2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende ikna oldum artıkk erken olmadığına inş eşimi de ikna ederim de bi an önce alırızz artık bu korku yetti bana bu gece
Kiyamam korkma bekliyoruz artik minnoslari ne zaman gelirlerse insallah gelsinler zamaninda dogum yoluna girsinlerde sorunsuz skintisiz 3.5 ay var daha bakalim

allahım inş güzel sonuclar alırsın.yarını nıye beklıyorsunkı sımdı gıdıver herhangı hır doktora görün

Niye oyle bir sey yazmis ki ama

Benim bebeğimizi öğrendiğim günden beri duygularımı heyecanımı içimden geçenleri yazdığım büyüdüğünde kızıma vereceğim bir defterim var. Eşimede diyordum sende yaz büyüdüğünde okur mutlu olur diye oda benim yanımdayken yazmak istememiş ''sen bakarsın,gülersin'' falan diyodu o nedenle işteyken birden içinden yazmak gelmiş kaydetmiş. Banada haberin olsun diye söyledi sonradan deftere geçiririz dedi.

Merhaba Mayıs anneleri,
Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Birkaç riskli durum gördü perinatolog ve amniyosentez yapıldı aynı gün. Halbuki 2'li testim sorunsuzdu. Sonuç 15 - 30 gün sonra çıkıcak. Dualarınıza beni de alın...

Geçmiş olsun canım sıkıntı çıkmaz inşallah Allah yardımcın olsun

Kızlaaar ben geldim anneme gitmiştim epeydir int imde yoktu yazamadım hiç .2 gündürde 100-150 sayfa mesajlarınızı okudum anca yazabildim :)) herkes iyi heralde sorun yok kuzular büyüdü iyice bizimde eksiklerimiz nerdeyse bitti bitek dolabı kaldı kuzumun en son teyzesi beşiğinin nevresimini ateşölçerini ve birsürü cici aldı

geçmiş olsun canım Rabbim kavuştursun sizi en kısa en hayırlı zamanda dualarımız zeynep ve seninle

a maşallah şok oldum rabbim korusun meleğinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız günler gelsin.

Ah ah saglik ocagindaki hemsirenin bi yuz ifadesi vardi yerle bir etti beni yani pazartesiyi iple cekiyorum Allah razi olsn burda duyduklarim rahatlatti beni.
Hamilelikte kolestrolun yukselmesi gerekli bebegin buyumesi, gelismesi icin kolestrole ihtiyaci var.
Gebelikte vucut bebek icin kolestrolu %25 - %40 arttırıyor.

Kızlar 0-3 ay ile Yenidoğan aynı mı oluyor ölçüleri 0-3 ay alıyorum ama yenidogan da ayrı mi demeliyim gorevliye hastane çıkışları mi sadece yenidoģan
Canim Ben yurtdisindsyim burda mesala cok farkli en kücük normal 50 beden arkasina 56 geliyor ve bunlarin üstünde 0-1 Ay icin yaziyor Ben 4 takim aldim bu bedenden sonrada annem bebek iri olursa olmaya bilirde dedi ve 62 beden beden 1-3 Ay icin ondan aldim 4 takim daha daha atlet alicam onlarida artik 62 alirim ve 68 buyuk biraz daha benim bebegin kilosu masallah suan iyi doktorum 4 kg olabilir de dedi hayirlisi saglikli gelsinlerde Ama annem diyor ki cok Alma cok hizli buyicekler diye Ama benim hervgittignde icim kaliyor sunuda alayim bunuda diye Birde birsuru örgü yelek bataniyesi oldu patigi oldu cocuk kiyafeti yikarken yunusatici zaratliymis kizlar sakin kullanmayin alerji olmasin bebeklerimiz

Oyyy maşallah ona annesi inş en yakın zamanda da kucağına alır evinizde olursunuz

Aynenn cnm aynı haftadayız bu bikaç gündür teklemeri çok serleşti. Özellikle akşam oluyor uzanınca sert vuruyor . dedim şimdi böyleyse 8 aylık düşünemiyorum tekmelerini.
Severim yavruları.... yerleri daralınca o kadar tekme atamıyorlarmış annesi daha çok esneme gibi oluyormuş hareketleri. Bence pot pıtların en net en tatlı zamanlarını yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…