- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.721
İyi tatiller cnmAyyymaasallah size dun dokturmussunuz 20 sayfa :)) gunaydin guzel hamislerim tatil girdi coook sukur 15 gun evdeyiz saka gibi :)) cocuklardan cok ben mutluyum sanirim
Allahım tez zamanda yavru kavustursun seni canim, dualarimiz seninleCanlarım Allah hepinizden razı olsun. Yeni uyandım gece ağrılarım vardı geç uyudum braz. Hemşireye msj attım hemen tanıdık biri varda şükür. Bebeğim hiç aklımdan çıkmıyo zaten beden olarak evdeyim ama kafam hep minik meleğimde. Bi 2gün sonra gitcem sanırım Dr um dikkat et kendine dedi oturdukca yattıkca hep bi ağrı var inş sezaryen olmazsınız siz. Biz mecbur kaldık. Bebeğinin sağlığı için. Eşim gitcek ama görüş saatinde çocuk Dr uyla konuşck. İnş iyi haberlerle gelir dua edin yine nolur. Dr u aramaya bile korkuyorum kötü bi haber verecek diye çok zormuş hemde çooookk. Kucağıma alsaydım bütün sancılarımı unuturdm. Sütüm de geliyo gögüslerme el değmiyo duşa girip sağcam şimdi bebeğime hazır etcm. Dolaba atıp. İnşallah birgün emzirmekte nasip olur. Kokusunu içime çeke çeke. Buda bizim imtihanımzmış inş sonu güzel olur. İnanın çoook zor çook. Düne kadar karnımdaydı çok hareketliydi doğuma kadar hemde. Şimdi Dr uyla konuştum kuzular çok şükür bin şükür Rabbime durumu iyiymiş kilo alsın hızla dua edin dio.
Bence içmemelisin şeker hastası bi arkadasim var sekeri yukselince su veya maden suyu icip yuruyus yapiyor insin diye. Dogru olcum icin icme yani.Gunaydin kizlar,
Seker yuklemesi yaptiranlara sorum var. Dr. Bana en az 2 saat aclikla gel dedi ama su icebilir miyim ? Ben 2 saat su icmezsem kururum :) kahvaltimi ettim 2 saat gecmesini bekliyorum ama dilim damagim kurudu icim yaniyor resmen
Canımm sen anne mi oldun?Canlarım Allah hepinizden razı olsun. Yeni uyandım gece ağrılarım vardı geç uyudum braz. Hemşireye msj attım hemen tanıdık biri varda şükür. Bebeğim hiç aklımdan çıkmıyo zaten beden olarak evdeyim ama kafam hep minik meleğimde. Bi 2gün sonra gitcem sanırım Dr um dikkat et kendine dedi oturdukca yattıkca hep bi ağrı var inş sezaryen olmazsınız siz. Biz mecbur kaldık. Bebeğinin sağlığı için. Eşim gitcek ama görüş saatinde çocuk Dr uyla konuşck. İnş iyi haberlerle gelir dua edin yine nolur. Dr u aramaya bile korkuyorum kötü bi haber verecek diye çok zormuş hemde çooookk. Kucağıma alsaydım bütün sancılarımı unuturdm. Sütüm de geliyo gögüslerme el değmiyo duşa girip sağcam şimdi bebeğime hazır etcm. Dolaba atıp. İnşallah birgün emzirmekte nasip olur. Kokusunu içime çeke çeke. Buda bizim imtihanımzmış inş sonu güzel olur. İnanın çoook zor çook. Düne kadar karnımdaydı çok hareketliydi doğuma kadar hemde. Şimdi Dr uyla konuştum kuzular çok şükür bin şükür Rabbime durumu iyiymiş kilo alsın hızla dua edin dio.
Muhakkak söyle canım doktoruna. Bi müdahale de bulunamıyor ama; normal Doğumu her varisliye yaptırmıyorlar diye biliyorumYaa afedersin o volge o kadar sistiki. Dr a soracaktm unuttum. Bacaklarim hep varis zaten. Sonra fark ettim o kisimdada var tabi bu benim tahminim. Gecen agir tasimak zorunda kaldm 7 kg kadar sanki iyice bir buyumus. Fazla ayakta durmuyorum tam.aksine oturur vaziyetteym. Kabzlkta sukur yok. Ama kabzmis gibi bi his oluyor degsk
Eşinin maşallahı var :) benimki de çok şükür ilgileniyor sağolsun. Normalde öyle pek bişeyi takmaz ama hamilelik onu da etkiledi.ay ben kocamı öpüp başıma koyim canm ya . yazılanları okuyunca bana yapılsa ilgisizlik bende çok üzülürüm.Allaha şükür bende yok öyle. akşam 9 gelir eve . önce sarılır karnımı öper. snra elini yüzünü yıkar . yemeğini yer bebeğiyle konuşur bebekte artık alışmış babasının sesini duyduktan snra tekmelemeye başlıyor pıt pıt. eşim sağ olsun tüm yüzünü bastırarak karnıma dayadığı için bebekde noluyoruz ya diyordurHele hastalığımda. hep destekçim oldu. öksürmekten ölecektim. eşim ve annem sayesinde iyi oldum. annem gündüz eşim gece baktı bana. ama siz eşinize söyleyebilirsiniz anlatabilirsiniz durumunuzu konuşarak. eminim anlicaklar. yada gerçekten çok yoruluyorlardır . eve gelince dinlenmek istiyorlardır bilemedim
Kesinlikle cnm. Eşim zaten hep ilgiliydi bana.Her zamn düşünür ama hamilelkte daha çok oldu e tabi bir sevdiceği vardı 2 oldu. bu nedenle ilgisi 2 kat arttı. O nedenle çok şanslıyım.Eşinin maşallahı var :) benimki de çok şükür ilgileniyor sağolsun. Normalde öyle pek bişeyi takmaz ama hamilelik onu da etkiledi.
Evet bende nette gördüm ins varis falan degildir. Tesekkur ederim canm ilgilendiğin icinMuhakkak söyle canım doktoruna. Bi müdahale de bulunamıyor ama; normal Doğumu her varisliye yaptırmıyorlar diye biliyorum
Zeynebimin annesi cokk gucluu kendiside oyle olacak annesi. Icini ferah tut dualarimiz seninle. Guzel dusunelim guzel olsun. Olacakta insaallah :) yumuk prenses nasil tatlidr simdiiiCanlarım Allah hepinizden razı olsun. Yeni uyandım gece ağrılarım vardı geç uyudum braz. Hemşireye msj attım hemen tanıdık biri varda şükür. Bebeğim hiç aklımdan çıkmıyo zaten beden olarak evdeyim ama kafam hep minik meleğimde. Bi 2gün sonra gitcem sanırım Dr um dikkat et kendine dedi oturdukca yattıkca hep bi ağrı var inş sezaryen olmazsınız siz. Biz mecbur kaldık. Bebeğinin sağlığı için. Eşim gitcek ama görüş saatinde çocuk Dr uyla konuşck. İnş iyi haberlerle gelir dua edin yine nolur. Dr u aramaya bile korkuyorum kötü bi haber verecek diye çok zormuş hemde çooookk. Kucağıma alsaydım bütün sancılarımı unuturdm. Sütüm de geliyo gögüslerme el değmiyo duşa girip sağcam şimdi bebeğime hazır etcm. Dolaba atıp. İnşallah birgün emzirmekte nasip olur. Kokusunu içime çeke çeke. Buda bizim imtihanımzmış inş sonu güzel olur. İnanın çoook zor çook. Düne kadar karnımdaydı çok hareketliydi doğuma kadar hemde. Şimdi Dr uyla konuştum kuzular çok şükür bin şükür Rabbime durumu iyiymiş kilo alsın hızla dua edin dio.
Allah yardımcısı olsun senin ve miniğinCanlarım Allah hepinizden razı olsun. Yeni uyandım gece ağrılarım vardı geç uyudum braz. Hemşireye msj attım hemen tanıdık biri varda şükür. Bebeğim hiç aklımdan çıkmıyo zaten beden olarak evdeyim ama kafam hep minik meleğimde. Bi 2gün sonra gitcem sanırım Dr um dikkat et kendine dedi oturdukca yattıkca hep bi ağrı var inş sezaryen olmazsınız siz. Biz mecbur kaldık. Bebeğinin sağlığı için. Eşim gitcek ama görüş saatinde çocuk Dr uyla konuşck. İnş iyi haberlerle gelir dua edin yine nolur. Dr u aramaya bile korkuyorum kötü bi haber verecek diye çok zormuş hemde çooookk. Kucağıma alsaydım bütün sancılarımı unuturdm. Sütüm de geliyo gögüslerme el değmiyo duşa girip sağcam şimdi bebeğime hazır etcm. Dolaba atıp. İnşallah birgün emzirmekte nasip olur. Kokusunu içime çeke çeke. Buda bizim imtihanımzmış inş sonu güzel olur. İnanın çoook zor çook. Düne kadar karnımdaydı çok hareketliydi doğuma kadar hemde. Şimdi Dr uyla konuştum kuzular çok şükür bin şükür Rabbime durumu iyiymiş kilo alsın hızla dua edin dio.
Canm geçmiş olsun kayısı kaynat iç iyi gelir. bağırsakları çalıştırır gazı alır.Çıkarmana yardımcı olur.Kızlar son iki gündür çok gazım var. Sağ tarafımda agrı yapmıştı. Korktum doktora gittim sıkıntı yoktu. Bugün da sağ da var. Bildiğiniz agrı yapıyor.
Canimm sagolİyi tatiller cnm
Canm geçmiş olsun kayısı kaynat iç iyi gelir. bağırsakları çalıştırır gazı alır.Çıkarmana yardımcı olur.
Muz filan yeme yumuşatacak şeyler ye mideni.
İnş çok güzel haberler ile gelir eşin. Ve tatlı Prensesin bir an önce kilosunu alıp annesinin kucağına gelir cnmCanlarım Allah hepinizden razı olsun. Yeni uyandım gece ağrılarım vardı geç uyudum braz. Hemşireye msj attım hemen tanıdık biri varda şükür. Bebeğim hiç aklımdan çıkmıyo zaten beden olarak evdeyim ama kafam hep minik meleğimde. Bi 2gün sonra gitcem sanırım Dr um dikkat et kendine dedi oturdukca yattıkca hep bi ağrı var inş sezaryen olmazsınız siz. Biz mecbur kaldık. Bebeğinin sağlığı için. Eşim gitcek ama görüş saatinde çocuk Dr uyla konuşck. İnş iyi haberlerle gelir dua edin yine nolur. Dr u aramaya bile korkuyorum kötü bi haber verecek diye çok zormuş hemde çooookk. Kucağıma alsaydım bütün sancılarımı unuturdm. Sütüm de geliyo gögüslerme el değmiyo duşa girip sağcam şimdi bebeğime hazır etcm. Dolaba atıp. İnşallah birgün emzirmekte nasip olur. Kokusunu içime çeke çeke. Buda bizim imtihanımzmış inş sonu güzel olur. İnanın çoook zor çook. Düne kadar karnımdaydı çok hareketliydi doğuma kadar hemde. Şimdi Dr uyla konuştum kuzular çok şükür bin şükür Rabbime durumu iyiymiş kilo alsın hızla dua edin dio.
Ay ya zor olur tabi.hem okul hem çocuk hem hamişlik. bende öyleyim valla. ilk hamişliğim ama bende çalışıyorum .İşlerim çok yoğun olmamasına rağmen şirkette yinede yoruluyorum seni hiç düşünemiyorum valla.hayırlısı olsun.Canimm sagol
Yorucuydu benim icin bu donem birini gotur birini getir okullar ayri.oglumun okul uzakti.ikinci donem servisle gidicek artik ben istifa ettim :)))
cnm muz yeme muz kabızlık yapar işte o nedenle ağrı var gazın var. bol bol kuru meyve ye kuru incir kuru kayısı bunları ye bak kaynat iç göreceksin 2 güne geçecek.Muz yiyorum her gün ama bu son iki gün böyleyim. Yemicem artık. Lavaboya çıkıyorum her gün. Sinir bozucu biz agrı oluyor. Aslında kasık ve yukarı böbreğe doğru. Ara ara vuruyo. Lavaboya cıkınca azalıyor ama neredeyse gün boyu beni kıvratacak kadar acıtıyor
Sanki öyle dedin de bi sonuç alabildinmi gene aynı tas aynı hamam zaten akşam eve geliyorlar sabah kalktıgımda sanki evde 3. Dünya savaşı çıkmış herşey bi yerde o derece yani bide bize yüklenirlerVallahi kusura bakmasınlar ama evde iş hiç bitmiyor bi günlük yer degistirsek onlar bizim işimize dayanamazlar sanırım hamileyiz ya onlarda da bi gerginlik var zaten kaygılarımiz var doğum yapacağız hormonlarımız değişti vücudumuz günden güne değişiyor ve biz adaptasyon sürecine alışmaya çalışıyoruz hergün hareket ediyor mu diye sürekli düşünüyoruz geçen gün dedim bana şu dönemde biraz daha anlayışlı ol çok şey istemiyorum biraz yardimci ol ve ilgi
Çok sagol canım zaten bi siz anlıyorsunuz beni işte bu erkekler böyle biz hamileyiz diye fırsattan yararlanıyorlar bizimkide öyle ben demesem bi gün sormaz bebek nasıl hareket ediyomu hiç yok bunlar daha baba olamamışah canim benimki sorarda ama yinede banada ilgisiz geliyor tmm anliyorum aksam isten geliyor yorgun ama o tv hep daha önemli. Insan biraz bebisiyle konusur karnimi oksar ne bilim. Diyom biraz konus onunla sesine alissin diyo alisir alisir merak etme. Iliskiyede girmiyoruz zaten korkuyor diye ee iliski yok diye insan bi öper sarilir ne bilim. Söyleyincede diyo ne alaka ondan sonra yapiyo. Ben dedikten sonra ne anlami kaliyor. Anlamadim canim :) sanada cok gecmis olsun ins bi an önce atlatirsin hastalik kötü ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?