2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Korkma Canım belki bi anlık yükselmiştir kaç çıktıki tansiyonun
13/9 canım. ama benim tansiyonum hep çok düşüktür. zaten bu haftalarda başlarmış gebelikte. doktor özellikle dikkat etmemi söyledi çünkü 24 haftalık kaybım var benim onun da yüksek tansiyondan olma ihtimali varmış çünkü bebeğim çok sağlıklıydı ve otopside de birşey bulunamamıştı. çok korktum bugün oturup hüngür hüngür ağladım.

ayy niye tersliyorlarsa ne var merk ediyoruz nolmuş ki yanii kilosunu da sölemedi ben nerden bilcem çocuğum kaç kilo iyi deyip bırakıyrlar nasıl bi ilgilenmekse o artık bende anlamadm
direk şeker yüklemesi için randevuya gönderdi beni aldım faln ama eşim yok yaptırma diyor bi de 3 günlk diyet yazmışlar ben onu hayatta uygulayamam sonç olarak eşimn deyimiyle annelerimiz leker yüklemesi mi yaptırdı sözüyle yaptırmıycam ..

Ne buna yüksek mi dediler benim tansiyonum sürekli 13 ün üstünde bi ara 16/6 çıkmış ti normal dediler acilde şaşırdım şimdi ben en son 13/6 dı gene normal dedi sağlık ocağındaki ebe

Aynen canım hiç anlamıyorlar bizi

Ne buna yüksek mi dediler benim tansiyonum sürekli 13 ün üstünde bi ara 16/6 çıkmış ti normal dediler acilde şaşırdım şimdi ben en son 13/6 dı gene normal dedi sağlık ocağındaki ebe
sorun küçük olanda o 9 çıktı işte o iyi değil. idrarda da protein çıktı o hiç iyi değil

Benimde bir kere saglik ocaginda ebe olctu 13-7 cikti, biraz yuksek dedi ebe. Sonra eve koldan olcen tansiyon aletinden aldim gunde 3-4 defa olcuyorum bir daha yukselmedi hic. Sende belki o anlik stres yapmissindir, benimki galiba asi stresinden olmustu bide sabah sabah 1.5 saat bekledim ac karnima, ona da sinir olmustum mesela ben onlara bagladim. Seninde oyle bisey olabilir, rahatlamaya calis. Arada elini guzunu soguk suyla yika, bir de yutabilirsen gunde bir sarimsak yutsan iyi geliyo dengeliyo tansiyonu. Sarimsak hem antibiyotik, hamilelikte zarar vermez sanirim. Yine de bi arastir istersen.

Aynen bizim anladığımız tek veri boyu ve kilosu onu da söylemiyorlar Ben de kararsızım canım şeker yüklemesi konusunda ama doktorum isteyecek sanırım, onun önerdiği herşeyi yaptırmak istiyorum. Belki de sıkıntı tespit ederler belli mi olur, Allah korusun ama. Ayrıntılı ultrasonda yüksek tansiyon riski tespit ettiler bende mesela, yaptırmasam öğrenip önlem alamayacaktım... O yüzden yaptır derse yaptırıcam sanırım. O ne derse o :))

Kızlar internetim bitti yazamadım,Annem gilde geldi misafirler flan derken. Anca girebildim, çok güzel haberlerle geldim... Prensesim 23+3 olmasına ragmen maşallah barikallah doktor 25 haftalık görünüyor önde ilerliyor kilosu gayet iyi saglıklı dedi, Plasenta yukarı çıkmış aramızda fark varmış,Biraz daha çıkar merak etme rahat et dedi. dogumum bu yaşadıgım şehirde olsun istiyordum doktorum umursamıyordu. cesaret edemiyordu degiştirdim doktorumu gayette iyi ilgili bir bayan Alttan muayne oldum bir daha olursa hemen ara beni durma dedi bişey çıkmadı şimdilik kan flan istedi. oda sonuçlar yarın çıkcak konuşcaz.... inşallah güzel çıkar onlarda,sancı ölçmeyede baktı oda iyi çıktı yol iznim yoktu oda çıktı şükür içim rahatladı

Ben bu foruma ilk girdiğim dönemde her gün herkes koldan ölçen tansiyon aleti alsın her gün ölçsün diye defalarca yazdım Kimse önemsemedi benimki de yükselmişti bir ara, her gün 2-3 kez ölçüyorum. Önemli tansiyon, ama kontrol altında olduktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz canım. Gönlünü ferah tut, sık sık ölç. Çok geçmiş olsun.

Canım benim ağlama ağlayınca boşuna daha da yükseltirsin. Bilekten değil koldan ölçen cihaz al. Ben Omron cihaz kullanıyorum. Diyelim ki tansiyon problemin var. İlaç veriyorlar düzene giriyor. Önemli olan tansiyonum yüksekse bunun belirlenmesi. Kontrol altında değilse sıkıntı. Lütfen korkma. Benim 140/100 dü. O gün bugündür ölçümlere devam. Lütfen korkma.

bn sordumm mesela bi tahlil yapılamzmı belki ihtyacım yok dedimm yokyok sen yaptr dyrlr hmn bnde hiçbişe çıkmdıı çok şükr detaylıda faln devlet hastanesi bi de rutine bağlamış hmn yaptr diyr

iyi bak çok şükürr canımm bişey çıkmamış :) ikimizinde aynı bnde 23+5 sat a göre ama gelişimnde 25+3 çıktı Allahıma çok şükür sağlıklı olsun bebeişlerimiz de..

mavimli geçmiş olsun arkadasım. Kendini süreklii kontrol edersin bir şey olmaz Allah ın izniyle. Gıdana dikkat et. Özellikle tuzu defet. Erken farkedildiğinde düzeliyor bu tür şeyler. Kalbini ferah tut

Ocak ve şubat annelerini takipteyim çok atraksiyonlu ve heyecanlı:) sıra mart nisan da. Sonra da biz deeee bizden de bazıları nisan sonu gibi görünüyor zaten. Arada da alış verişler hazırlıklar, sonra kavuşuveririrz yavrularımıza

Benim doğumda nisan sonu dedi doktor ama bi tarih vericek olursak 1 mayıs dedi ay sağlıklı bi şekilde gelsinde ne zaman gelirse ben beklerim 3 sene bekledim 100 gün mü bekleyemiycem şafak kaldı 100 tabi daha erken gelmezse bugün bi arkadaş doğurdu 25. Haftasında bizde ona göre hazırlıklı olalım

Canim sorun yoktur herhalde kafa olcusunu bilememde ilk doktorum bana bi hafta onden gidiyo dedi dogum tarihini degistirdi bebegin 11 mayis olacagina 4 mayis dedi doktor degistirdim simdikinin ultrasonunda sanirim tam haftasinda cikiyo ama kadin dedi o gelisimini gormustur o yuzden dogum tarihi bi hafta onde benimde kafam karisik bu durumdan ama anormal degil önden gitmesi

Şimdi açtım baktım da 10 gün kaldı filan yazıyor isimlerin altında, heyecandan okuyamadım. Çok da okumayalım zaten, son zamanları da yaşayarak görelim Cehalet mutlululukmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…