2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yok canim kontrol ettim akinti rengide ayni hep acik renk, enfeksiyonda kasik agrim oluyodu ama olmuyo artik. Cunku doktorda idrara bakti bir sorun yok diyo belki az su icmekten kaynaklaniyo. Bende acaba mantarmi var falan diye supelendimde aynayla kontrol ettim bisey yok

Suan bizdede hersey normal görünüyor ama esim korkuyor :/ evet uzun zaman bende öyle diyom hatta dedim istiyosan doktora soralim icin rahat etsin. Yok onuda kabul etmiyor sanki nolcak doktorumuz sonucta hersey sorcaz
Bizde de hersey normal ama ben korkuyorum. Esim ben he desem bayilacak ama ben tedirginim ya bir turlu yanasamiyorum hep bulantilarimi bahane ettim, simdi bulanti azaldi ama karnim buyudu ay ne bilim

Cok sacma fitik demesi cunku bende sordum doktora temizlik yapamiyorum egilemiyorum agri oluyo dedim normal cunku bebek buyudukce kalcan sirtin genisliyo dedi ondan oluyomus. Sorcam yine gidince normal degil tabiki 5 sene oncesine kadarda su icmiyodum ben kokuyodu bana isvicreye geldigimde migdem bulaniyodu senelerce icmedim ama ne yanma nede enfeksiyon olmamisti.

Suan bizdede hersey normal görünüyor ama esim korkuyor :/ evet uzun zaman bende öyle diyom hatta dedim istiyosan doktora soralim icin rahat etsin. Yok onuda kabul etmiyor sanki nolcak doktorumuz sonucta hersey sorcaz
Sen sor doktoruna ben sordum benim eşim de korku yok şuan benimki de korkuyor da ben yönlendiriyorum erkenden de bağları koparmak istemedim ònümüzde uzun bir zaman dilimi var çünkü ama erkeklerin çoğunda oluyor koruma iç güdüsü olsun o da çok güzel bişey baba olmaya hazırlanıyorlar

valla canım diyorm yaa önüne gelen doktor olmuş beni de panikletecekdi az daha ..
mutlaaka sor cnaım onu bi neden kaynaklı diyee herkeste herşey farklı oluyor böle aynı belirtileri taşımakla olacak iş değil cnm

kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan yada yaptırmıycak olan var mı ??
bi de size soruym dedim

bi de size soruym dedim
ben dahaca yaptrmadım ama doktorum aç gel dedi. kesin şeker yüklemesi yapacak bana haftaya çarşamba kontrolüm var.
Çok gereklimi diye soracağım belki yaptırmam ama doktoruma hayır da diyemiyorum bir türlü ne yapalım derse tamam diyorum.
Ama nasl içeçeğim onu midem ağzıma gelir ben şeker kullanmıyorum normalde.sadece çikolata yiyorum haftada bikaç kez o kadar.Nasl yapacağım bilmiyrm

dün bende kontroldeydim yükleme için randevu al dedi aldım randevuyu 3 günlk diyet menüsü verdiler ama daha öncesinde doğum yapan akrabalarım etrafımdakiler yaptırma diyor eşimde yaptırma diyor ne yapacağımı şaşırdım yaptırmak istemiyorum ama yaptırmayan biri denk gelse de bende gönül rahatlığıyla evet tmm desem..

bir de ben devlet hastanesine gittiğim için bende sormaya çalıştım ama devlette muhattap bulmak yada sorduğun sorulara cvp almak pek mümkün değill o yüzden sonuç bu...

bir de ben devlet hastanesine gittiğim için bende sormaya çalıştım ama devlette muhattap bulmak yada sorduğun sorulara cvp almak pek mümkün değill o yüzden sonuç bu...
Evet cnm devlette zor olur ilgi alaka özelde ki gibi olmaz diye tahmin ediyorum.Allah yardımcımız olsun.

Kızlar alışverişe başladınızmı neler aldınız. benim kafam çok karışık ilk çocuk olunca ne alınır hep karıştı kafam

bi de size soruym dedim
Bende kararsizim canim, aclik tokluk kan sekerime baktiracagim once sonra doktorumla konusacagim durumu. Daha once konustuk ve yaptirmani tavsiye ederim dedi. Ben de aclik tokluk kan sekerine baktirsam oyle takip etsem olurmu diye sordum, oyle de olur ama surekli tahlil yapip baktirman gerekir dedi. Bende ilk aclik tokluk kan sekeri yaptiririm sonra doktorumla karar veririz diye dusunuyorum. Zaten 24. Haftadan sonra yaptiriliyormus.

Kızlar alışverişe başladınızmı neler aldınız. benim kafam çok karışık ilk çocuk olunca ne alınır hep karıştı kafam
ben de daha hiçbişe almadım ilk bnmde canm bi liste yaptım ark ları takpteym bnde ne alıyrlar ne almıyorlar diee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…