2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dontsay sendende haberler bekliyoruz bilgilendir bizi canım hayırlı güzel haberlerine

cnm banyosu filan da var unutma almadıysan.Böyle birşey var nasıl bilmiyorum kalitesi.Daha iyileri de var uygun bu.Eki Görüntüle 1942111
Oyy nasıl tatlıymış bu takım mavi mavi böyle şeyler hep eksik zaten hatırlattığın iyi oldu... büyükler bitti minik minik bir sürü şey var alınacak...

Evet aslında sınırın biraz üzerinde ama doktorum yüksek dedi ve bana da 100'lügü yaptıracak. Ayın 30'u ya da 31'inde gidip yaptıracagım ama dün ögrendigimden beri müthis dikkat etmeye başladım. Aslında hamileligin başından beri yapmamız gereken buydu ama ben irademe hakim olamıyordum. Sonucunu da böyle gördüm.. İnsallah 100'lükte bi sey cıkmaz.

Ya benim canim hic bise cekmiyo, herkes soruyor ama yok yani eskisingibi yemeye devam eşim benden daha cok hamile, hep onun cani cekiyo
aynı benim ki marketten bi ıvır zıvır doldurmuş kendine ya canın hiç mi bişey istemez diyo bu arada spora gidiyo sabah sabah diyo ki benim pirzola yemem lazım protein ihtiyacım var hah dedim aşerdin iyice

Az önce şu hastane çıkışını aldım Chicco'dan annişkolar. Ebebekte indirimdeydi. Beğenen ilgilenen varsa bakabilir Eki Görüntüle 1942144
Evet ben de gördüm bunu. Allah güzel güzel giydirmeyi nasip etsin canım.
Ben şöyle cıvıl cıvıl çok renkli birşeyler istiyorum hastane çıkışı. Var mı gören bilen?

Evet ben de gördüm bunu. Allah güzel güzel giydirmeyi nasip etsin canım.
Ben şöyle cıvıl cıvıl çok renkli birşeyler istiyorum hastane çıkışı. Var mı gören bilen?
Canm instgramda 'bebek.resimleri' sayfası var ama kişi kıyafet satıyor. -alp bebe- koymuş adını . ama sayfa nın adı ' bebek.resimleri ' . ya bayılıyorum ürünlerine . çok güzel çok renkli ürünleri var hastane çıkışları var. güllü çiçekli.rengarenk. ve çok kaliteli çok kişi satın alıyor.3lü 4lü parçaları çok uygun 20-30 tl filan. Ama 5 parça 6 parça 10 parça fiyat değişiyor 5 parça 40 tl 50tl 10 parça 80-90 tl. alacağım ama alamıyorum toptancıdan almayı düşünüyorum çünkü. ama aklım hep o sayfada bakıyorum .çok güzeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…