- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.741
Çok sagol canım önerdiklerin için ama çoğunu yaptım bi işe yaramadı bi iki tanesini yapmamış olabilirim ama artık doktora gidicem pazartesi günü çünkü geçmek bilmiyor ya gogleden araştırdım öksürükle ilgili çok kötü şeyler okudum hastaneye gitmek daha iyi gelir belki genede denemediklerimi deniycem yazdıklarınıncnm ben 10 gün çektim tam 10 gün. bak canm ne yap biliyormusun. söylediklerimi tek tek uygula. ben 10 günde atlattım inşallah sen daha kısa atlatırsın. sabahları muhakkak bal ile karabiberi karıştır kür yap 3-4 çay kaşığı ye.öksürüğe birebir.Ayrıca sabah kırmızı turbu oy içini bi güzel ve içerisine bal koy ağzına kadar koyma sulanıyor o taşar yoksa. içine bal koy akşam o balı bir güzel iç. bunu 3 gün her sabah yap akşamları iç. ayrıca kuşburnu al yoksa aktardan ıhlamurla kaynat iç. bol bol bol bol iç. bir bardak 2 bardak değil ben 5er 6şar bardak içtim büyük büyük. sabah akşam içtim. suyu bol iç.temizlesin içini. greyfurt suyu iç ama çok acı olduğu için nar ile yada portakal ile birlikte sık. iç. 1 bardak.tüm mikrobu atar. tamamen c vitamini 2-3 gün iç. bunları yap bak geçecek. Ben hastanelik oldum çok öksürmekten dedim karnım acıyor artık bana serum verdiler.boğazlarım şiş burnum akıyordu. serumu yedim. sonra 4gün rapor verdi. 4 gün yataktan çıkma dedi. bir güzel dinlen dedi doktor. 4 gün boyunca bu yazdıklarımı yaptım . yarı yarıya bitti gitti . balla karabiberi eksik etme kürünü hep ye. bak göreceksin 2-3 güne geçecek. Limonu unutma oda var.
Tabiki git hastaneye.önce kendi doktoruna görün. bana enfeksiyon ilacı verdi doktorum adını unuttum.1 haftalık. oda çok etki etti bana iyi olamama. doktoruna söyle anlat. sana serum da takar bence. çok geçmiş olsun umarım iyi olursun kısa zaman da seni çok iyi anlıyorum çok zor.öpüyrm cnmÇok sagol canım önerdiklerin için ama çoğunu yaptım bi işe yaramadı bi iki tanesini yapmamış olabilirim ama artık doktora gidicem pazartesi günü çünkü geçmek bilmiyor ya gogleden araştırdım öksürükle ilgili çok kötü şeyler okudum hastaneye gitmek daha iyi gelir belki genede denemediklerimi deniycem yazdıklarının
Canm ben bebe yağ ve vazelin kullanıyorum. şuan hiç çatlağım yok zaten çok erken dahaca diye düşünüyorum çatlamak için en azından karın için.. 7-7buçuk ayımda tam büyüdüğünde lierac diye krem var çok etkili krem ondan alacağım.şimdilik vazelin ve bebe yağ.Kizlar catlak icin ne kullaniyorsunuz gogulerim sanırım catlicak
Kizlar catlak icin ne kullaniyorsunuz gogulerim sanırım catlicak
Goguslerim parçalarcqsina kasiniyo diye; (Canm ben bebe yağ ve vazelin kullanıyorum. şuan hiç çatlağım yok zaten çok erken dahaca diye düşünüyorum çatlamak için en azından karın için.. 7-7buçuk ayımda tam büyüdüğünde lierac diye krem var çok etkili krem ondan alacağım.şimdilik vazelin ve bebe yağ.
aynen benm de bazen kaşınıyor büyüyor ondan. cnm saf zeytin yağı sürebilirsin vazelin sürebilirsin. sende bebeyağ badem yağ filan sürebilirsin. ama vazelini bırakma diğerlerinden de sür ama vazelin de sür o çatlak kremi zaten biliyorsun çok yumuşatıyor. ilerlerse daha etkili krem bakarsın.Goguslerim parçalarcqsina kasiniyo diye; (
Biraz değişti bakalım ama evde de yardımcı olmasını istiyorum biraz bi evi süpürüyor o kadar her işi yapıyorum yine nazli oluyorum ben gećen bebek hareket etmeyince sağlık ocağına gittim biraz korktuSanki öyle dedin de bi sonuç alabildinmi gene aynı tas aynı hamam zaten akşam eve geliyorlar sabah kalktıgımda sanki evde 3. Dünya savaşı çıkmış herşey bi yerde o derece yani bide bize yüklenirler
Sanirim bizimkiler de şu alttaki hamilelik takviminde yazan konu ile ilgili biraz sıkıntıya girdiler o yüzden olsa gerek stres yaptılar anlayabiliyorum ben bile özlüyorum kocamıKesinlikle cnm. Eşim zaten hep ilgiliydi bana.Her zamn düşünür ama hamilelkte daha çok oldu e tabi bir sevdiceği vardı 2 oldu. bu nedenle ilgisi 2 kat arttı. O nedenle çok şanslıyım.
Gaz sancısı için bişey vermedi çok zordur bilirim ben üşüttüğüm zaman çok oluyorKızlar son iki gündür çok gazım var. Sağ tarafımda agrı yapmıştı. Korktum doktora gittim sıkıntı yoktu. Bugün da sağ da var. Bildiğiniz agrı yapıyor.
Biz sayı olarak kısıtlı olmak kaydıyla ilişkiye giriyoruz doktor sakinca görmedi çünkü önümüzde uzun bir zaman dilimi var risk olmadığı müddetçeah canim benimki sorarda ama yinede banada ilgisiz geliyor tmm anliyorum aksam isten geliyor yorgun ama o tv hep daha önemli. Insan biraz bebisiyle konusur karnimi oksar ne bilim. Diyom biraz konus onunla sesine alissin diyo alisir alisir merak etme. Iliskiyede girmiyoruz zaten korkuyor diye ee iliski yok diye insan bi öper sarilir ne bilim. Söyleyincede diyo ne alaka ondan sonra yapiyo. Ben dedikten sonra ne anlami kaliyor. Anlamadim canim :) sanada cok gecmis olsun ins bi an önce atlatirsin hastalik kötü ya :/
amin cnaımm hepimzin ya hormonlardan mıdır nedir gerçkten hamileyken daha bi zor oluyor ayrılık..7allah kolaylk versin canm. Hamilelikte daha zor geldi bana ayrilk. Gerci 1 haftack ama :)
Bizde babasi tekmesine cok sahit oldu ama konuştu mu dahada vurmuyor. Bende diuorum konusma azck hissedeym. Oda diyo alissin sesime adamda hakli. Hatta gecen nasl gick oldu. Gelmis hem seviyo hem vuruyo karnima niye babaya oynamiyosun diye. Uzaklasti basladi donmeye hhaha.
amin cnaımm hepimzin ya hormonlardan mıdır nedir gerçkten hamileyken daha bi zor oluyor ayrılık..7
bende bi tek bizde mi oluyor diyordum konuşunca tekmelemeyi kesiyor yavrucuk
annesine taklalar atıyor ama demkki çocuklar babayı tam idrak edemiyor henüz ..
yaaaa çok tatlı bişey buu Allahım bu kdr tatlı olmk zorunda mı bu kız kıyafetleri :)Sunun guzelligine bakar misiniz :)))) dayimizin dugunune aliriz artik :))
Buyuklerin kiyafetnden daha şık :))))yaaaa çok tatlı bişey buu Allahım bu kdr tatlı olmk zorunda mı bu kız kıyafetleri :)
güysün tabii prensesler gibi olur
yaa cnaım kıyamam Allah yavrunu bi an önce kucağına almayı kokusunu çeke çeke emzirmeyi nasip etsinn ..Canlarım Allah hepinizden razı olsun. Yeni uyandım gece ağrılarım vardı geç uyudum braz. Hemşireye msj attım hemen tanıdık biri varda şükür. Bebeğim hiç aklımdan çıkmıyo zaten beden olarak evdeyim ama kafam hep minik meleğimde. Bi 2gün sonra gitcem sanırım Dr um dikkat et kendine dedi oturdukca yattıkca hep bi ağrı var inş sezaryen olmazsınız siz. Biz mecbur kaldık. Bebeğinin sağlığı için. Eşim gitcek ama görüş saatinde çocuk Dr uyla konuşck. İnş iyi haberlerle gelir dua edin yine nolur. Dr u aramaya bile korkuyorum kötü bi haber verecek diye çok zormuş hemde çooookk. Kucağıma alsaydım bütün sancılarımı unuturdm. Sütüm de geliyo gögüslerme el değmiyo duşa girip sağcam şimdi bebeğime hazır etcm. Dolaba atıp. İnşallah birgün emzirmekte nasip olur. Kokusunu içime çeke çeke. Buda bizim imtihanımzmış inş sonu güzel olur. İnanın çoook zor çook. Düne kadar karnımdaydı çok hareketliydi doğuma kadar hemde. Şimdi Dr uyla konuştum kuzular çok şükür bin şükür Rabbime durumu iyiymiş kilo alsın hızla dua edin dio.
Suan bizdede hersey normal görünüyor ama esim korkuyor :/ evet uzun zaman bende öyle diyom hatta dedim istiyosan doktora soralim icin rahat etsin. Yok onuda kabul etmiyor sanki nolcakBiz sayı olarak kısıtlı olmak kaydıyla ilişkiye giriyoruz doktor sakinca görmedi çünkü önümüzde uzun bir zaman dilimi var risk olmadığı müddetçe
aynen canımm babası konuşunca susuyor yaa acaba diyorum tanımaya mı çalışıyor bi tek bize alışıktı yavrucak babasını sesini de duyunca durup dinliyor demekki kuzummArtik kuzularimiz disaridan gelen sesleride algiliuo sukur. Zrka kupleri kim bilir ne fikirdelerdir:))
yaa sormaa bayıldımm tam anlamıylaa çok güzell gerçktenn hayal ettim de bi an karşımda olsa sevmelere doyamazdım :)Buyuklerin kiyafetnden daha şık :))))
Bencede öyleSanirim bizimkiler de şu alttaki hamilelik takviminde yazan konu ile ilgili biraz sıkıntıya girdiler o yüzden olsa gerek stres yaptılar anlayabiliyorum ben bile özlüyorum kocamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?