- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #31.281
GünaydıııııııııınnnnnnnnnnGünaydınlar güzel hamişler :)
GünaydıınnnGünaydınlar güzel hamişler :)
Aynen cnm bnmde aklımda bornoz takımları kalmıştı ama onun küçüğü bile büyük. Ve giydirmesi zor olur azcık büyüsün öyle alırız onuda dedi eşim öyle bıraktık onuda yoksa bana kalsa onu da alırdımmantıklı, bizde bi tane banyo havlusu aldık ama aklım bornoz takımlarında kalmıştı. Hatta komşumuza bebek görmeye gittiğimizde bornoz takımı hediye götürmüştüm kızımıza alışveriş yaparken o mağazada bornoz takımı olmadığı için havlu aldık elaleme takım götürdük kızımıza havlu aldık diye söylenip gülmüştüm ama içimde kalmıştı bu bana iyi bir bahane oldu
Günaydınlar güzel hamişler :)
Günaydıııııııııınnnnnnnnnn
Günaydıınnn
Endişelenme cnm inş birşey yoktur. Ağır birşey fln mı kaldırdın yada yordun mu kendini acaba?Arkadaslar kizim ve bnm icin dua edermisinizpembemsi lekelenmelerim geliyor basta vajinal mantar fitilinden sandim baktim gecmiyor dr la konustum ilactan degildir gel bakayim dddi ogleden sonra gidicem
aynı belırtılerı yasayanları gorunce ınsanın telası gıdıyor tskler canımCa
Canim aynı durumları yaşıyoruz endişelenme ben de ördek yürüyüşüne başladım ara ara kasıklarimda ağrı oluyor bir de belden başlayan bi kramp girdi mi bastonlu nineler gibi yürüyorum
Aleyküm selamTeyzeleri selamün aleyküm. Yazamadm gelen giden ağrılar falan derken fırsat buladım. Kızım iyi çok şükür bide kilo almaya başlasaydı hemen toplanacak. Kızım siz dua eden teyzeleri arkadaşları sayesinde hayata dört elle tutunmaya devam ediyor. Bende aldım lansinoh un elektrikli süt pompasını çok şükür bugün biraz daha fazla geldi sütüm hamd olsun perşembe götürcem bal kızıma inşallah şifa olur. Süt çok başkaymış şimdide sütüm çoğalsn diye ne yesem içsem arayışndayım. Şimdilik incir ve vişneli komposto lohusa şerbeti yaptım bide bol su. İnşallah Rabbim nasip etsin dahada artsın kızım yanıma geldiğinde bu emme bağını kuralım onunla inşş
Günaydınlar Kızlar uzundur stres içindeyim yazamıyordum dün detaylı ultrason vardı ...
Bir iyi bir de kötü haberle geldim
Beyindeki kistler yok olmuş bu iyi haber
kötü haber bağırsakta hala parlaklık var
ama tek başına anormali belirtisi sayılmıyor
Doktor inşallah bebeğin sağlıklı olacak dedi.
bir de karından yapmak için iğne verdi..
Selam kızlar,
İlk 3 ay için kıyafet, havlu ve battaniye alışverişini yaptım. Eksiklerim için alışveriş listesi çıkardım. Sizinde işinize yarayabilir diye paylaşıyorum. Önerileriniz varsa yazabilirseniz çok sevinirim.
Birde 7-8. aylar alışveriş için çok mu geç olur?
Sevgiler.
Çook sevindim cnm kistlerin yok olmasına. Parlaklık da geçecektir emin ol doktorunda sağlıklı olacak demiş demekki bu durumlarla çok karşılaşıyor kendisi emin konuşmuş zaten kötü olsa uyarır olumsuz konuşurdu ki bende duyuyorum çevremde oluyormuş öyle ama bebekler sağlıklı oluyor.Sanırım en kötü sorun kistti. tehlikelisi ve bitmiş gitmiş.Allahım sağlıcakla almanı nasip etsin bebeğini kucağına inşallah.Günaydınlar Kızlar uzundur stres içindeyim yazamıyordum dün detaylı ultrason vardı ...
Bir iyi bir de kötü haberle geldim
Beyindeki kistler yok olmuş bu iyi haber
kötü haber bağırsakta hala parlaklık var
ama tek başına anormali belirtisi sayılmıyor
Doktor inşallah bebeğin sağlıklı olacak dedi.
bir de karından yapmak için iğne verdi..
Bende ebebekin baby me ıslak mendillerinden 24lü almayı düşünüyorum kullanan arkadşım onu çok övdü bebeğim çok rahat etti kalitede uni baby aratmıyor diye sleepy de sende duydum sağol kuzum tavsiyeler candırArkadaşlar bir tavsiye için geldim şimdi aranıza...
İlk oglumda uni baby nin islak havlularini kullandım yeni doğduğundan 1 yaşına kadar.Simdi aynı ürünü sleepy çıkarmış ve kampanyayla aldım 24 adeti 45 tl ye geldi bana evime kadar getirdiler ayrıca uni babyden farkı kapaklı olmasi bir artı...
Bilginize
ilk 3 ay için tamamladım demişsiniz ya ne kadar ne aldınız da tamamladım diyebiliyosunuz. Kaç parça tulum aldınız yada nelerden kaçar tane aldınız paylaşır mısınız :) Yanlış anlamayın ben ne kadar almalıyım neye göre ''tamamdır'' diyeceğim hiç fikrim yok
ilk 3 ay için tamamladım demişsiniz ya ne kadar ne aldınız da tamamladım diyebiliyosunuz. Kaç parça tulum aldınız yada nelerden kaçar tane aldınız paylaşır mısınız :) Yanlış anlamayın ben ne kadar almalıyım neye göre ''tamamdır'' diyeceğim hiç fikrim yok
Ben tamam dedim ama etrafımdaki tecrübeli annelerin yönlendirmesine göretamam olduğunu düşünüyorum. Ayrıca herkes çok hediye geldiğini ve kilo durumuna göre bazı alınanları giydirmeye fırsat olmuyormuş. Aldıklarımın ilk etapta yeterli olacağını düşünüyorum. Yeterli olmazsa İstanbul'da merkezi bi yerde oturuyorum. Bu nedenle ihtiyaca göre alınır diye düşündüm.
3 tulum
6 li çıtçıtlı badi
5 li ayaklı pantalon
2 takım alt-üst
2 alttan çıtçıtlı polo yaka tişört
3 bere
4 eldiven
1 Bebek havlusu
1 örgü 1 penye 1 müslin kumaş battaniye
9 adet çorap
2 üçgen penye önlük
Alınacaklar listesine yatak, yorgan, yastık, nevresim takımını yazmayı unutmuşum
ağız mendili de ilk alınması gerekenlerden bence, hatta 5er 10ar alınmalı:)Ben tamam dedim ama etrafımdaki tecrübeli annelerin yönlendirmesine göretamam olduğunu düşünüyorum. Ayrıca herkes çok hediye geldiğini ve kilo durumuna göre bazı alınanlar giydirmeye fırsat olmuyormuş. Aldıklarımın ilk etapta yeterli olacağını düşünüyorum. Yeterli olmazsa İstanbul'da merkezi bi yerde oturuyorum. Bu nedenle ihtiyaca göre alınır diye düşündüm.
3 tulum
6 li çıtçıtlı vadi
5 li ayaklı pantalon
2 takım alt-üst
2 alttan çıtçıtlı polo yaka tişört
3 bere
4 eldiven
1 Bebek havlusu
1 örgü 1 penye 1 müslin kumaş battaniye
9 adet çorap
2 üçgen penye önlük
Alınacaklar listesine yatak, yorgan, yastık, nevresim takımını yazmayı unutmuşum
Evet o ilk gönderdiğim kapsamlı alışveriş yapacağım listede varağız mendili de ilk alınması gerekenlerden bence, hatta 5er 10ar alınmalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?