2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ben de daha hiçbişe almadım ilk bnmde canm bi liste yaptım ark ları takpteym bnde ne alıyrlar ne almıyorlar diee :)
Valla düşündükçe böyle geriliyorum annemler telaş yapma diyor iş yerindekilerde oyle ama elimde değil
oturup sonrada ağlıyorum artık eşiminde burnundan geliyo

canımm normalde gelişimi önde gidiyordu zatn dün muayenede de sat a göre 23+5 gelişimine göre ise 25+3 çıktı ve randevu verdi hemen bişey sormama bile fırsat vermedi napcamı şaşırıdm bende

Valla düşündükçe böyle geriliyorum annemler telaş yapma diyor iş yerindekilerde oyle ama elimde değil
oturup sonrada ağlıyorum artık eşiminde burnundan geliyo
arada bende ağlıyorum eşimde bi rahat ki alırız ne acelesi var deyip duruyo bende bişe diyemiyorumm ama yaşananları görnce de paniklyrm ister istemz..

arada bende ağlıyorum eşimde bi rahat ki alırız ne acelesi var deyip duruyo bende bişe diyemiyorumm ama yaşananları görnce de paniklyrm ister istemz..
Bilmiyorum belki gerçekten biz büyütüyoruz bu durumu ama göz açıp kapayıncaya kadar vakit geçiyor. Birazda hormonlar sağolsun

Bilmiyorum belki gerçekten biz büyütüyoruz bu durumu ama göz açıp kapayıncaya kadar vakit geçiyor. Birazda hormonlar sağolsun
ya şaka gibi gerçkten o kdr hızlı geçmeye başladı ki zamn bi de bizim paşa önden gidince gelişimi mayıs başına geldi doğumu kaldı 3 ay hiçbişeyy ayy düşnnce de panikledm şimdi bak

ya şaka gibi gerçkten o kdr hızlı geçmeye başladı ki zamn bi de bizim paşa önden gidince gelişimi mayıs başına geldi doğumu kaldı 3 ay hiçbişeyy ayy düşnnce de panikledm şimdi bak
yapma panik canım elbet hallederiz Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)

aynen canımm babası konuşunca susuyor yaa acaba diyorum tanımaya mı çalışıyor bi tek bize alışıktı yavrucak babasını sesini de duyunca durup dinliyor demekki kuzumm
Isin garibi daymlardaym kizlari var curcuna bura o seslerde umrunda olmuyor. Bizim ev sessz bi babasi oluncada pusup kalıyordu yavrum ne.oluyor diye. Bal bunlarr teyzesiii. Cok akillilar yaa

yaa sormaa bayıldımm tam anlamıylaa çok güzell gerçktenn hayal ettim de bi an karşımda olsa sevmelere doyamazdım :)
Ben bunu nette gordum. Dayisina attim dayisida 24 yasinda dedm 1 yasina kadar giyiliyormus bu elbise bir senen var evlende cocugum giysin. O ara da daha yeni bi kizla tanisiyorms. Yildrm hiziyla istediler fln flort dahi olmadi. Simdi diyor eylulde zeynosum 5 aylil falan olur giyer kuzum dayisinin dugununde. :))) saka yaparken is ciddiye döndü:))

Daha erken diye almadım henüz onu ben daha doğrusu kullanır mı bilmiyorum bebekler için elzem bişey mi acaba?
Yatak tan bahsediyorum ben mobilya tarzı olmayanlar var ya ben daha hiç bir şey almadım zaten ama yatacak yer konusunda kararsızım o yüzden burdan fikir almak istedim

Isin garibi daymlardaym kizlari var curcuna bura o seslerde umrunda olmuyor. Bizim ev sessz bi babasi oluncada pusup kalıyordu yavrum ne.oluyor diye. Bal bunlarr teyzesiii. Cok akillilar yaa
hakkaten çok akıllılar canım sorma ya tekme atan ayakları ısırırım benn

bu kadr olur yanii şaka ciddiye dönmüş ne kadr iyi niyetle geçirdiysen içinden..
aldın mı peki canımm bunu sen yaa allahım bu elbiseyle mutlaka resim isterm vallahii bak

Hehe ne güzel olmuş Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım. Prensesi o güzel kıyafetlerin içinde düşündüm de bir an Güle güle giysin inşallah

Kızlar burda erken doğum yapan arkadaş nasıl anlamış doğum oldugunu benimde agrılarım oluyor arada korkuyorum

Yatak tan bahsediyorum ben mobilya tarzı olmayanlar var ya ben daha hiç bir şey almadım zaten ama yatacak yer konusunda kararsızım o yüzden burdan fikir almak istedim
Canım ben Prego'nun bu modelinden aldım satıcı bunu önerdi. Tekerlekleri var diğerlerinden farklı olarak rahat hareket ettirebiliyorsun. Kilidi de var tabi tekerleklerin. Alt kısmının taşıma kapasitesi diğer yataklarda 15 kg iken bunda 25 kg yani daha uzun süre kullanılabiliyor. Kumaşı vs de çok güzel ben çok beğendim kurunca. Alt değiştirme yerini yukarı kaldırabiliyorsun kullanmadığında. Diğerlerinin hep tak çıkar bununki monteli. İstersen bir bak. Ben bebiş erkek olduğu için gri aldım kırmızısı filan da var Sevgiler

Eklentiler

• IMG_5841.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…