2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sunun guzelligine bakar misiniz :)))) dayimizin dugunune aliriz artik :))
Trendyolda fixlove dı sanırım adını tam hatırlayamadım bir marka indirimde ürün satıyor kız bebeklere göre haaarika şeyler var.utanmasam alıp oğluma giydirecem o kadar güzel şeyler oluyor yani takip et canım

Merhabalar.evet birimiz anne oldu forumda.dualarımız onunla.son konuştuğumuzdan anne de bebek de iyiydi.biz de takipteyiz:))

Gece gece uykum kaçtı :)
Uykusuzluk da tansiyonu yükseltir. Sen güzel uyumaya da çalış. Bu arada benim tansiyonum bir daha yükselmedi. Sürekli takip ediyorum. Kadın doğumcu çok yakın arkadaşlarım var. O dönem çok panik olmuştum, diyorlar ki eğer takip edersen hiçbir sıkıntı olmaz. Gerekirse ilaçla destekleriz. Yükseldiğini fark etmezsen işte o zaman risk altındasın. biraz rahatla sen. Yüksekse gebelerin kullandığı tansiyon ilaçlarından verirler. Öncekinde belki bu sıkıntıyı yaşadın dediğin gibi. Ama haberin yoktu. Ama şu an bilinçlisin. Mutlu olmalısın.

Günaydın kızlar :) ya o acılma durumu beni korkutmuştu lavaboda tedirgin oluydm her gidişimde demekki herkeste olan bişeymiş bebek baskı yapıyor sanırım buyudukçe

Günaydın kızlar :) ya o acılma durumu beni korkutmuştu lavaboda tedirgin oluydm her gidişimde demekki herkeste olan bişeymiş bebek baskı yapıyor sanırım buyudukçe
Gunaydinn canim. Sizdr acilma hissi var bende kapalilik sanki herkeste ayri ayrii:))

Bakayim teyzesii tesekkur ederizz

cnm ben 10 gün çektim tam 10 gün. bak canm ne yap biliyormusun. söylediklerimi tek tek uygula. ben 10 günde atlattım inşallah sen daha kısa atlatırsın. sabahları muhakkak bal ile karabiberi karıştır kür yap 3-4 çay kaşığı ye.öksürüğe birebir.Ayrıca sabah kırmızı turbu oy içini bi güzel ve içerisine bal koy ağzına kadar koyma sulanıyor o taşar yoksa. içine bal koy akşam o balı bir güzel iç. bunu 3 gün her sabah yap akşamları iç. ayrıca kuşburnu al yoksa aktardan ıhlamurla kaynat iç. bol bol bol bol iç. bir bardak 2 bardak değil ben 5er 6şar bardak içtim büyük büyük. sabah akşam içtim. suyu bol iç.temizlesin içini. greyfurt suyu iç ama çok acı olduğu için nar ile yada portakal ile birlikte sık. iç. 1 bardak.tüm mikrobu atar. tamamen c vitamini 2-3 gün iç. bunları yap bak geçecek. Ben hastanelik oldum çok öksürmekten dedim karnım acıyor artık bana serum verdiler.boğazlarım şiş burnum akıyordu. serumu yedim. sonra 4gün rapor verdi. 4 gün yataktan çıkma dedi. bir güzel dinlen dedi doktor. 4 gün boyunca bu yazdıklarımı yaptım . yarı yarıya bitti gitti . balla karabiberi eksik etme kürünü hep ye. bak göreceksin 2-3 güne geçecek. Limonu unutma oda var.

ay cnm yaa kıyamam sana yazdığım gibi bende 10 gün çektim ama şey yapmak gibi olmasın sağ olsun eşim hep destekçim oldu ilacımı hatrlattı ben unuttum o getrdi. narımı portakl suyumu sıktı getrdı bal verdi ıhlamur kaynattı limon yaptı. göğsüme havlu koydu. allahm razı olsun ondan. Canm sen hatrlat o zamn hastayım yardımcı ol de. anlar o zamn aklı başına gelir. tam bilincinde değil hamiş olduğunu unuttu mu naptı

ayy cnm yaaa. Allahım yardımcısı olsun YÜCE MEVLAM.
Sağol cnm bilgilndirme için merak etmiştim.ama iyi olcak bebeği inanıyorum .allahım kavuştrsun.

Ayyy acaba önce kim doğum yapacak. Kesin bunu sorduğum için ben doğururum he

Hamilelikte insan ekstra ilgi bekliyor bu çok net hatta ben bırakın eşimi işte bile hamileyim diye biraz pozitif ayrımcılık olsun istiyorum galiba çok şey istiyorum
ay bendede öyle. arkadaşlarım var hemen yer verirler . ne yiyorlarsa hemen bana da uzatrlar verirler. biraz ilgi var bana işte. serviste yerim bellidir. arkalara oturmim diye ön koltuk bana ayrıldı biri oturyorsa beni görünce hemen kalkıyor.ama insan çekiniyor yaa biraz rahtsızlık veriyorum sanki.

ay ben kocamı öpüp başıma koyim canm ya . yazılanları okuyunca bana yapılsa ilgisizlik bende çok üzülürüm.Allaha şükür bende yok öyle. akşam 9 gelir eve . önce sarılır karnımı öper. snra elini yüzünü yıkar . yemeğini yer bebeğiyle konuşur bebekte artık alışmış babasının sesini duyduktan snra tekmelemeye başlıyor pıt pıt. eşim sağ olsun tüm yüzünü bastırarak karnıma dayadığı için bebekde noluyoruz ya diyordurHele hastalığımda. hep destekçim oldu. öksürmekten ölecektim. eşim ve annem sayesinde iyi oldum. annem gündüz eşim gece baktı bana. ama siz eşinize söyleyebilirsiniz anlatabilirsiniz durumunuzu konuşarak. eminim anlicaklar. yada gerçekten çok yoruluyorlardır . eve gelince dinlenmek istiyorlardır bilemedim

Canlarım Allah hepinizden razı olsun. Yeni uyandım gece ağrılarım vardı geç uyudum braz. Hemşireye msj attım hemen tanıdık biri varda şükür. Bebeğim hiç aklımdan çıkmıyo zaten beden olarak evdeyim ama kafam hep minik meleğimde. Bi 2gün sonra gitcem sanırım Dr um dikkat et kendine dedi oturdukca yattıkca hep bi ağrı var inş sezaryen olmazsınız siz. Biz mecbur kaldık. Bebeğinin sağlığı için. Eşim gitcek ama görüş saatinde çocuk Dr uyla konuşck. İnş iyi haberlerle gelir dua edin yine nolur. Dr u aramaya bile korkuyorum kötü bi haber verecek diye çok zormuş hemde çooookk. Kucağıma alsaydım bütün sancılarımı unuturdm. Sütüm de geliyo gögüslerme el değmiyo duşa girip sağcam şimdi bebeğime hazır etcm. Dolaba atıp. İnşallah birgün emzirmekte nasip olur. Kokusunu içime çeke çeke. Buda bizim imtihanımzmış inş sonu güzel olur. İnanın çoook zor çook. Düne kadar karnımdaydı çok hareketliydi doğuma kadar hemde. Şimdi Dr uyla konuştum kuzular çok şükür bin şükür Rabbime durumu iyiymiş kilo alsın hızla dua edin dio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…