ve o müzikle rahatça uyuyabiliyorlamış (ama bebekten bebeğe değişir) .
Bende evde müzik açıp dinletiyorum hafta sonu evdeyken arabada filan muhakkak duyuyorlar dır.
Ama klasik müziği özellikle duysun diye ortamda açarak yada kulaklığı karnıma tutarak dinletiyorum.O kadar alışmış ki klasik müziğe sadece o müzikte tepki veriyor diğerlerinde tepki vermiyor.

Ya benim canim hic bise cekmiyo, herkes soruyor ama yok yani eskisingibi yemeye devam eşim benden daha cok hamile, hep onun cani cekiyo
canm benim ilk 3 ayımda sadece 3-4 kez canm bşeyler çekti. yaprak sarması,çiğ köfte,patates kızrtması hatrladıklarım bunlar ve gece çekti bunlar . yaprak sarması vardı buzlukta gece 12 de ateşe atıp pişirip yedim. saat 2yi gördü bir tencere bitti.
Ama şimdi gerçekten terayğlı yumurta çekti cnm.ofo off of olsada yesem. huuu huu evdekiler benim yerime yapıp yeyin bol bol

Bi şokta benden olsun Anguskusu canım tebrik ederim gözün aydın Rabbim en kısa zamanda kucağına alıp eve götürmeyi nasip etsin hepimizi hem şoka soktun hem korkuttun hem sevindirdin karmakarisigim ben şuan :) benim oğlumun daha hicbiseyim yok bi hastane çıkışından başka inşallah acele etmez yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…