2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben besigimi ve yatagini o sayfadan aldm canm instagramdan cokta memnun kaldim.

aynı benim ki marketten bi ıvır zıvır doldurmuş kendine ya canın hiç mi bişey istemez diyo bu arada spora gidiyo sabah sabah diyo ki benim pirzola yemem lazım protein ihtiyacım var hah dedim aşerdin iyice
Bizimkide dun aksam tutturdu canim acma istedi, yarin yapsakmi yahu ben kilo Aldim şiştim diye kendimi kısmaya calisiyorum, adam yanimda aseriyo

Hemen gelmisti benim besigim hatta umdugumdan guzel cikmisti.ama kiyafet almadim henuz biberonuda ordan almayi dusunuyorum
Bende alacağım .eksiklerimi alim önce toptancıdan.biberon filan ablam alacak bana set hali ile biyer varmış .o yüzden hep beklemedeyim ya.teyzemde tuhafıyeci oda toptancısına gidecek hep ordan alacağız uygun fiyata. o nedenle hep bekliyorum bişi alamıyorum netten. ama özeniyorum.

Kızlar dün kızımdan yemediğim tekmeleri yedim. o kadar sert vuruşlar yaptı ki inanmayacaksınız. limonlu ıhlamur içtim biraz fazla limonluydu. 10-15 dk snra tekmeler art arda geldi eşimde noluyor diyo. gülüyoruz.
Ama inanın 15 dk tekmeledi sağ kaydı sola kaydı pat küt vurdu.
Maşallah kızıma .

M
Maşallah nazar değmesin. Aynen bende sabah tekmesiyle uyandım sanki içeride bale yapıyor yavrum ilk defa bu kadar sert hissettim :) ama çook güzel bir duygu :)

M

Maşallah nazar değmesin. Aynen bende sabah tekmesiyle uyandım sanki içeride bale yapıyor yavrum ilk defa bu kadar sert hissettim :) ama çook güzel bir duygu :)
Aynenn cnm aynı haftadayız bu bikaç gündür teklemeri çok serleşti. Özellikle akşam oluyor uzanınca sert vuruyor . dedim şimdi böyleyse 8 aylık düşünemiyorum tekmelerini.

Maşallah ya :) artık tekmeler sert :)
Bende oğluşumdan çok sert tekmeler yiyorum bazen aşırı coşuyor

cnm bende sormustum elektrıklenme durumunu doktora baska bırseyden kaynaklıdır dedı doktorum benı de pek aydınlatamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…