2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Allahım tez zamanda yavru kavustursun seni canim, dualarimiz seninle

Gunaydin kizlar,
Seker yuklemesi yaptiranlara sorum var. Dr. Bana en az 2 saat aclikla gel dedi ama su icebilir miyim ? Ben 2 saat su icmezsem kururum :) kahvaltimi ettim 2 saat gecmesini bekliyorum ama dilim damagim kurudu icim yaniyor resmen

Gunaydin kizlar,
Seker yuklemesi yaptiranlara sorum var. Dr. Bana en az 2 saat aclikla gel dedi ama su icebilir miyim ? Ben 2 saat su icmezsem kururum :) kahvaltimi ettim 2 saat gecmesini bekliyorum ama dilim damagim kurudu icim yaniyor resmen
Bence içmemelisin şeker hastası bi arkadasim var sekeri yukselince su veya maden suyu icip yuruyus yapiyor insin diye. Dogru olcum icin icme yani.

Canımm sen anne mi oldun? Allah'ım sağlıkla, hızlıca büyütsün bebeğini, Allah'a emanet olsun. Dualarım seninle ve bebişinle olacak annesi. Unutma anne ile bebek arasında çok güçlü bir bağ vardır. Yanına gidemesen de yanındaymış gibi içinden konuş onunla. Yanına gittiğinde telaş, üzüntü olmasın içinde hiç kötü birşey düşünme hisseder. İlk sınavı annesi destek ol. Ona güvendiğini onu sevdiğini hisseder biliyor musun? 2 yaşa kadar da anne nasılsa bebeği öyle olur. Allah yardımcınız olsun canım bak gör her şey çok güzel olacak

Muhakkak söyle canım doktoruna. Bi müdahale de bulunamıyor ama; normal Doğumu her varisliye yaptırmıyorlar diye biliyorum

Eşinin maşallahı var :) benimki de çok şükür ilgileniyor sağolsun. Normalde öyle pek bişeyi takmaz ama hamilelik onu da etkiledi.

Eşinin maşallahı var :) benimki de çok şükür ilgileniyor sağolsun. Normalde öyle pek bişeyi takmaz ama hamilelik onu da etkiledi.
Kesinlikle cnm. Eşim zaten hep ilgiliydi bana.Her zamn düşünür ama hamilelkte daha çok oldu e tabi bir sevdiceği vardı 2 oldu. bu nedenle ilgisi 2 kat arttı. O nedenle çok şanslıyım.

Zeynebimin annesi cokk gucluu kendiside oyle olacak annesi. Icini ferah tut dualarimiz seninle. Guzel dusunelim guzel olsun. Olacakta insaallah :) yumuk prenses nasil tatlidr simdiii

Allah yardımcısı olsun senin ve miniğin inşallah en kısa sürede kucağına almak koklamak öpmek nasip olur canım, hep olumlu düşün gittiğinde mutlu olduğunu anlasın. Minik mucizee o yaa annesi o çok güçlü bir bebek herşeyin üstesinden gelicek inşallah Allah'ın yardımıyla

Kızlar son iki gündür çok gazım var. Sağ tarafımda agrı yapmıştı. Korktum doktora gittim sıkıntı yoktu. Bugün da sağ da var. Bildiğiniz agrı yapıyor.

Kızlar son iki gündür çok gazım var. Sağ tarafımda agrı yapmıştı. Korktum doktora gittim sıkıntı yoktu. Bugün da sağ da var. Bildiğiniz agrı yapıyor.
Canm geçmiş olsun kayısı kaynat iç iyi gelir. bağırsakları çalıştırır gazı alır.Çıkarmana yardımcı olur.
Muz filan yeme yumuşatacak şeyler ye mideni.

Canm geçmiş olsun kayısı kaynat iç iyi gelir. bağırsakları çalıştırır gazı alır.Çıkarmana yardımcı olur.
Muz filan yeme yumuşatacak şeyler ye mideni.

Muz yiyorum her gün ama bu son iki gün böyleyim. Yemicem artık. Lavaboya çıkıyorum her gün. Sinir bozucu biz agrı oluyor. Aslında kasık ve yukarı böbreğe doğru. Ara ara vuruyo. Lavaboya cıkınca azalıyor ama neredeyse gün boyu beni kıvratacak kadar acıtıyor

İnş çok güzel haberler ile gelir eşin. Ve tatlı Prensesin bir an önce kilosunu alıp annesinin kucağına gelir cnm çok şükür bak herşey yolundaymış Allah'ın izniyle daha da iyi olacak inş. Sende dikkat et kendine annesi bir an önce toparlan.

Canimm sagol
Yorucuydu benim icin bu donem birini gotur birini getir okullar ayri.oglumun okul uzakti.ikinci donem servisle gidicek artik ben istifa ettim :)))
Ay ya zor olur tabi.hem okul hem çocuk hem hamişlik. bende öyleyim valla. ilk hamişliğim ama bende çalışıyorum .İşlerim çok yoğun olmamasına rağmen şirkette yinede yoruluyorum seni hiç düşünemiyorum valla.hayırlısı olsun.

cnm muz yeme muz kabızlık yapar işte o nedenle ağrı var gazın var. bol bol kuru meyve ye kuru incir kuru kayısı bunları ye bak kaynat iç göreceksin 2 güne geçecek.
Canm ağrı yapar tabi normal bir insan ile bizim kabızlığımız sacımız bir mi olur. daha çok acıtır bebek olduğundan dolayı bence karın içi farklılaştı ya ondan.tahminimce.

Sanki öyle dedin de bi sonuç alabildinmi gene aynı tas aynı hamam zaten akşam eve geliyorlar sabah kalktıgımda sanki evde 3. Dünya savaşı çıkmış herşey bi yerde o derece yani bide bize yüklenirler

Çok sagol canım zaten bi siz anlıyorsunuz beni işte bu erkekler böyle biz hamileyiz diye fırsattan yararlanıyorlar bizimkide öyle ben demesem bi gün sormaz bebek nasıl hareket ediyomu hiç yok bunlar daha baba olamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…