2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Acaba normal tetkiklerde şekerin yüksek mi çıktı o yüzden olabilir mi? Veya kilo durumun nasıl aşırı bir kilo alımın mı var ki? Muhakkak bir şeye istinaden yapmışlardır bence, yoksa standart prosedür uyguluyorlar...

Kızlar doğum yaptım dua edin bebeğim yoğun bakımda şuan hayata sımsıkı tutunan çok durmadan evimize gidelim inşallah
Alin bir sokta benden olsun :) Allah anali babali büyütsün insallah. Hiic merak etme, allah saglıkla kucagina almak nasip etsin, hemencik kilo alsın insallah. Sakin ol, sakın üzme kendini. Hersey cok güzel olacak. Masallah size.

Aminn aminn insaallahh canimm. Onerilerin icin tesekkur ederim. Dedgn seyleri bende uygulamayi dusunuyorum insaallah. :))

yok yok hiçbişeye istinaden yapmadı ultrasonda baktı çocuğun gelişimi 13 gün öndeymiş güzel dedi gelişimi iyi dedi boyunu kilosunu sorduumda hatta şu anllık bunlarla ilglnmyrz doğuma yakın kilosu boyunu söleriz dedi
bu kadr yani başka hiç bi tetkik yapmadan hemn şeker yüklemesi için randevu al dedi
açlık tokluk şekerine de o gün bakılacakmış nefret etttim dvlet hastanelerinden hiç ilgilnmyrlr kiloma bile bakmadı ki kilom yüksek die yaptırsın hiçbişey anlamadım gerçkten eşimde karşı çıkıyrr
acaba pazt sağlık ocağına gidipp kan versem açlık tokluk şekerime baktırsam nasıl olur ki bakarlar mı

Gebelikte diyabet olunca bebek kilo alıyor hızlıca. Kilosu çok önde oluyor genelde buradan da diyabeti anlıyorlar. Vaktiyle 4-5kg doğan bebekler hep diyabetten olmuş. Doktor bebeğin gelişimi çok önde olduğu için gebelik diyabetinden şüphelenmiş bence. Yerinde olsam muhakkak yaptırırdım. Çünkü anne ve bebek için riskli oluyor kontrol altına alınmazsa.

Ama tabi sonuçta sen ve eşin nasıl istiyorsanız öyle yapın. Muayeneden tatmin olmadıysan özele gidip bir muayene olup ayrıntılı sorabilirsin. İçin rahatlar, daha doğru karar verirsin.

Ama tabi sonuçta sen ve eşin nasıl istiyorsanız öyle yapın. Muayeneden tatmin olmadıysan özele gidip bir muayene olup ayrıntılı sorabilirsin. İçin rahatlar, daha doğru karar verirsin.
yaa evet hiç olmadım geçen ayın 23 ünde de detaylıya girdik özelde hiçbir sorun yoktu
gelişimi de iyi dedi hiçbişey demeden
anlamadım gerçekten hiçbişey olmadı dediğin gibi bi özele gitmek lazım

Ben istanbul da oturuyorum cnm bi araştırayım bakayım tsk ederim bilgilerin için

Erkek milleti kucağına aldığında anlarmış baba olduğunu derler belki ondandır

çok kullanışlı cidden nasıl aratmak lazım ki acaba bunu nette falnn ben hiç rastlamadım çünkü cnm
güle güle kullanın gerçkten çok güzell :)
teşekkür ederiz sizin için baktım ''okbaby onda slim'' yazınca çıkıyor

kızlar daha öncede bir kez başıma gelmişti bugün yine oldu. Oturduğum yerde elim ayağım boşaldı kanımın çekildiğini hissettim ve kısa süreli baygınlık geçirdim Allahtan eşim yanımdaydı birden rengimin benzimin attığını söyledi dudaklarımın pembeliği dahi gitmiş sonra yavaş yavaş kendime geldim gözümü açtım, kendime gelirken de ateş basıyor vücudumu ter boşanıyor resmen.
Daha önce yaşadığımda sabah az bişey yemiştim açlıktan şekerim düştü diye yorumlamıştım ama bugün kahvaltıdan sonra başıma geldi..Var mı böyle bir durum yaşayan?

canım ağır taşıma zatnn aman diym gidince tekrr sor bakalmm inş öenmli bişey değildir
Yaa inanirmisin kendime kiyafet dahi almamıştım. Sadece kitaplar bide el cantam 7 kg cikti. Ucakta tartıyorlar ya korka korka taşıdım dönüşü birkp gtcem kitaplari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…