2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlarr bugün bir bebek ziyaretine gittik. Allah'ım henüz 10 günlük, o kadar güzel o kadar minik ki, şok oldum nedense daha büyük olacaklarını sanmıştım :) elleri, ayakları, gözleri, minicik ağzı... Eridim resmen, baya duygusal anlar yaşadım. Kucağıma aldım korka korka, nasıl tutacağımı bilemedim o kadar masum ve küçük kii offf yaa Mayıs gelse keşke sağlıkla

Ben de dün Doğum ziyaretine hastaneye gittim kendimi o yatakta bebeğimi de kendi yatağında hayal ettim.off çok heyecanlı

H hasretsinan65 canım benim yalancı doğum sancısı da olabilir. Doğum yapan arkadaş benim. Sancım hiç olmadı yoğun kanamayla gittim sabah uyandığımda pijamam falan hep ıslanmıştı kanamayla karışık Dr a gittim hemen alttan muayene ettiler ve doğum kanaması dedi ebe ve kese aşağıı iniyo doğum başlamış dedi. Diğer bebeğimi de çok erken 20haftalıkken erken doğum yaptım. Onda 5dk ya giren ve artan sancım vardı kanamam da oldu. Dr inanmadı kasılma olur dedi eve gönderdi. Kanamam başlamıştı yarım saate bi girdi sancı sonra 20 dk gittikçe düştü canım zaten 5dk ya bi sancı girdiğinde doğum sancısı oluyo. Sen kendini izle kuzum dikkat et pozisyon değiştiğinde ağrın kesiliyosa korkma bide büyük abdestini geliyo gibi oluyo. Doğuma gideceğim zaman büyük abdestim geldi tuvalete gidiyim diodum ama ebeler anladı direk doğum servisine almışlardı. 2gün hastanede yattım sancıları hafiflettiler ama yinede olmadı oğlum dayanamadı doğdu hemen 2saat sancıyla

Yaa inanirmisin kendime kiyafet dahi almamıştım. Sadece kitaplar bide el cantam 7 kg cikti. Ucakta tartıyorlar ya korka korka taşıdım dönüşü birkp gtcem kitaplari
ona rağmen 7 kg aman canımm dikkt et bak ağır taşımak hafife alıncak bişey değil bırk olmazsa

canım ilk gebeliğin de erken olmuş buda sebebi ne acaba cnm öğrenebildin mi ??

aynayla bakınca nasıl bellı oluyor merak ettım :)

aynayla bakınca nasıl bellı oluyor merak ettım :)
Canim benim duydugum mantar olunca koku oluyomus, akinti rengi degisiyomus ve böyle afedersin arkadas demisti cökelek gibi beyaz beyaz oluyo orda akinti boyle kati kati ne biliyim oylede duymustum okumustumda ondan dolayi baktim hani oyle aynayla rahim agzina falan tabiki icten bisey varsa insan bilemez ama distan gorunuyo sanirim o

İnşallah yoktur canım biraz dikkat edersin 100 lük yaptırana kadar

Kizlar kotonun bebek bolumunde cok guzel seyler var oglusuma aldm bisiler zibin falan degil ama sweatler salvar pantolonlar falan hemde cok uygun fiyatlari

Kizlar 1.5 saat önce yataga girdim hala yatamadim cok kötüyüm ya sola hic yatamiyorum daha oncede yazmistim sanki sol kaburgam etime batiyo diye asagi taraftaydi ama nerdeyse 1 haftadir cift tarafli gögüslerin hemen 1 parmak alti cok felaket oturamiyorum hic agri basliyo ayaga kalkiyorum olmuyo uzaniyorum olmuYo yatakta bir tek sirt ustu biraz idare eder ama oylede yatmak yasak ne yapcam bilmiyorum sola dönmüstüm biraz agriya dayanmaya calisiyorum cok sanci oldu bu kezde offf 3.5 ay böyle cok zor olur gecmezse

Ayyy kiyamammm. Bende 1 haftaya kadar iyiydim ama simdi bobregmn oldugu taraf hep agriyor. Gececek diye umutla bekliyorum. Dedgn gibi ne oturabiliyosn ne uyuyabiliyosun. Rabbim ikimizinde sifasini versin. Insaallah gecer kuzuu . minnaklar buyuyorr. Saglicakla gelsin ballar.

Anneler sabah 9.30 da sinava girecgm 2. Dede ikinci bir sinavm var. Dua edin geceym diyecektim ama gec kaldm uyumussunuzdur. Ama gorunce dua edin olur mu. Kurtulalim su sinavlardan seneye kuzumla boll vakit gecireym.

Anneler sabah 9.30 da sinava girecgm 2. Dede ikinci bir sinavm var. Dua edin geceym diyecektim ama gec kaldm uyumussunuzdur. Ama gorunce dua edin olur mu. Kurtulalim su sinavlardan seneye kuzumla boll vakit gecireym.
Bu aşamalar dan geçmiş biri olarak rabbim emeklerini boşa çıkarmasın ins diyorum allah yardımcın olsun ins geçersin cnm.

kizlar sag kasikta elle belirgin bir sislik deri altında yumru gibi bisiy var agridan kipirdayamiyorum saga yatamiyorum ayaga kalkamiyorum sadece oturuyprum kaldim oyle :#

Günaydın cnm inş çok iyi geçer snvların o kadar emek verdin. Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…