2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Benim 164 çıktı. Drun sonucunu yorumladı mı? Benimki yüksek dedi. 100 luk test yapmamız gerekiyormus. Haftaya onu yaptiricam . Aslında seninki çok yüksek değil sanki. Sınır 140 değil mı yanlış mı biliyorum

cok güzelmiş nerden aldınız fiyatı nedir bende böyle bişey istiyorum ins bulabilirm
beğenmenize sevindik biz uçuşlardan elde edilen puan ile aldık yalnız kargo parası ile bize 6,60 a gelmiş oldu :) ama internette satılıyor diğer küvetlere göre fiyatı biraz daha fazla ama biz parayla almadığımız için çok araştırmadım uygun fiyatlısıda vardır elbet.

Hayırlı olsun güzel sağlıklı günlerde kullanın ben de söylediğim modeli alacam büyük ihtimalle pratik bir model hem indirime girmiş :)
Teşekkür ederim canım benim evet gayet kullanışlı gibi ben çok araştırdım en son buna karar verdim aradığım bütün özellikler var daha fazla kafa karıştırmaya gerek yok dedim aldım

canımm bu çok iyiymiş yaa bizde eşimle düşnyrduk nereye koycaz diye banyom dar benm baya en azından duvara asılır nerden aldın fiyatı fln?? :))
gerçekten yer kaplamaması açısından diğer küvetlerden çok çok iyi ben kirli çamaşır sepetimin arkasına koyuverdim
biz parayla almadık ama internette ve gittiğimiz bir bebek mağazasında görmüştük fiyatını çok araştırmadım ama nette gördüğüm kadarıyla diğer küvetlerden biraz pahalı araştırmak lazım

Hasta psikolojisinden anlamayanlarin doktor olmaması lazım sorarsan söylüyorlar ağız ucuyla biseyleri ayrintilida bir de ben yavrumuda göremedim doktor sadece kendi bakiyo gerçekten çok sinir bozucu

sabah sabah eşim bi duygulandırmıştı (kızıma yazılar yazdım bana bişey olursa mailimde haberin olsun dedi) birde şimdi siz ağlattınız beni..

Anguskusu tebrik ederim ve de geçmiş olsun, inşallah hemen alır kilosunu, bol bol sütün olsun inşallah, olmazsa da üzülme, bol bol maman olsun :) olumlu gelişmelerini bekliyoruz.

Kızlar doğum yaptım dua edin bebeğim yoğun bakımda şuan hayata sımsıkı tutunan çok durmadan evimize gidelim inşallah

Bende şok oldum okuyunca inanamadım doğru mu okudum diyee..
Öncelikle tebrik ederim sende bebeğinde tez zamanda toplarlanıp birbirinize kavuşun inşallah. Senin güçlü olman dik durman çok önemli.. Hayırlı, sağlıklı uzun ömürler diliyorum analı babalı büyüsün inşallah
Güzel haberlerinizi bekliyoruz ve tabi güzel resimlerinizi de

Canım riskli olduğundan ciğer geliştirici ilaç vermedi mi dr un?

İnanır misin şuan canım kòy yumurtası çekti tereyağlı sahanda kırılmış mis mis bizim burda köy yumurtası bulmak çok zor canım ya market yumurtası yiyeceğim bile gelmiyor
Ben pazardan alıyorum köy yumurtasını. Marketteki antibiyotikli yumurtaları yemiyorum. Pazarda bulursun mutlaka

Ben pazardan alıyorum köy yumurtasını. Marketteki antibiyotikli yumurtaları yemiyorum. Pazarda bulursun mutlaka
Canm istanbuldayım pazardakilerede güvenemiyorum ki. Ama eşimin aldığı biyer var. adam tamamen penir zeytin yumurta tereyağ bal filan satıyor.Oradan alıyoruz çift sarılı yumurta.
Memlekette olsam varya hep organik yerim.Kayınvalidemin tavukları var kurbanda gittiğimde 1 aylık hamileydim. tavukların yanına götürdü beni altından aldım sıcak sıcak

Çoook teşekkürler

Anguskusu cnm geçmiş olsun ve tebrik ederim. İnan dün aklımdaydım nerdesin diye. Görünce şok oldum. Rabbim inş hayırlısıyla kucağınıza alıp evinize gitmeyi de nasip etsin en kısa zamanda Güzel yavrunla kendinize iyi bakın bizi de bilgilendir merak ediyoruz sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…