2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
yaa inşallah canımm devlette de çok ilgilenmiyorlar zatn pek bişy de söylemiyorlar bugn kadına diyorum boyu kilosu nasıl diye şu an boyu kilosuyla ilgilenmiyoruz doğuma yakın bakarz ona dedi yaa ben şokkk
Merak etme canim burdada ayni sormasan soylemiyo doktor kendine kaydediyo sadece 20 aralikta gidikce sormustum kiloyu soyledi 5 ocakta gittim soylemedi boy kilo bakalim zamani gelince soylerler ama bizim merakimizi anlayamiyolar

canım ben burda değiştirmedim doğum tarihini hala sat a göre yazıyor ama 1 ay önce 6 gün önden gidiyrdu şimdi 13 güne çıkmış ilerden gitmesi bu böle mi gitcek acaba hepp ??

Merak etme canim burdada ayni sormasan soylemiyo doktor kendine kaydediyo sadece 20 aralikta gidikce sormustum kiloyu soyledi 5 ocakta gittim soylemedi boy kilo bakalim zamani gelince soylerler ama bizim merakimizi anlayamiyolar
aynen yaa hiç umurlarında değil sordum öle dedi bana da .. insan bi söyler kilosu boyu normal meraklar yani onu da bilmiyceksek ne anlamı kaldı..

Canım uzme kendini kontrol altında olduktan sonra bişey olmaz Allah'ın izniyle sende evde takip etmeye çalış aletin varsa aslında evde bulundurmak lazım tansiyon aleti .benim hiç olculmedide şimdiye kadar Rabbime emanet kuzularimiz..

Canım bende 4.5 yıl bekledim ama sabredemiyorum. Her gün ayrı bir rüya. Senin de mi tüp bebek. Her transfer her test sonucu ayrı bi heyecandı ama sükunet ile bekledim. Ama şimdi yavrum kıpır kıpır ettikçe ayrı bi fena oluyorum

Kizlar bebeginde bobreklerde genisleme olan var mı? Benim ayrintili usg de çıktı. Takip edilmesi gerekiyormus.erkek bebeklerde genelde oluyormus sonradan geciyormus

Anguskusu bak kuzu bu minnak da senin zeynebin gibi sabirsizmis. Ama simdi fistik gibii :
sorma öle erkek çocukları var ki yeni nesil bi fena cidden .. biizmki bugn hastaneye sevmdi hiç hiç durmadı tekmelyip durdu:))
@Dontsay hastaneye gitcekti sanki bugn
diyrdu ya yarın doktora gitcem diye nerde kız o ??
Benimkide hareketsz bi bebekti. 1 haftadr sabah aksam durmuyor teyzesi. Ilgilenemiyorum cocugmla ama pazar gunu bi gelsn. Telafi edicm.inss

Anguskusu bak kuzu bu minnak da senin zeynebin gibi sabirsizmis. Ama simdi fistik gibii :

Benimkide hareketsz bi bebekti. 1 haftadr sabah aksam durmuyor teyzesi. Ilgilenemiyorum cocugmla ama pazar gunu bi gelsn. Telafi edicm.inss
ayyy yerim onu benn bu aralr ilgiyi anlıyorlar canım bnce hemen vuruyr çünkü ilgilen annesi minnoşla çıkar acısını tabi sev okşa onu kim bilir nasıl mutlu oluyrlar :) yaa çok şekerlerr...

Kizlar bebeginde bobreklerde genisleme olan var mı? Benim ayrintili usg de çıktı. Takip edilmesi gerekiyormus.erkek bebeklerde genelde oluyormus sonradan geciyormus
Var canım, bana da dedi. Sıkıntı olmaz inşallah. Benim de erkek, erkekte oluyormuş sık sık. Takip edilecek dedi perinatolog..

Şimdi açtım baktım da 10 gün kaldı filan yazıyor isimlerin altında, heyecandan okuyamadım. Çok da okumayalım zaten, son zamanları da yaşayarak görelim Cehalet mutlululukmuş
Çok tatlı heyecanlar ya hamilelik o minicik pıt pıtlar bile böyle güzelse kucağımıza almak kimbilir nasıl güzel olacak Nisan ayında da artık bizlerde de telaş başlayacak birbirimize destekler telkinler tavsiyeler ve en sevdiğim kısım doğum hikayeleri ağlaya ağlaya okuyacam :)

Olsun canım biz varız bu hamilelik durumunda benimkine de bi haller oldu biraz daha bana yardımcı olsa daha iyi olcak tmm yogun çalışıyor çok yoruluyor anlıyorum ama biz biraz daha ilgi bekliyoruz bu durumda

Evet ben de okuyorum ocak annelerini suan anlatanları okurken kendimi dogumhanede gibi hissediyorum

Olsun canım biz varız bu hamilelik durumunda benimkine de bi haller oldu biraz daha bana yardımcı olsa daha iyi olcak tmm yogun çalışıyor çok yoruluyor anlıyorum ama biz biraz daha ilgi bekliyoruz bu durumda
Hamilelikte insan ekstra ilgi bekliyor bu çok net hatta ben bırakın eşimi işte bile hamileyim diye biraz pozitif ayrımcılık olsun istiyorum galiba çok şey istiyorum

haklısın canım üzülmekle olmaz. sıkı takip gerekli, inşallah bişey olmaz, Allahtan umut kesilmez.
Canim stres yaptıkça daha da yükseltirsin ama ilkinde yaşadın diye ikincisinde de aynı durumu yaşayacaksın diye bişey yok kendini şartlama doktor kontrolünde çok tansiyonu yüksek olan sağlıklı doğum yapıyor yediklerine biraz dikkat et Allahın izniyle bişey olmaz dua da et bol bol

Canim bence göğüs hastalıkları uzmanına görünmelisin ben tam 1 ay hiç durma öķsürdum yine gitmeyi düşünmüyordum bulantı için hastanede yattigimda hemşireler sabah doktoruma şikayet ettiler ve doktorum göğüs hastalıklarına sevketti B grubu bi antibiyotik verdi ve 3 tane içmemle geçti yoksa 1haftada 2 kilo pekmez içtim daha da geçeceği yoktu az ağlamadim hiç düşünme ve doktora çık

Hamilelikte insan ekstra ilgi bekliyor bu çok net hatta ben bırakın eşimi işte bile hamileyim diye biraz pozitif ayrımcılık olsun istiyorum galiba çok şey istiyorum
O ayrımcıliktan vallahi ben de istiyorum özellikle eşimden şöyle bi kahvaltı hazirlasa beni uyandirsa ardından masayı toplasa sonra ben keyif köşesine geçsem ve bana kahve yapsa biraz sultan hissetsem kendimi yok hazırlamaz gider dışarıdan hazır alır dışarıya götürür ama azcık evde de yardım etse hakkını yemeyim arada kahve yapar

canım ben burda değiştirmedim doğum tarihini hala sat a göre yazıyor ama 1 ay önce 6 gün önden gidiyrdu şimdi 13 güne çıkmış ilerden gitmesi bu böle mi gitcek acaba hepp ??
Hic bilmiyorum tatlim bakalim ne zaman olcak dogumumuz tuhaf olan diger doktorun dedigi dogru diyo ama kendi ultrasonunda bebegim haftasinda cikiyo bide rahim boyuna hareketlenmesine bakilirsa bi hafta onde gidene uyuyo o yuzden tedirgin oluyorum bi hafta erkenmi gelir yoksa zamaninda gelirde gecmi derler bilemedim iste cok fazla yukselmez o genelde duydugum en fazla 2 hafta onden gidiyo bakalim artik yani o genelde döllenme zamanina bagli basta sonrada gelisime. Bakalim bidahaki randevuda nasil olcak kilo boy soyler herhalde 14 subati bekliyorum. Bide benim lavaboya cikinca yanmam oluyo kadin normal dedi enfeksiyon cikmiyo bide ben tuhaf olan afedersinde kucuk tualeti yaparken boyle sanki bi genisleme varmis gibi hissediyorum asagida sanki eskisi gibi degil hamileliktenmi kaynakli bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…