- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.661
Kuzum bak korktugun gibi olmamis sukur yinede dikkat et sen kendine yorulma prensese iyi bak masallah ona, doktor cok onemli gercekten boyle durumlardaKızlar internetim bitti yazamadım,Annem gilde geldi misafirler flan derken. Anca girebildim, çok güzel haberlerle geldim... Prensesim 23+3 olmasına ragmen maşallah barikallah doktor 25 haftalık görünüyor önde ilerliyor kilosu gayet iyi saglıklı dedi, Plasenta yukarı çıkmış aramızda fark varmış,Biraz daha çıkar merak etme rahat et dedi. dogumum bu yaşadıgım şehirde olsun istiyordum doktorum umursamıyordu. cesaret edemiyordu degiştirdim doktorumu gayette iyi ilgili bir bayan Alttan muayne oldum bir daha olursa hemen ara beni durma dedi bişey çıkmadı şimdilik kan flan istedi. oda sonuçlar yarın çıkcak konuşcaz.... inşallah güzel çıkar onlarda,sancı ölçmeyede baktı oda iyi çıktı yol iznim yoktu oda çıktışükür içim rahatladı
Şükür canım maşallah bütün gün aklım sendeydi hep iyi olun inşallahKızlar internetim bitti yazamadım,Annem gilde geldi misafirler flan derken. Anca girebildim, çok güzel haberlerle geldim... Prensesim 23+3 olmasına ragmen maşallah barikallah doktor 25 haftalık görünüyor önde ilerliyor kilosu gayet iyi saglıklı dedi, Plasenta yukarı çıkmış aramızda fark varmış,Biraz daha çıkar merak etme rahat et dedi. dogumum bu yaşadıgım şehirde olsun istiyordum doktorum umursamıyordu. cesaret edemiyordu degiştirdim doktorumu gayette iyi ilgili bir bayan Alttan muayne oldum bir daha olursa hemen ara beni durma dedi bişey çıkmadı şimdilik kan flan istedi. oda sonuçlar yarın çıkcak konuşcaz.... inşallah güzel çıkar onlarda,sancı ölçmeyede baktı oda iyi çıktı yol iznim yoktu oda çıktışükür içim rahatladı
Yok canım benim ki tüp bebek degil bi mucize gibi oldu kendiliğinden bi tedavi falan uygulamadım tam umudumu kaybetmiştim hamile kaldım şükürler olsun rabbim tüm isteyenlere de versin inşallah evet onların kıpırtıları tekmeleri öyle güzel ki bizimki bazen zıplıyo sankiCanım bende 4.5 yıl bekledim ama sabredemiyorum. Her gün ayrı bir rüya. Senin de mi tüp bebek. Her transfer her test sonucu ayrı bi heyecandı ama sükunet ile bekledim. Ama şimdi yavrum kıpır kıpır ettikçe ayrı bi fena oluyorum
Ya zaten siz çok iyi destek oluyorsunuz çok teşekkür ederim ama eşimin bu ilgisizliği beni sinir ediyo bu aralar bende çok duygusal ve gerginim eşimde daha üstüme gelince moraller sıfır yani bide şu lafları yokmu akşama kadar calışıyorum diyorlar sanki biz hiç bi iş yapmıyoruz hem bebek büyütüyoruz karnımızda hem onlara bakıyoruz dimi yaOlsun canım biz varız bu hamilelik durumunda benimkine de bi haller oldu biraz daha bana yardımcı olsa daha iyi olcak tmm yogun çalışıyor çok yoruluyor anlıyorum ama biz biraz daha ilgi bekliyoruz bu durumda
valla canım erken döllenme oldu sanırım zatn normalde de benm adet biter bitmez oluyor ama bakalım nolcak gerçekten bende merk ediyorum ama cnaım suyu bol içiyor musun yanma varsa nasıl oluyor ki o iş .. o genişleme hissi bende de oluyor sanki böle kayıp düşcek gibi hisssettriyor eskisi gibi değil hiç açık gibi daha fazla bi tuhaf yaniHic bilmiyorum tatlim bakalim ne zaman olcak dogumumuz tuhaf olan diger doktorun dedigi dogru diyo ama kendi ultrasonunda bebegim haftasinda cikiyo bide rahim boyuna hareketlenmesine bakilirsa bi hafta onde gidene uyuyo o yuzden tedirgin oluyorum bi hafta erkenmi gelir yoksa zamaninda gelirde gecmi derler bilemedim iste cok fazla yukselmez o genelde duydugum en fazla 2 hafta onden gidiyo bakalim artik yani o genelde döllenme zamanina bagli basta sonrada gelisime. Bakalim bidahaki randevuda nasil olcak kilo boy soyler herhalde 14 subati bekliyorum. Bide benim lavaboya cikinca yanmam oluyo kadin normal dedi enfeksiyon cikmiyo bide ben tuhaf olan afedersinde kucuk tualeti yaparken boyle sanki bi genisleme varmis gibi hissediyorum asagida sanki eskisi gibi degil hamileliktenmi kaynakli bilmiyorum
bizde var canım genişlik benimde erkek bebeğim.aynı şeyleri bana da söyledi erkek bebeklerde sık görülüyormuşKizlar bebeginde bobreklerde genisleme olan var mı? Benim ayrintili usg de çıktı. Takip edilmesi gerekiyormus.erkek bebeklerde genelde oluyormus sonradan geciyormus
Zaten bu gidişle benim iyileşecegim falan yok ben bi göğüs doktoruna gidiyim yoksa daha kötü olucak çok sagol canımCanim bence göğüs hastalıkları uzmanına görünmelisin ben tam 1 ay hiç durma öķsürdum yine gitmeyi düşünmüyordum bulantı için hastanede yattigimda hemşireler sabah doktoruma şikayet ettiler ve doktorum göğüs hastalıklarına sevketti B grubu bi antibiyotik verdi ve 3 tane içmemle geçti yoksa 1haftada 2 kilo pekmez içtim daha da geçeceği yoktu az ağlamadim hiç düşünme ve doktora çık
Canim su cok icemiyorum ondanda kaynakli olabilir bilmiyorum cunku eskiden boyle sorunum yoktu enfeksiyon oldu bende hamilelikten once 2-2.5 ay kadar cektim onu sonra doktorlar temiz dedi iste en son buda temiz yok enfeksiyon diyo ama yanma oluyo hamile oldugumdan beri cok su ictigim zamandada oluyo. Suyu fazla icemesemde bitki cayi iciyorum baska icecek iciyorum tabi su onemli ama yanma niye var ben daha cozemedim.valla canım erken döllenme oldu sanırım zatn normalde de benm adet biter bitmez oluyor ama bakalım nolcak gerçekten bende merk ediyorum ama cnaım suyu bol içiyor musun yanma varsa nasıl oluyor ki o iş .. o genişleme hissi bende de oluyor sanki böle kayıp düşcek gibi hisssettriyor eskisi gibi değil hiç açık gibi daha fazla bi tuhaf yani
Bitki çayı mı içiyosuuuunCanim su cok icemiyorum ondanda kaynakli olabilir bilmiyorum cunku eskiden boyle sorunum yoktu enfeksiyon oldu bende hamilelikten once 2-2.5 ay kadar cektim onu sonra doktorlar temiz dedi iste en son buda temiz yok enfeksiyon diyo ama yanma oluyo hamile oldugumdan beri cok su ictigim zamandada oluyo. Suyu fazla icemesemde bitki cayi iciyorum baska icecek iciyorum tabi su onemli ama yanma niye var ben daha cozemedim.
Vallahi kusura bakmasınlar ama evde iş hiç bitmiyor bi günlük yer degistirsek onlar bizim işimize dayanamazlar sanırım hamileyiz ya onlarda da bi gerginlik var zaten kaygılarımiz var doğum yapacağız hormonlarımız değişti vücudumuz günden güne değişiyor ve biz adaptasyon sürecine alışmaya çalışıyoruz hergün hareket ediyor mu diye sürekli düşünüyoruz geçen gün dedim bana şu dönemde biraz daha anlayışlı ol çok şey istemiyorum biraz yardimci ol ve ilgiYa zaten siz çok iyi destek oluyorsunuz çok teşekkür ederim ama eşimin bu ilgisizliği beni sinir ediyo bu aralar bende çok duygusal ve gerginim eşimde daha üstüme gelince moraller sıfır yani bide şu lafları yokmu akşama kadar calışıyorum diyorlar sanki biz hiç bi iş yapmıyoruz hem bebek büyütüyoruz karnımızda hem onlara bakıyoruz dimi ya
Bitki cayi dedigim rezene icmeye basladim gazdan dolayi gunde 1-2 fincan ve cok arada sirada canim cekerse kusburnu ve nane cayi iciyorum yoksa evde mis gibi annemin kuruttugu bitkiler var hepsi duruyo :)Bitki çayı mı içiyosuuuun
cnaım tahlillerde çıkmyrsa yoktur o kdr da yanılacak halleri yok herlde diğer içeceklerden ziyade saf su çok öenmli canımm ben farklı içecek içmyrm iç su ayran süt başka da yok böbrekle alakalı daha önce hiç sıkntın olmadı dimi canımCanim su cok icemiyorum ondanda kaynakli olabilir bilmiyorum cunku eskiden boyle sorunum yoktu enfeksiyon oldu bende hamilelikten once 2-2.5 ay kadar cektim onu sonra doktorlar temiz dedi iste en son buda temiz yok enfeksiyon diyo ama yanma oluyo hamile oldugumdan beri cok su ictigim zamandada oluyo. Suyu fazla icemesemde bitki cayi iciyorum baska icecek iciyorum tabi su onemli ama yanma niye var ben daha cozemedim.
ah canim benimki sorarda ama yinede banada ilgisiz geliyor tmm anliyorum aksam isten geliyor yorgun ama o tv hep daha önemli. Insan biraz bebisiyle konusur karnimi oksar ne bilim. Diyom biraz konus onunla sesine alissin diyo alisir alisir merak etme. Iliskiyede girmiyoruz zaten korkuyor diye ee iliski yok diye insan bi öper sarilir ne bilim. Söyleyincede diyo ne alaka ondan sonra yapiyo. Ben dedikten sonra ne anlami kaliyor. Anlamadim canim :) sanada cok gecmis olsun ins bi an önce atlatirsin hastalik kötü ya :/Ne denediysem olmadı bebeğim için endiseleniyorum ya bu eşim ne kadar rahat umrunda bile değilim nerdeyse 20 gün oldu ben bu haldeyim bi defa nasılsın diye sormuyo akşama kadar yanlızım evde akşamda eşim geliyor ama tv nin başından ayrılmıyo nasıl bi baba olucak bilmiyorum çok yanlızım yaa derdimi anlatıcak kimsem bile yok bu kadarda umursamaz olamaz bi insan hele ki eşinse o kişi
Yok canim enfeksiyon bile hic olmamisti cocuk calismalarina baslayana kadar. Enfeksiyon olunca bakildi kac kez böbreklere sadece sagda biraz genisleme olmus ama cok önemli degil demisti doktor. Bidahaki randevuda yine söylerim cunku cok su icince yanma olmuyodu ama oluyo ve dedigim gibi o acilma hissi var aciyo bazencnaım tahlillerde çıkmyrsa yoktur o kdr da yanılacak halleri yok herlde diğer içeceklerden ziyade saf su çok öenmli canımm ben farklı içecek içmyrm iç su ayran süt başka da yok böbrekle alakalı daha önce hiç sıkntın olmadı dimi canım
benimde bebegim erkek ve ayni seyi banada dedi. Takip edeceklerKizlar bebeginde bobreklerde genisleme olan var mı? Benim ayrintili usg de çıktı. Takip edilmesi gerekiyormus.erkek bebeklerde genelde oluyormus sonradan geciyormus
bencede sor canım tahlilde bişey çıkmadan böle olması bi de çok su içmene rağmen de olunca bi tuhaf geldi cidden sor anlat iyice de için rahatlasın .. bende bugn kalçamı evi süpürünce kalçama ağrı giriyor ayağımın üstüne basamıyorm dedim sonra geçiyor ama dedim bana ne dese beğenirsin hamilelikte öle bişey olmaz fıtık başlangıcı olabilir dediYok canim enfeksiyon bile hic olmamisti cocuk calismalarina baslayana kadar. Enfeksiyon olunca bakildi kac kez böbreklere sadece sagda biraz genisleme olmus ama cok önemli degil demisti doktor. Bidahaki randevuda yine söylerim cunku cok su icince yanma olmuyodu ama oluyo ve dedigim gibi o acilma hissi var aciyo bazen
canım sen vajınal mantar olmus olabılırsın onda da yanma oluyor.bırde ıdrarı yaparken alt kasıgın agrı tarzı bısey oluyor en azından bende oyle oluyor.akıntı rengınde degısıklıgın varmıYok canim enfeksiyon bile hic olmamisti cocuk calismalarina baslayana kadar. Enfeksiyon olunca bakildi kac kez böbreklere sadece sagda biraz genisleme olmus ama cok önemli degil demisti doktor. Bidahaki randevuda yine söylerim cunku cok su icince yanma olmuyodu ama oluyo ve dedigim gibi o acilma hissi var aciyo bazen
şu açılma hissini iyi yaptın sordun ne zamandır yazacam utanıyordum sizlerde de oluyormuş demekki normal bişey SağolYok canim enfeksiyon bile hic olmamisti cocuk calismalarina baslayana kadar. Enfeksiyon olunca bakildi kac kez böbreklere sadece sagda biraz genisleme olmus ama cok önemli degil demisti doktor. Bidahaki randevuda yine söylerim cunku cok su icince yanma olmuyodu ama oluyo ve dedigim gibi o acilma hissi var aciyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?