- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #31.321
Odaların içine girmedikten sonra sıkıntı olmaz. Ona bakarsan hastanede kim bilir kaç PET e girmiş hasta geçiyor dibimizden, haberimiz yok...Ya kızlar bana bi yardım edin yanlışlıkla radyoloji koridoruna girdim girişte bi not yoktu çıkışta gördüm ödüm koptu doktor haftan ileri bişey olmaz dedi ama çok tedirginim ablam radyoloji teknikeri korkumdan soramıyorum bile
bu kaburga agrıları bizi mahvetti kızlar ne iyi gelir ki? sol sağ iki tarafta da batma oluyo 25.haftaGecmis olsun canim yurumekte yada ayakta durmada sorun yok bende alisik oldugum icin calismaktan bide kis gelmeden hep yuruyus yapardim zorlanmiyorum ama hareket ederken yavas yavas et yada yurumek istiyosan dinlenerek yuru ve eve vardiginda ayaklarinin altina yuksek yastik falan koy yarim saat oyle uzan ve esine bacak masaji yaptir cok iyi geliyo bende yaptiriyorum acaip rahatlatiyo, bide artik agirlastik ben arabadan inerken zorlaniyorum yattigim yerden kalkmak yatakta dönmek falan cok zor geliyo. Benimde kaburga agrim var cift tarafli felaketim uc gundur esim sasiyo ne oluyo diye sekilden sekile giriyorum oturdugum yattigim yerde bu gun iste bile ayakta zor durdum oyle bi agri yok ya tobe sanki kemik kirilmis batiyo cok felaket ayni pozisyonda 5 dk duramiyorum otururken, yatarken, ayakta farketmiyo cok canim yaniyo yatarken sola dönmem gerekio ama en cok solum agriyo nefesimi kesiyo
Tesekkur ederiz teyzesi :)Güle güle kullansın inşallah :)
Tesekkur ederiz teyzos :)))Bakmadim canm valla.simdi koliden cikarinca ayni sekilde sokamam diye dusundum dahada 3-5 4 ay var.magazadan aldik biz ins bi sorun cikmaz.Güle güle kullanınİçini ve aparatlarını güzelce kontrol edin. Ben arabayı ebebek ten aldım. Bir aparatı eksik çıktı, kargocuyu bekletip kontrol etmeme rağmen sonradan anladım eksik olduğunu. Gönderecekler diye bekliyorum
Canim benim sanmiyorm bisey olacagini hastane koridordan gecince nr olabilirki o sadece tedbiren diye biliyorumYa kızlar bana bi yardım edin yanlışlıkla radyoloji koridoruna girdim girişte bi not yoktu çıkışta gördüm ödüm koptu doktor haftan ileri bişey olmaz dedi ama çok tedirginim ablam radyoloji teknikeri korkumdan soramıyorum bile
merhaba medela elektrikli kiralık mı alacaksınız? normali kaç para acabaÇok teşekkür ederim canımFikrimi degiştirdin o zaman alıyorum bende çogu kişi önermişti evdeyim emziririm diye düşündüm ondan gerek görmemiştim ama git gellerdeydim
Teşekkür ederim canım. SevgilerDoğru söylüyorsun canım sipariş vermedim henüz sanırım bugün babannesi alacakmış öyle demiş getirsin bi bakayım ona göre sipariş vereceğim. Ama ben çok begendim daha önce internetten nevresim falan sipariş verdim memnunum zaten iade etme şansında var indirim devam ediyor canım aynı ürün n11 de morhibo da da var ama sadece nevresim olarak bu sitede daha uygun yorgan da var şimdilik dediğim gibi babannesi haber yollamış almasın diye onu bekliyorum.
Canım çift çekişlisi 490 tl teklisi 300 tl. Satıcı bunu önermişti bana çekiş gücü kuvvetli diye. İndirim olursa onu düşünüyorum ben ya da aventimerhaba medela elektrikli kiralık mı alacaksınız? normali kaç para acaba
Mağazadansa sıkıntı olmaz o zaman. Ben eksik olabiliyor diye okudum internet alışverişlerinde. O yüzden ne olur ne olmaz diye baktım ki iyi ki bakmışım. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inş hepimizeTesekkur ederiz teyzesi :)
Tesekkur ederiz teyzos :)))Bakmadim canm valla.simdi koliden cikarinca ayni sekilde sokamam diye dusundum dahada 3-5 4 ay var.magazadan aldik biz ins bi sorun cikmaz.
Canim benim sanmiyorm bisey olacagini hastane koridordan gecince nr olabilirki o sadece tedbiren diye biliyorum
Ayrica rontgen cektirmedikce Allahin izniyle bisey olmaz diye dusunuyorum.bence ablana sor icin rahatlarsin
Çok geçmiş olsun canım. Keşke bilebilsekKızlar şehir dışına annemin yanına geldim doktorum plasenta yukarıya çıktıgını görünce izin verdi. Fakat crp,Sedimentasyon flan istedi Ciddi rakamlarda yüksek çıktı. Yeni konuştum bogaz agrımda yok yine ona baglardım ama oda bu kadar yükseltemez. Acil romatolojiye ve enfeksiyon bölümüne göndercem dedi idrar temiz çıkmış ama vücudunda bir enfeksiyon söz konusu. neyden oldugunu acil ögrenip müdahaşe edilmesi ve bir takım agır ilaçlar söz konusu olabilir dedi çok fazla korktum sizce ne olabilir ;(
Canım çift çekişlisi 490 tl teklisi 300 tl. Satıcı bunu önermişti bana çekiş gücü kuvvetli diye. İndirim olursa onu düşünüyorum ben ya da aventi
Selam kızlar,
İlk 3 ay için kıyafet, havlu ve battaniye alışverişini yaptım. Eksiklerim için alışveriş listesi çıkardım. Sizinde işinize yarayabilir diye paylaşıyorum. Önerileriniz varsa yazabilirseniz çok sevinirim.
Birde 7-8. aylar alışveriş için çok mu geç olur?
Sevgiler.
1- Beşik
2- Oto koltuğu
3-Bebek arabası
4- Bebek malzemeleri çantası
5- Lansiloh Göğüs ucu kremi
6-Unibaby yenidoğan ıslak havlu
7- Lansiloh göğüs pedi
8-Bebek mendili - omuz bezi
9-Penye battaniye
10-Bebek kuveti, kovası ve filesi
11- Avent Elk. Süt pompası
12-Pişik kremi
13-Bebek şampuanu
14-Hacışakir bebek çamaşır deterjanı granüllü
15- Bebek bakım seti ( Ateşölçer, tırnak makası, törpü, tarak vs. )
16-Alt açma minderi
17-Emzirme yastığı
18-Emzirme önlüğü
19-Süt saklama kabı
20-Biberon
21- Emzik
22- Yenidoğan bebek bezi
Ben tamam dedim ama etrafımdaki tecrübeli annelerin yönlendirmesine göretamam olduğunu düşünüyorum. Ayrıca herkes çok hediye geldiğini ve kilo durumuna göre bazı alınanlar giydirmeye fırsat olmuyormuş. Aldıklarımın ilk etapta yeterli olacağını düşünüyorum. Yeterli olmazsa İstanbul'da merkezi bi yerde oturuyorum. Bu nedenle ihtiyaca göre alınır diye düşündüm.
3 tulum
6 li çıtçıtlı vadi
5 li ayaklı pantalon
2 takım alt-üst
2 alttan çıtçıtlı polo yaka tişört
3 bere
4 eldiven
1 Bebek havlusu
1 örgü 1 penye 1 mülin kumaş battaniye
9 adet çorap
2 üçgen penye önlük
Çok teşekkür ederim canımFikrimi degiştirdin o zaman alıyorum bende çogu kişi önermişti evdeyim emziririm diye düşündüm ondan gerek görmemiştim ama git gellerdeydim
Kuzu sorma ya bende kendimi cogu zaman sirt ustu buluyorum. Onceden ya karnimin ustune yatardim yada sola ama simdi solada yatsam sonra saga dönüyorum ve uyandigimda kendimi sirt ustu buluyorum tuhaf belki vucut oyle rahat ediyo uykuda bilemiyoruz. Kaburgalarimda batiyo zaten ne turlu dursam olmuyo deli olcam valla. Bacaklarin icin yuru yada hareketler varsa yap youtubedan bakip falan hamileler icin ama mutlaka esine masaj yaptir cok iyi gelcek emin ol. Bi kere isten geldim bacaklarim oyle sizliyoduki uzanirken bile duramiyodum sonra esim masaj yapti bacaklarima bi sicaklik girdi cayir cayir yaniyodu sanki oyle agrisi gectide yattim biraz. Oturdukca agrin cogalir hareket etmen lazimRabbim hayırlı dogumlar nasip etsin vallahi anne olmak zormuş bir kez daha anladım sırt üstü normal hayatta nefes alamam. Ya sagımda ya solumda yatarım cenin pozisyonunda bu hamilelikte sırt üstü yatıyorum daha çok agrı yapıyor ama her uyandıgımda yada eşime sordugumda hep sırt üstüydün diyor. Ne yapcam bilmiyorum hamile yastıgı aldım 2 tane oda fayda etmedi bana ;( eklem agrılarıda benim kalçadan aşagısı felçli gibi biri yardım etmezse yeri öpecek vaziyetteyim yada ayak kırık gibi yürüyüyorum tutmuyor masajda fayda etmiyor ne yapacam bilmiyorum ;(((
kiralık düşünmüyorum markafonide indirime girmiş tekli elektirikli gögüs pompası lansinoh markasının 170 tlydi e bebekte 300 tl o yüzden markafoniden alcam inşallahmerhaba medela elektrikli kiralık mı alacaksınız? normali kaç para acaba
hiç biriyle alakalı sıkıntım yok normaldede sogan sarımsak.limon portakal salata ve sirke turşu tüketimim hep var. Fakat anlam veremedim korktum baya bebege zararı olabilirmişÇok geçmiş olsun canım. Keşke bilebilsekAnnenin yanındasın lahana, pırasa yaptır soğan, sarımsak tüket bolca. Özellikle pırasa enfeksiyona çok iyi gelir. Sirkeli salata ye bol bol su iç. Mantar olabilir mi acaba? Diş olabilir mi ya da? Ağrın sızın var mı?
İnan ne yapsam fayda etmiyor doktorumda belki romatizma başlangıcı vardır ddiKuzu sorma ya bende kendimi cogu zaman sirt ustu buluyorum. Onceden ya karnimin ustune yatardim yada sola ama simdi solada yatsam sonra saga dönüyorum ve uyandigimda kendimi sirt ustu buluyorum tuhaf belki vucut oyle rahat ediyo uykuda bilemiyoruz. Kaburgalarimda batiyo zaten ne turlu dursam olmuyo deli olcam valla. Bacaklarin icin yuru yada hareketler varsa yap youtubedan bakip falan hamileler icin ama mutlaka esine masaj yaptir cok iyi gelcek emin ol. Bi kere isten geldim bacaklarim oyle sizliyoduki uzanirken bile duramiyodum sonra esim masaj yapti bacaklarima bi sicaklik girdi cayir cayir yaniyodu sanki oyle agrisi gectide yattim biraz. Oturdukca agrin cogalir hareket etmen lazim
Lansinoh markası indirime girmiş çoguda bu markayı öneriyor fikrin varmı peki bundaoto koltuğu şimdiden gereksiz canım o kadar para verme. en az 9 aylıkken koyabiliyosun oto koltuğuna ama pusetlerin oto koltuklarını diyorsan onlar olur tabi onlar zaten her zaman heryere taşımak için ideal.
bol bol zıbın alın en çok o gidiyo. çiş çıkıyo kaka çıkıyo... ben günde 4 tane değiştirdiğimi biliyorum :)
avent ve medelayı denedim ama medela kesinlikle daha iyi canım tavsiye ederim.
Ayy agzin bal yesin insallah cok heyecanli bu isler :))Mağazadansa sıkıntı olmaz o zaman. Ben eksik olabiliyor diye okudum internet alışverişlerinde. O yüzden ne olur ne olmaz diye baktım ki iyi ki bakmışım. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inş hepimize
Tekim saniyodum demekki herkeste basladi cok zor ve kötü benim kac haftadir sadece soldaydi daha asagida sonra gogsumun altina geldi cift tarafli basladi mahvoluyorum yok boyle bi agri cagresi ne bilmiyorum randevum 14 subatta dayanamazsam aricam doktoru. Sag sol sirt ustu yatamiyorum, oturamiyorum ve ayakta duramiyorum 5 dakikaya kadar ayni pozisyonda kalirsam agri cogaliyo ve dayanilmaz oluyo. Sekilden sekile giriyorum valla nette baktimda gecircek bi yöntem görmedim sanki sadece hamilelikte olur yaziyo. Dogal olarak bebisler buyuyo ve kaburgalar disa dogru acilma yapiyo ama benim oglan hep asagida sagolsun ona ragmen mahvoluyorum.bu kaburga agrıları bizi mahvetti kızlar ne iyi gelir ki? sol sağ iki tarafta da batma oluyo 25.hafta
Havalar soguk canim o zaman cagresi yok aslinda krem falan verilir yada kas gevsetici krem kullanilabilir ama malesef onuda kullanamiyoruz doktoruna bi sor sen ben ilac icmiyorum el kremi ve badem yagi harici bisey kullanmiyorum korkudan :)İnan ne yapsam fayda etmiyor doktorumda belki romatizma başlangıcı vardır ddi
zaten vücudumda enfeksiyon çıktı bilinmeyen,Doktor şehir dışından döner dönmez yanıma gel enfeksiyon ve romatolojiye göndercem seni test yapılması lazım ciddi derecede çünkü bu idrarın temiz çıktı fakat vücudunda gezen bi enfeksiyon var dedi moralim çok bozuldu zatenHavalar soguk canim o zaman cagresi yok aslinda krem falan verilir yada kas gevsetici krem kullanilabilir ama malesef onuda kullanamiyoruz doktoruna bi sor sen ben ilac icmiyorum el kremi ve badem yagi harici bisey kullanmiyorum korkudan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?