2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy cok hossunuzz yaa masaallahh :))) cok nasipli meleginiz. Duygulu bi anne babasi var:))

sımdı bakıyoum bende alp bebeye :) acaba cantalar nasıl kı kızlar sızde bakarmısınız :)

Kız allah seni ne yapmasın emi .Sabh sabh canımı terayğlı yumurta çektirdin ya.Ay nasl yiyesim geldi anlatamam .işteyim eve gidince direkt yapacağım.
Bizim burda köy yumurtası bulmak çok zor kvde 15 tatilde köye gidecek ısmarlayacağım artık şuan gözümün önüne geliyor en kisa zamanda yapacağım ben de inşallah

Canım çok teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda toparlar minik prenses ve evinizi şenlendirir .Sağlık dolu günler sizin olsun

ayyy bende herseyı almak ıstıyorum... yanımda bırılerı ıle GIDIYORUM FRENE BAS YETER DIYORLAR. BENDE TAMMA DIYORUM SONRA DOLASIRKEN ISTEN CIKINCA UGRUYOR YINE ALIYORUM AHHAHAH :d:d
Bende öyleyim işte ya sürekli alıyorum her boş vaktimde bilgisayar başında alışveriş modundayım şirkette artık dalga geçiyor arkadaşlar bu gidişle bir iki kere giyicek çoğunu diye :) tutamıyoruz kendimizi ne yapalım

gecmıs olsun cnm.ne gıbı bır sorun cıktı soyledılermı,benımde testım kotu cıkmıstı gecen ayrıntılı da sordum bellı olurmu bısey varsa dıye bellı olmaz dedıler de o yuzden durumunu merak ettım

Ayy nekadar güzel valla ben de çok duygulandım çok şanslısın maşallah çok iyi bir baban ve bebeğinin dedesi var allah uzun sağlıklı ömürler verisin..

ayyy nası ya kaçınca haftanda doğum yaptın cnm? Rabbim seni de minik meleğini de korusun. Onlar bizden çok dha dirençli ve kuvvetli emin ol buna. küvezde mi şu anda? Maşallah tebarekeallah...

ayyy nası ya kaçınca haftanda doğum yaptın cnm? Rabbim seni de minik meleğini de korusun. Onlar bizden çok dha dirençli ve kuvvetli emin ol buna. küvezde mi şu anda? Maşallah tebarekeallah...

Nasill sasrdm heycanladim yaa :)))) aminn kuzu. Sabah esimd nasil.kiziyorum. birakmiyosunki alayimm olabiliyo falan diye. Adam korktu diyor ne istiyorsan gel al bsy demiyorumki ben hahah
Sorma ben hala inanamiyorum :) alisverisini yapmayan baslasin illa erken dogum riski olmasi gerekmiyo baslarda arkadasiminda 29. haftadami ne iste birden sancisi basladi doktora gitti falan durdurdular 38 haftaya kadar yoksa oda erken dogurcakti belli olmuyo canim bu isler bebislere kaldi hersey benim acelemde ondan ta en basindan beri korkuyorum arkadasin oyle oldu diye. Sen gozunun gordugunu aklina geleni al koy eve hani en onemli seyleri bez, battaniye, kiyafettir falan gerisi sonrada alinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…