- 24 Nisan 2015
- 281
- 168
- 33
- 41
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.801
Canım büyük ihtimal varistir fakat şöyle bir şey okumuştum acaba o da olabilir mi?Yaa afedersin o volge o kadar sistiki. Dr a soracaktm unuttum. Bacaklarim hep varis zaten. Sonra fark ettim o kisimdada var tabi bu benim tahminim. Gecen agir tasimak zorunda kaldm 7 kg kadar sanki iyice bir buyumus. Fazla ayakta durmuyorum tam.aksine oturur vaziyetteym. Kabzlkta sukur yok. Ama kabzmis gibi bi his oluyor degsk
Bende böyle bir şey istiyorum kraft in bakmıştım o da iyi gibiydi ilk olunca deneyimsiz oluyoruz ne kadara aldın acaba cnmCanım ben Prego'nun bu modelinden aldım satıcı bunu önerdi. Tekerlekleri var diğerlerinden farklı olarak rahat hareket ettirebiliyorsun. Kilidi de var tabi tekerleklerin. Alt kısmının taşıma kapasitesi diğer yataklarda 15 kg iken bunda 25 kgyani daha uzun süre kullanılabiliyor. Kumaşı vs de çok güzel ben çok beğendim kurunca. Alt değiştirme yerini yukarı kaldırabiliyorsun kullanmadığında. Diğerlerinin hep tak çıkar bununki monteli. İstersen bir bak. Ben bebiş erkek olduğu için gri aldım kırmızısı filan da var Sevgiler
Canım ben 1 ay önce 500 TL'ye aldım Ankara Baby Mall'den. İçine pamuk yatak da aldım 130 tlye toplam 630'a geldi. Ben Kraft'a da bakmıştım fakat onun da altı 15 kg taşıma kapasitesinde bunun 25 kg. Kumaşı da kaliteli diğerlerinin -aynı fiyatta olanlar tabi- hep ince naylondu bunun çok güzel kumaşı. Baby Mall'deki satıcıya tanıdık vasıtasıyla gittim bunu önerdi bana. Bakma fırsatın varsa herhangi bir mağazada bir bak derimBende böyle bir şey istiyorum kraft in bakmıştım o da iyi gibiydi ilk olunca deneyimsiz oluyoruz ne kadara aldın acaba cnm
Bende genetiktn geliyo varis vardi canm. Bacaklarim cok fena zaten sanirim o bolgedeki de varis. Asiri bir agri yok. Ama kendini belli ediyor. Ist a donunce sorarim dr a artk umarm degldirCanım büyük ihtimal varistir fakat şöyle bir şey okumuştum acaba o da olabilir mi?
''Genital bölgede kaşıntı, yanma, kızarıklık, şişme, cinsel ilişki esnasında ağrı ve yanma, idrar yaparken idrarın değdigi bölgelerde yanma olur. Kaşıntıya bağli ciltte soyulma ve tahriş oluşur. Akıntı genelde kokmaz, beyaz renkli, süt kesiği veya peynir kıvamında ya da kireç gibidir.''
Şişlik deyince aklıma geldi canım bu aralar da bağışıklığımız daha çok baskılanıyor ya mantar geldi aklıma olabilir mi acaba?
Aminn insaallah teyzesii tesekkur ederizz :)))Hehe ne güzel olmuşAllah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım. Prensesi o güzel kıyafetlerin içinde düşündüm de bir an Güle güle giysin inşallah
Allah bağışlasın oğlunu karnındakini de sağlıkla kucağına almay nasip etsin..Merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam ünşallah
2.5 yaşında bi oğlum var miniğimde erkek inşallah çocukla hamilelik zor geçiyor ara sıra okuyorum sizleri
Bende ay sonunda şeker yüklemesi için gidecem ama yaptırmayabilirim karar vermedim hala
Eşimde de var canım varis. En çok bacaklarında var. Umarım değildir. Lütfen ağır birşey filan taşıma, ayakta çok kalma. Yapabilirsen biraz yürüyüş yap haftada 3 gün 25-30 dakika kadar iyi gelir sana. Çok oturmak da dolaşıma kötü ya dikkat et kendine. Çoook geçmiş olsun. Hayırlısıyla bi tamamlasak hamileliğimizi, Mayıs'ı ve tabi bebişlerimizi sağlıkla bi görsekBende genetiktn geliyo varis vardi canm. Bacaklarim cok fena zaten sanirim o bolgedeki de varis. Asiri bir agri yok. Ama kendini belli ediyor. Ist a donunce sorarim dr a artk umarm degldir
bende merk ettim canımm bayadır vardı dimi o sende öğrennce haber ver cnm önemli bişey değildir umrımm..Aminn insaallah teyzesii tesekkur ederizz :)))
yüklemeden önce neden diyet menüsü verdiler anlamadım zaten o diyete göre cıkmaz ki şekerin varsada. Ben yaptırmıycam karar verfim bugun kontrolde tavsiye ederim yaptırmamı dedi ams zorlayamam dedi. Yarın aclık ve tokluk kan şekerime bakılacak bakalım ne olacak sonuc paylasırım burdan. Bu arada sana verilen diyet listesini paylaşır mısın merak ettim neymişdün bende kontroldeydim yükleme için randevu al dedi aldım randevuyu 3 günlk diyet menüsü verdiler ama daha öncesinde doğum yapan akrabalarım etrafımdakiler yaptırma diyor eşimde yaptırma diyor ne yapacağımı şaşırdım yaptırmak istemiyorum ama yaptırmayan biri denk gelse de bende gönül rahatlığıyla evet tmm desem..
Güle güle kullansın ufaklık annesiBen beşiği ikeanın internet sitesinden aldım 350 tl genelde herkes onlardan kullanıyo ürün sitedeki gibi cok kaliteli begendim kurmasıda kolay aklınızda olsun kızlar Antalyada beşikler fln cok pahalı ama iyiki ikeadan almısım cok begendim kendimi bi an reklamcılar gbi hissettm
Sabah ağzım kurudu diyince belki vardır diye düsünmüstüm en azından tedbirli olursun iyiki yaptirdınSeker yuklemem 152 ciktikurbanlik koyun gibi bekliyorum.
Geçmiş olsun, darısı bizim başımızaBende bugün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür normal bir sorun yok dedi doktor, benim sıpa 919 gr yaklaşık 35 cm :)
Çok tatlı poz verdi annesine
Yaptirdim. Sonuc 152 ciktiyaptırcak mısın yani canım o ne demk oluyor 152 çıkması ?? bilgin varmı ?
Yok canim agiz kurulugu benim suyu cok sevmemden kaynaklı. Kucuklugumden beri cok su tuketiyorum gunde en az 3 lt. Icerim hic seker problemim olmadi insulin direncim dusuk çıktı hep akş de ayni sekilde. O yuzden hic beklemiyordum bu sonucu ama simdi hamilelikten kaynakli heralde bi de acikcas son zamanlarda pastalar tatlilar baya kacirdim. Bi kac gun sonra 100luk seker yuklencek o zaman cikicak ortaya bakalim var mi biseySabah ağzım kurudu diyince belki vardır diye düsünmüstüm en azından tedbirli olursun iyiki yaptirdın
Maşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahBende bugün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür normal bir sorun yok dedi doktor, benim sıpa 919 gr yaklaşık 35 cm :)
Çok tatlı poz verdi annesine
3 günlük bi diyet yazmışlar yapılacağı gün de aç gel dediler ama benm açlık tokluk şekerime de yapılacağı gün bakacaklardı doktor dinlemedi bile beni ben yaptırmk istemyrm ama dedim cvp vermeye tenezzül etmedi hiç yaptırman lazım dedi randevu yazdılar 27 sine kan da o gün alıncakmışyüklemeden önce neden diyet menüsü verdiler anlamadım zaten o diyete göre cıkmaz ki şekerin varsada. Ben yaptırmıycam karar verfim bugun kontrolde tavsiye ederim yaptırmamı dedi ams zorlayamam dedi. Yarın aclık ve tokluk kan şekerime bakılacak bakalım ne olacak sonuc paylasırım burdan. Bu arada sana verilen diyet listesini paylaşır mısın merak ettim neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?