2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Odaların içine girmedikten sonra sıkıntı olmaz. Ona bakarsan hastanede kim bilir kaç PET e girmiş hasta geçiyor dibimizden, haberimiz yok...

bu kaburga agrıları bizi mahvetti kızlar ne iyi gelir ki? sol sağ iki tarafta da batma oluyo 25.hafta

Güle güle kullansın inşallah :)
Tesekkur ederiz teyzesi :)
Tesekkur ederiz teyzos :)))Bakmadim canm valla.simdi koliden cikarinca ayni sekilde sokamam diye dusundum dahada 3-5 4 ay var.magazadan aldik biz ins bi sorun cikmaz.
Canim benim sanmiyorm bisey olacagini hastane koridordan gecince nr olabilirki o sadece tedbiren diye biliyorum
Ayrica rontgen cektirmedikce Allahin izniyle bisey olmaz diye dusunuyorum.bence ablana sor icin rahatlarsin

Teşekkür ederim canım. Sevgiler

Mağazadansa sıkıntı olmaz o zaman. Ben eksik olabiliyor diye okudum internet alışverişlerinde. O yüzden ne olur ne olmaz diye baktım ki iyi ki bakmışım. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inş hepimize

Çok geçmiş olsun canım. Keşke bilebilsek Annenin yanındasın lahana, pırasa yaptır soğan, sarımsak tüket bolca. Özellikle pırasa enfeksiyona çok iyi gelir. Sirkeli salata ye bol bol su iç. Mantar olabilir mi acaba? Diş olabilir mi ya da? Ağrın sızın var mı?

Sagolun dualariniz iicn sukurler olsun iyimisiz :) ultrasondan da vajınal den de baktı dr.ıcten degılmıs dıstan enfeksıyondan kaynaklı galıba

Canım çift çekişlisi 490 tl teklisi 300 tl. Satıcı bunu önermişti bana çekiş gücü kuvvetli diye. İndirim olursa onu düşünüyorum ben ya da aventi

çift taraflı almak mantıksız zaten tek taraflı kısa sürede çekiyor. ben iki memeyi de yarım saatte bitiriyodum.

oto koltuğu şimdiden gereksiz canım o kadar para verme. en az 9 aylıkken koyabiliyosun oto koltuğuna ama pusetlerin oto koltuklarını diyorsan onlar olur tabi onlar zaten her zaman heryere taşımak için ideal.

bol bol zıbın alın en çok o gidiyo. çiş çıkıyo kaka çıkıyo... ben günde 4 tane değiştirdiğimi biliyorum :)

Çok teşekkür ederim canım Fikrimi degiştirdin o zaman alıyorum bende çogu kişi önermişti evdeyim emziririm diye düşündüm ondan gerek görmemiştim ama git gellerdeydim

avent ve medelayı denedim ama medela kesinlikle daha iyi canım tavsiye ederim.

Kuzu sorma ya bende kendimi cogu zaman sirt ustu buluyorum. Onceden ya karnimin ustune yatardim yada sola ama simdi solada yatsam sonra saga dönüyorum ve uyandigimda kendimi sirt ustu buluyorum tuhaf belki vucut oyle rahat ediyo uykuda bilemiyoruz. Kaburgalarimda batiyo zaten ne turlu dursam olmuyo deli olcam valla. Bacaklarin icin yuru yada hareketler varsa yap youtubedan bakip falan hamileler icin ama mutlaka esine masaj yaptir cok iyi gelcek emin ol. Bi kere isten geldim bacaklarim oyle sizliyoduki uzanirken bile duramiyodum sonra esim masaj yapti bacaklarima bi sicaklik girdi cayir cayir yaniyodu sanki oyle agrisi gectide yattim biraz. Oturdukca agrin cogalir hareket etmen lazim

hiç biriyle alakalı sıkıntım yok normaldede sogan sarımsak.limon portakal salata ve sirke turşu tüketimim hep var. Fakat anlam veremedim korktum baya bebege zararı olabilirmiş

İnan ne yapsam fayda etmiyor doktorumda belki romatizma başlangıcı vardır ddi

Lansinoh markası indirime girmiş çoguda bu markayı öneriyor fikrin varmı peki bunda

bu kaburga agrıları bizi mahvetti kızlar ne iyi gelir ki? sol sağ iki tarafta da batma oluyo 25.hafta
Tekim saniyodum demekki herkeste basladi cok zor ve kötü benim kac haftadir sadece soldaydi daha asagida sonra gogsumun altina geldi cift tarafli basladi mahvoluyorum yok boyle bi agri cagresi ne bilmiyorum randevum 14 subatta dayanamazsam aricam doktoru. Sag sol sirt ustu yatamiyorum, oturamiyorum ve ayakta duramiyorum 5 dakikaya kadar ayni pozisyonda kalirsam agri cogaliyo ve dayanilmaz oluyo. Sekilden sekile giriyorum valla nette baktimda gecircek bi yöntem görmedim sanki sadece hamilelikte olur yaziyo. Dogal olarak bebisler buyuyo ve kaburgalar disa dogru acilma yapiyo ama benim oglan hep asagida sagolsun ona ragmen mahvoluyorum.

İnan ne yapsam fayda etmiyor doktorumda belki romatizma başlangıcı vardır ddi
Havalar soguk canim o zaman cagresi yok aslinda krem falan verilir yada kas gevsetici krem kullanilabilir ama malesef onuda kullanamiyoruz doktoruna bi sor sen ben ilac icmiyorum el kremi ve badem yagi harici bisey kullanmiyorum korkudan :)

Havalar soguk canim o zaman cagresi yok aslinda krem falan verilir yada kas gevsetici krem kullanilabilir ama malesef onuda kullanamiyoruz doktoruna bi sor sen ben ilac icmiyorum el kremi ve badem yagi harici bisey kullanmiyorum korkudan :)
zaten vücudumda enfeksiyon çıktı bilinmeyen,Doktor şehir dışından döner dönmez yanıma gel enfeksiyon ve romatolojiye göndercem seni test yapılması lazım ciddi derecede çünkü bu idrarın temiz çıktı fakat vücudunda gezen bi enfeksiyon var dedi moralim çok bozuldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…