2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok sagol canım önerdiklerin için ama çoğunu yaptım bi işe yaramadı bi iki tanesini yapmamış olabilirim ama artık doktora gidicem pazartesi günü çünkü geçmek bilmiyor ya gogleden araştırdım öksürükle ilgili çok kötü şeyler okudum hastaneye gitmek daha iyi gelir belki genede denemediklerimi deniycem yazdıklarının

Tabiki git hastaneye.önce kendi doktoruna görün. bana enfeksiyon ilacı verdi doktorum adını unuttum.1 haftalık. oda çok etki etti bana iyi olamama. doktoruna söyle anlat. sana serum da takar bence. çok geçmiş olsun umarım iyi olursun kısa zaman da seni çok iyi anlıyorum çok zor.öpüyrm cnm

Kizlar catlak icin ne kullaniyorsunuz gogulerim sanırım catlicak

Canm ben bebe yağ ve vazelin kullanıyorum. şuan hiç çatlağım yok zaten çok erken dahaca diye düşünüyorum çatlamak için en azından karın için.. 7-7buçuk ayımda tam büyüdüğünde lierac diye krem var çok etkili krem ondan alacağım.şimdilik vazelin ve bebe yağ.

Ne kullanmıyorum ki :) şuan favorim Hindistan cevizi yağı. Pammukkkk gibi oluyor :)
Mustela, bio oil, saf zeytinyağı, birde yag karışımım var ( kakao, kayısı, Susam, badem ), avokado yağı.
Sabah akşam sürüyorum her yerime.sırasıyla hangisi elime gelirse
Aksatma nemlendir cildini ve bol bol su iç

Goguslerim parçalarcqsina kasiniyo diye; (

Goguslerim parçalarcqsina kasiniyo diye; (
aynen benm de bazen kaşınıyor büyüyor ondan. cnm saf zeytin yağı sürebilirsin vazelin sürebilirsin. sende bebeyağ badem yağ filan sürebilirsin. ama vazelini bırakma diğerlerinden de sür ama vazelin de sür o çatlak kremi zaten biliyorsun çok yumuşatıyor. ilerlerse daha etkili krem bakarsın.

Sanki öyle dedin de bi sonuç alabildinmi gene aynı tas aynı hamam zaten akşam eve geliyorlar sabah kalktıgımda sanki evde 3. Dünya savaşı çıkmış herşey bi yerde o derece yani bide bize yüklenirler
Biraz değişti bakalım ama evde de yardımcı olmasını istiyorum biraz bi evi süpürüyor o kadar her işi yapıyorum yine nazli oluyorum ben gećen bebek hareket etmeyince sağlık ocağına gittim biraz korktu

Kesinlikle cnm. Eşim zaten hep ilgiliydi bana.Her zamn düşünür ama hamilelkte daha çok oldu e tabi bir sevdiceği vardı 2 oldu. bu nedenle ilgisi 2 kat arttı. O nedenle çok şanslıyım.
Sanirim bizimkiler de şu alttaki hamilelik takviminde yazan konu ile ilgili biraz sıkıntıya girdiler o yüzden olsa gerek stres yaptılar anlayabiliyorum ben bile özlüyorum kocamı

Biz sayı olarak kısıtlı olmak kaydıyla ilişkiye giriyoruz doktor sakinca görmedi çünkü önümüzde uzun bir zaman dilimi var risk olmadığı müddetçe

amin cnaımm hepimzin ya hormonlardan mıdır nedir gerçkten hamileyken daha bi zor oluyor ayrılık..7
bende bi tek bizde mi oluyor diyordum konuşunca tekmelemeyi kesiyor yavrucuk
annesine taklalar atıyor ama demkki çocuklar babayı tam idrak edemiyor henüz ..

Artik kuzularimiz disaridan gelen sesleride algiliuo sukur. Zrka kupleri kim bilir ne fikirdelerdir:))

yaa cnaım kıyamam Allah yavrunu bi an önce kucağına almayı kokusunu çeke çeke emzirmeyi nasip etsinn ..
İnş hızla kilo alır da kendini toparlar canımm Allah yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle..

Biz sayı olarak kısıtlı olmak kaydıyla ilişkiye giriyoruz doktor sakinca görmedi çünkü önümüzde uzun bir zaman dilimi var risk olmadığı müddetçe
Suan bizdede hersey normal görünüyor ama esim korkuyor :/ evet uzun zaman bende öyle diyom hatta dedim istiyosan doktora soralim icin rahat etsin. Yok onuda kabul etmiyor sanki nolcak doktorumuz sonucta hersey sorcaz

Artik kuzularimiz disaridan gelen sesleride algiliuo sukur. Zrka kupleri kim bilir ne fikirdelerdir:))
aynen canımm babası konuşunca susuyor yaa acaba diyorum tanımaya mı çalışıyor bi tek bize alışıktı yavrucak babasını sesini de duyunca durup dinliyor demekki kuzumm

Sanirim bizimkiler de şu alttaki hamilelik takviminde yazan konu ile ilgili biraz sıkıntıya girdiler o yüzden olsa gerek stres yaptılar anlayabiliyorum ben bile özlüyorum kocamı
Bencede öyle yoksa benimkide hic kiyamaz bana ama sarilsam bile hemen diyo aman dikkat et karnina :) bebege bise olmasin diye uzak duruyo ama anlamiyorlar ki dahada ilgi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…