2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ayyy yerim onu benn bu aralr ilgiyi anlıyorlar canım bnce hemen vuruyr çünkü ilgilen annesi minnoşla çıkar acısını tabi sev okşa onu kim bilir nasıl mutlu oluyrlar :) yaa çok şekerlerr...
Yaa baskasi desen inanmazdm. Biraz bsyler yemeyeyim allahm kipir kipir durmuyor. Iki lokma yutar yutma bi mayisip sakinlesiyor. Simdiden dilindeb anlasiliyor. Rabbimn mucizeleri. Nasil bir guzelliktr bu teyzesii . 2 dr bide dikkat ediyorum hareketszse babasyla konusaym vurmaya basliyor :)))

yaa aynen açlığa hiç tahammülleri yok anne karnında bilee ben en sert tekmeleri bi açken bi de gece yiyorumm kurban olduğumm yaa eskiden derdim nasıl anlıycam etcem die de hakkaten dediğin gibi şimdiden anlayabilyrz işte Rabbim veriyor hikmetini .. biz babamızı çok özlüyrz ya sorma hasret kalıyrzz

Kızlar selamlar. Niye ayrı kaldık ki böyle, ben de tek diğer topik var sanıyordum. Erken doğum yapan bir arkadaşımız varmış burda mı acaba? Geçmiş olsun, bebeği de sağlıkla büyüsün inşallah. Bize de sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbim.
Sevgiler

Kizlar vajinal varis diye bir sey duydunuz mu yasayan var miii
Canım selamlar. Ablam 3 hafta önce Doğum yaptı be doğumundan kısa bir süre önce varisi patladı. Biz çıban sivilce falan sanmıştık kan durmayınca jeton düştü. Tehlikeli bir durum değil diye biliyorum. Ablama bir tanecik dikiş attılar. Ama vajinal varisin varsa kabızlıktan, sürekli ayakta durmaktan sakın, patlamaz o zaman. Patlasa da korkma, doğumdan sonra geçiyormuş zaten.

resim atabilirmisiniz beşiğin hangisi acaba? büyüklüğü nasıl facebook sayfasına baktım biraz küçük geldi bana en 2 yaşına kadar yatsa iyi olur diye düşünüyorum

resim atabilirmisiniz beşiğin hangisi acaba? büyüklüğü nasıl facebook sayfasına baktım biraz küçük geldi bana en 2 yaşına kadar yatsa iyi olur diye düşünüyorum
Canim anca yukleyebildm kusura bakma

Eklentiler

• Screenshot_20170121-004022.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 44
Calisiyomu esin canm. Biz 2 gundr ayriyiz. Oda hareketsz cocuk canlandi. Esime diyorum. Gelmicm. Senn yaninda oynamiyor adama simdiden çektiriyor:))

Yaa afedersin o volge o kadar sistiki. Dr a soracaktm unuttum. Bacaklarim hep varis zaten. Sonra fark ettim o kisimdada var tabi bu benim tahminim. Gecen agir tasimak zorunda kaldm 7 kg kadar sanki iyice bir buyumus. Fazla ayakta durmuyorum tam.aksine oturur vaziyetteym. Kabzlkta sukur yok. Ama kabzmis gibi bi his oluyor degsk

Calisiyomu esin canm. Biz 2 gundr ayriyiz. Oda hareketsz cocuk canlandi. Esime diyorum. Gelmicm. Senn yaninda oynamiyor adama simdiden çektiriyor:))
çalışıyor canım yaa şehir dışına gidiyor bi kaç gün olmuyor evet ilginçtir yalnızken banada daha çok oynuyr eşim konuşunca faln çocuk algılamaya çalışıyor herlde 2 defa eline tekme attı daha şimdiye kdr diyorum knş çocukla tanısın seni

Ben de sipariş verdim hemen. Ah ah bazen ne kadar basit görülen hayati şeyleri ihmal ediyoruz. Sağolasın canım.

Ben de omron koldan ölçen sipariş ettim internetten. Evet önemli olan tedbiri elden bırakmamak. Sen nasılsın yeniden yükselmedi inşallah.

allah kolaylk versin canm. Hamilelikte daha zor geldi bana ayrilk. Gerci 1 haftack ama :)
Bizde babasi tekmesine cok sahit oldu ama konuştu mu dahada vurmuyor. Bende diuorum konusma azck hissedeym. Oda diyo alissin sesime adamda hakli. Hatta gecen nasl gick oldu. Gelmis hem seviyo hem vuruyo karnima niye babaya oynamiyosun diye. Uzaklasti basladi donmeye hhaha.

İnşallah benim de öyledir canım. Artık sıkı takip bakıcaz. Normalde acayip düşük tansiyonluyumdur sarımsak falan resmen mahveder beni ben bir soruşturayım onu.

Aman ihmal etme canım. Nolur nolmaz. Her zaman tedbirli olmak iyidir. Allah korusun yavrularımızı.

Evet canım doktor da sakın stres yapma dedi. Şu 24. Haftayı atlatayım biraz daha rahatlarım herhalde. İnsan yaşadıklarını kolay kolay unutamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…