2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kendine iyi bak canim, dikkat et saglam ol mucizene guc ver anne sevgisinden daha ustun bisey yok onun icin su an ve insallah en kisa zamanda kucaginada gelir minnak kuzumuz. Rabbim sana ve esine bagislasin. Bol bol dinlen bide kuzunu her gun gor sakin gitmemezlik yapma oyle hemsireye doktora kalmasin

Bu teyzeler de olmasa halimiz ne olacakmış :) bende de var bir tane, sürekli internetten bir sipariş geliyor adresime başka şehirde olduğundan ben de onun bebeğine böyle hevesliydim, sağolsun o da beni eksik etmiyor iyi ki varlar

Anguskusu Canim benim yaa hayirli olsuunn cokcada geçmiş olsun kaç gündür giremiodm ilk senin haberin gözüme carpti sok oldum Rabbim saglicakla kucağına versin inşallah .. Güzel güzel kilo alip gelissin minik mucizen

resim atabilirmisiniz beşiğin hangisi acaba? büyüklüğü nasıl facebook sayfasına baktım biraz küçük geldi bana en 2 yaşına kadar yatsa iyi olur diye düşünüyorum
Ben çilekten star beşik aldım, 2,5 yaşında yeğenimi yatırdık baya sığdı. Tabi bebek iri olursa bilemem. Bir de hareket alanı gerekebilir daha geniş. onu yaşayarak göreceğiz hepberaber

Ya inan daha simdiden agirlastm.bile. gecen gezelm dedik hemen midem usudu. Oda diyor birden alalim bitsin. Ama dedm bak simdiden rahatszlaniyorum. Simdi daha iyiyken yapaym. Sinav donusu halledecgm ina

Bebek arabam bugün geldi. Bişeyler aldıkça çok heyecanlanıyorum. Sanırım zaman azalıyor. Bu modelde bir araba almak isteyen varsa bunu düşünebilir. Ben ablamda beğendiğim için aldım. Modeli Quinny Moodd, siyah renk aldım. Görselini de ekliyorum. Allah oturtmayı nasip etsin inşallah. Daha güzelleri almayanlara olsun inşallah

sımdı bakıyoum bende alp bebeye :) acaba cantalar nasıl kı kızlar sızde bakarmısınız :)
cnm bi tane pembeli var mavi saplı gördün mü ? şimdi baktım ona bayıldm valla çok güzele benziyor. 70 tl miş. alt açmasıda yanında takım.alsakmı ki ya. ama ben sırta da takılsın istiyorum ya

Bayıldım cnm buna çok güzel çok kaliteli belli.Allahım hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin .çok güzl

ayyy nası ya kaçınca haftanda doğum yaptın cnm? Rabbim seni de minik meleğini de korusun. Onlar bizden çok dha dirençli ve kuvvetli emin ol buna. küvezde mi şu anda? Maşallah tebarekeallah...
26.haftadan yeni gün almıştı canım.zaten açılma vardı dikiş atılmıştı rahme sonra bebek ağırlaştıkca dikiş hafif acımaya başladı yattım hiç kalkmadan dün sabah kanamayla uyandım nişanda gelmiş uyku esnasında hiç haberm yok pijamam falan ıslanmış. Sonra muayene falan ettiler kese aşağı düşünce kanamam da doğum kanaması olunca sancısız ağrısız sadece yoğun kanamayla sezaryen aldılar mecbur bebeğim ayaktan geliyordu beyin kanaması geçirme riski oluyormuş öyle oluncada Dr um riske atmayalm dedi yaşamına kolaylık olsn diye. Şuan iyi durumu inşallah kilo alacak ciğerleri tam iyi olacak inş kucağımada alcam şuan ki sancılarımı unutcam. Dualarınızı eksik etmeyin okadar çok bebek var ki annesine kavuşmayı iple çeken minik melekler

Aynen canım bizde hazırlıklı olalım herşeye olabiliyo demekki
Kanaması gelmiş arkadaşın sancı agrida yokmuş sanırım hastaneye gitmişler doğum yapmış benimde tam bilgim yok canim
Canım bende okudum erken doğum yapan arkadaşı zaten sorunlu geçiyormuş bir ay öncesinde dikiş atılmış rahmine açılma olduğu içşn zaten erken doğum riski varmış. Ciğer geliştirici iğnesi de yapılmış 1 hafta önce, maşallah şuan için iyiymiş bebeği inş. Çok uzun kalmaz kavuşur yavrusuna

Güle güle kullanın canım çok güzelmiş

Canım hic üzülme bi Komşum var oda 6 aylık doğum yaptı bebeği iki ay kaldı maşallah şuan büyüyo senin kızında sağlıklı bi şekilde büyüyicek inşallah bebeğiniz hayırlı olsun gözün aydın anne olmak zor ama güzel birşey

Kızlar bu balgamlı öksürükten burun akıntısından bir türlü kurtulamadım bi tane öksürük şurubu almıştım doktor verdi sağlık ocağındaki doktor ilaç kullanma dedi onun için bi şurup tek yazdı bebek şurubu kullanıyorum ama geçmiyo yapmadıgım şey kalmadı artık hastaneye mı gitmeliyim lütfen cevap verin öksürünce karnım ağrıyo artık bebegime birşey olacak diye korkuyorum

Canım bende aynı durumdayım ama ilaç fln vermediler ne yapsam da kurtulamıyorum ama zencefil limon iyi geldi biraz

Kiyamam korkma bekliyoruz artik minnoslari ne zaman gelirlerse insallah gelsinler zamaninda dogum yoluna girsinlerde sorunsuz skintisiz 3.5 ay var daha bakalim
kontrole gittim cnm bugn sat a göre 24+5 gelişimine göre 25+3 bu kdr hızlı önden gitmesi iyi mi ki ??
şaşırdımm kaldım valla... bpd(kafatasının enleme ölçüsü) de 61.6 mm normal mi ki doktor güüzel gelişimi faln dedi ama benm tuhafıma gitti kafa

Allah yardımcnız olsun canmm inşş sorunsuz sğlıkla doğurrsunn ..

Allah yavrunu korusun canımm hepimizi şoka uğrattın minnoşunla
tez zamanda kucağında olu inş mis kokulunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…