2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kiyamam korkma bekliyoruz artik minnoslari ne zaman gelirlerse insallah gelsinler zamaninda dogum yoluna girsinlerde sorunsuz skintisiz 3.5 ay var daha bakalim
yaa inşallah canımm devlette de çok ilgilenmiyorlar zatn pek bişy de söylemiyorlar bugn kadına diyorum boyu kilosu nasıl diye şu an boyu kilosuyla ilgilenmiyoruz doğuma yakın bakarz ona dedi yaa ben şokkk

çok kullanışlı cidden nasıl aratmak lazım ki acaba bunu nette falnn ben hiç rastlamadım çünkü cnm
güle güle kullanın gerçkten çok güzell :)

hoşbuldukk canımm hemn kapıymm

Canım bende aynı durumdayım ama ilaç fln vermediler ne yapsam da kurtulamıyorum ama zencefil limon iyi geldi biraz
Ne denediysem olmadı bebeğim için endiseleniyorum ya bu eşim ne kadar rahat umrunda bile değilim nerdeyse 20 gün oldu ben bu haldeyim bi defa nasılsın diye sormuyo akşama kadar yanlızım evde akşamda eşim geliyor ama tv nin başından ayrılmıyo nasıl bi baba olucak bilmiyorum çok yanlızım yaa derdimi anlatıcak kimsem bile yok bu kadarda umursamaz olamaz bi insan hele ki eşinse o kişi

Kardesim nisanlaniyor bi yoldan kurtulamadan birine dusucez minnakimla. Nasil olursa olsun yolculugu hic sevmiyorum

cnm kaç haftalık doğum yapmış bebek iyimi . bizden birimi kaçırdım ben
Canım diğer mayıs anneleri topiginde bi arkadaşımız 25 haftalık doğum yapmış dun. bende tesadüfen gördüm ve şaşırmıştım ama erken doğum riski varmış rahimde acilma varmis bebegi kuvezdeymis şu an sağlığıda iyiymiş maşallah inşallah evine de çıkarır kavusur yavrusuna

kızlar bugün doktora gittim tansiyonum yükselmiş idrarda proteine baktılar o da pozitif çıktı. bana hemen tansiyon aleti al günde üç kez bakacaksın dedi. haftaya bir daha idrar testi yapılacak. çok korktum. çok tehlikeliymiş gebelikte yüksek tansiyon.

Ayy bazen erkek cocuklari goruyorum masaallah o kadar guzel oluyorlar ki kizlar onlarin yaninda hicc :))
sorma öle erkek çocukları var ki yeni nesil bi fena cidden .. biizmki bugn hastaneye sevmdi hiç hiç durmadı tekmelyip durdu:))
Dontsay hastaneye gitcekti sanki bugn
diyrdu ya yarın doktora gitcem diye nerde kız o ??

yaa inşallah canımm devlette de çok ilgilenmiyorlar zatn pek bişy de söylemiyorlar bugn kadına diyorum boyu kilosu nasıl diye şu an boyu kilosuyla ilgilenmiyoruz doğuma yakın bakarz ona dedi yaa ben şokkk
Benim doktor da laf sokuyor boyunu ağırlığını sorunca; bunların çok önemi yok gelişimi iyi diyorum, anne-babalar hep skorlara takılıyor diyor :)) yine de söyletiyorum tabi boyunu ağırlığını :) en son ayrıntılı için gittiğimizde boyunu söylemedi artık ölçemiyoruz dedi herhalde yer daraldığı için düz duramıyorlar ya da pozisyona bağlı olarak ölçememiş olabilir.

Korkma Canım belki bi anlık yükselmiştir kaç çıktıki tansiyonun

Canım ya kıyamam erkekler bazen böyle duygusuz ve umursamaz olabiliyor gerçekten biz anne olduk ama onlar henüz baba olamadılar anlamıyorlar sende kendini ve bebeğini üzmemeye çalış inşallah öksürükle de birşey olmaz yavrumuza

Canım geçmiş olsun
Kendini strese sokup tansiyonunu daha çok çıkarma sakin olmaya çalış inş hiç birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…