2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen cnm bnmde aklımda bornoz takımları kalmıştı ama onun küçüğü bile büyük. Ve giydirmesi zor olur azcık büyüsün öyle alırız onuda dedi eşim öyle bıraktık onuda yoksa bana kalsa onu da alırdım

Arkadaslar kizim ve bnm icin dua edermisiniz pembemsi lekelenmelerim geliyor basta vajinal mantar fitilinden sandim baktim gecmiyor dr la konustum ilactan degildir gel bakayim dddi ogleden sonra gidicem
Endişelenme cnm inş birşey yoktur. Ağır birşey fln mı kaldırdın yada yordun mu kendini acaba?

Selam kızlar,

İlk 3 ay için kıyafet, havlu ve battaniye alışverişini yaptım. Eksiklerim için alışveriş listesi çıkardım. Sizinde işinize yarayabilir diye paylaşıyorum. Önerileriniz varsa yazabilirseniz çok sevinirim.
Birde 7-8. aylar alışveriş için çok mu geç olur?

Sevgiler.

1- Beşik
2- Oto koltuğu
3-Bebek arabası
4- Bebek malzemeleri çantası
5- Lansiloh Göğüs ucu kremi
6-Unibaby yenidoğan ıslak havlu
7- Lansiloh göğüs pedi
8-Bebek mendili - omuz bezi
9-Penye battaniye
10-Bebek kuveti, kovası ve filesi
11- Avent Elk. Süt pompası
12-Pişik kremi
13-Bebek şampuanu
14-Hacışakir bebek çamaşır deterjanı granüllü
15- Bebek bakım seti ( Ateşölçer, tırnak makası, törpü, tarak vs. )
16-Alt açma minderi
17-Emzirme yastığı
18-Emzirme önlüğü
19-Süt saklama kabı
20-Biberon
21- Emzik
22- Yenidoğan bebek bezi

Ca

Canim aynı durumları yaşıyoruz endişelenme ben de ördek yürüyüşüne başladım ara ara kasıklarimda ağrı oluyor bir de belden başlayan bi kramp girdi mi bastonlu nineler gibi yürüyorum
aynı belırtılerı yasayanları gorunce ınsanın telası gıdıyor tskler canım

Aleyküm selam Anguskusu
Maşallah size
Zeynep in de sen de çabucak toparlanirsiniz inşallah. Dereotu ve bulgur süt yapıyor derler ama illa ki bol su. Kaliteli de beslen canım. Gazlı şeylerden uzak duracaksin mecburen. O yüzden kemik suyuna et suyuna çorbalar kaynatın. Şifa olur zeynepcige.
Dualarımız minik mucizeyle...
Perşembe selamlarımızi ilet kuzuya

Günaydınlar Kızlar uzundur stres içindeyim yazamıyordum dün detaylı ultrason vardı ...
Bir iyi bir de kötü haberle geldim
Beyindeki kistler yok olmuş bu iyi haber
kötü haber bağırsakta hala parlaklık var
ama tek başına anormali belirtisi sayılmıyor
Doktor inşallah bebeğin sağlıklı olacak dedi.
bir de karından yapmak için iğne verdi..

İçini ferah tut. İğneyi ne için verdi bağırsaklar için mi

ilk 3 ay için tamamladım demişsiniz ya ne kadar ne aldınız da tamamladım diyebiliyosunuz. Kaç parça tulum aldınız yada nelerden kaçar tane aldınız paylaşır mısınız :) Yanlış anlamayın ben ne kadar almalıyım neye göre ''tamamdır'' diyeceğim hiç fikrim yok

Çook sevindim cnm kistlerin yok olmasına. Parlaklık da geçecektir emin ol doktorunda sağlıklı olacak demiş demekki bu durumlarla çok karşılaşıyor kendisi emin konuşmuş zaten kötü olsa uyarır olumsuz konuşurdu ki bende duyuyorum çevremde oluyormuş öyle ama bebekler sağlıklı oluyor.Sanırım en kötü sorun kistti. tehlikelisi ve bitmiş gitmiş.Allahım sağlıcakla almanı nasip etsin bebeğini kucağına inşallah.
Stres yapma oda geçecek zamanla. MAŞALLAH BEBEĞİNE

Bende ebebekin baby me ıslak mendillerinden 24lü almayı düşünüyorum kullanan arkadşım onu çok övdü bebeğim çok rahat etti kalitede uni baby aratmıyor diye sleepy de sende duydum sağol kuzum tavsiyeler candır

Ben tamam dedim ama etrafımdaki tecrübeli annelerin yönlendirmesine göre tamam olduğunu düşünüyorum. Ayrıca herkes çok hediye geldiğini ve kilo durumuna göre bazı alınanlar giydirmeye fırsat olmuyormuş. Aldıklarımın ilk etapta yeterli olacağını düşünüyorum. Yeterli olmazsa İstanbul'da merkezi bi yerde oturuyorum. Bu nedenle ihtiyaca göre alınır diye düşündüm.

3 tulum
6 li çıtçıtlı vadi
5 li ayaklı pantalon
2 takım alt-üst
2 alttan çıtçıtlı polo yaka tişört
3 bere
4 eldiven
1 Bebek havlusu
1 örgü 1 penye 1 mülin kumaş battaniye
9 adet çorap
2 üçgen penye önlük

Merhaba mavigiller , Ben tamam dedim ama etrafımdaki tecrübeli annelerin yönlendirmesine göre tamam olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca herkes çok hediye geldiğini ve kilo durumuna göre bazı alınanları giydirmeye fırsat olmuyormuş.
Aldıklarımın ilk etapta yeterli olacağını düşünüyorum. Yeterli olmazsa İstanbul'da merkezi bi yerde oturuyorum. Bu nedenle ihtiyaca göre alınır diye düşündüm.

3 tulum
6 li çıtçıtlı badi
5 li ayaklı pantalon
2 takım alt-üst
2 alttan çıtçıtlı polo yaka tişört
3 bere
4 eldiven
1 Bebek havlusu
1 örgü 1 penye 1 müslin kumaş battaniye
9 adet çorap
2 üçgen penye önlük

Alınacaklar listesine yatak, yorgan, yastık, nevresim takımını yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:

ağız mendili de ilk alınması gerekenlerden bence, hatta 5er 10ar alınmalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…