2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
C
Canım yürüyüş derim kesinlikle .hemen her gün yarım saat yürüyüş ağrılarımı dindirdi.yoksa ben de senin gibiydim

Benim de kaburgam batıyor.sağa yatınca özellikle.resmen battığını hissediyorum vallahi
Benimde bobregimin oldugu kisim felaket agriyor. Dr da bsy demedi. Bende minnakm iyi nasil olsa buda surecin bir parcasi diye sabretmeye calisiyorum. Her sabh gecmistr diye umut ediyorum ama malesef

Merak ediyorum çalışan anne mi olacaksın canım o sebepten mi alıyorsun yoksa normalde de lazım bişey mi ben de alayım mı?tecrubesizlik=ben

Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin vallahi anne olmak zormuş bir kez daha anladım sırt üstü normal hayatta nefes alamam. Ya sagımda ya solumda yatarım cenin pozisyonunda bu hamilelikte sırt üstü yatıyorum daha çok agrı yapıyor ama her uyandıgımda yada eşime sordugumda hep sırt üstüydün diyor. Ne yapcam bilmiyorum hamile yastıgı aldım 2 tane oda fayda etmedi bana ;( eklem agrılarıda benim kalçadan aşagısı felçli gibi biri yardım etmezse yeri öpecek vaziyetteyim yada ayak kırık gibi yürüyüyorum tutmuyor masajda fayda etmiyor ne yapacam bilmiyorum ;(((

C

Canım yürüyüş derim kesinlikle .hemen her gün yarım saat yürüyüş ağrılarımı dindirdi.yoksa ben de senin gibiydim
İnan denedim onu,normalde çok yürüyen ve iyi yürüyen bir insan iken şimdi 2 km gittigim anda kitleniyorum 1 hafta üst üstte denedim tamamen wc ihtiyacımı dahi göremez hale geldim ;(

1 haftadr geçmedi. Soluma yatnca rahat ederdim. Simdi hic bir turlu rahat deglm. Allah sennde sifani versin canm. Zormus vesselam
valla benimde arada vuruyor ama bebişten dedigim gibi Rabbim şifamızı versin elden ayaktan düşürmesin kimseyi kaç haftadır yürüyemiyorum inan aglamak istiyorum sürekli hıçkıra hıçkıra o derece moralim bozuluyor canım yanıyor tüm kemiklerim kırılmış sanki ne yapsam faydasız ;(

Merak ediyorum çalışan anne mi olacaksın canım o sebepten mi alıyorsun yoksa normalde de lazım bişey mi ben de alayım mı?tecrubesizlik=ben
Çalışan degilim Alma ihtiyacı duymuyorum ama bazı insanlar al,Sütü artırır sen sagdıkça artar bebek bazen emmiyor tam boşaltmıyor o zaman agrı oluyor, devamlı sagarsan hem saglıklı süt olur hemde rahatlarsın dedi ama ben pek oralı olmadım kararsızım alırsamda elektiriksiz ucuz birşey denerim bakarım işe yaradı haklılar belki o zaman düşünürüm ama şuan fuzuli alamam sadece öyle gezerken gördüm bebek alışverişi için geçen günde burda almak istiyenler indirim bekleyenler fiyat yüksek diyenler keşke az düşse diyenler vardı bende duyar duymaz atayımda bari biri faydalansın az bir indiirm yok çünkü baya iyi indirm var ondan attım yani ben almakla almamak arasındayım,Ama ev hanımı için çokta ihtiyaç oldugunu düşünmüyorum şahsen bu benim fikrim.. Düşünen varsada saygı duyuyorum

Ben henuz hic alisveris yapmadim civilden, ama tecrubeli arkadaslarima gore civil gereksiz pahaliymis bazi ürünlerde.. Fiyat karsilastirmasi yaparak al canim sende
Evet bakim urunleri emzik biberon bez islak mendil bunlar pahali mesela jokerde daha uygundu.
Ben cok urunumu civilden aldik urunlerinden acayip memnunum
Tesekkur ederim canim
Bende ankaradayim.aklimizda olsun tesekkur ederim.internet magazinda ozellikle citcitli zibinlar cok uygun geldi bana 6 7 lira.ki en cok bunlari kullanicaz yazin

Arkadaslar kizim ve bnm icin dua edermisiniz pembemsi lekelenmelerim geliyor basta vajinal mantar fitilinden sandim baktim gecmiyor dr la konustum ilactan degildir gel bakayim dddi ogleden sonra gidicem

Aldiklarinizi güle güle kullanın inşaallah arkadaşlar❤
En güzeli benim ki herhalde pek bişey almadım nerdeyse herseyi tamam :) Arkadaşlarım,dostlarim ve takipcilerim sagolsun :):):)
E bi hediyeliklerini tasarımlarını yaparım bari :):)

Bende gidicem bi ara zaten, henuz gidip gormedim fiyatlarini

Kizlar doktordan ciktim simdi 22 hafta 1 gunlugum kilosu 540 gr boyu yaklasik 30 cm civari dedi.bide makat gelisli dedi doktor.buzamanlar boyle durabiliyolar dedi.kilosu fazlami hanimlar sizce bana biraz oyle geldi
Hayır hiçte fazla değil. ben 21 haftada 510 gr dı kızım. gayet normal . burada 23 haftada olup 500-600 arası olan çok okudum ben ki. çok normal . zaten değişiyor kiloları. kimi 3 kilo doğuruyor kimi 3 kilo 250 gr. 4 kilo doğuran napsın. gr hesabı yapmaya gerek bile yok . cnm ufak şeyler merak etme.

şubat indirimi ne zaman olacak cnm bende e bebek uygulamasını indirdim ama erken almak da istemiyorum ya %50 filan inse keşke 125 tlye gelse su an 260 larda

şubat ayı boyunca hergün farklı ürün ve markalarda oluyormuş indirim gün gün takip etmek gerekiyor.

Aaa çok iyi oldu bunu söylediğin cnm. Biz herşeyi 2-2 aldık ama bi onu tek aldık. Onu da ikileyelim bari
mantıklı, bizde bi tane banyo havlusu aldık ama aklım bornoz takımlarında kalmıştı. Hatta komşumuza bebek görmeye gittiğimizde bornoz takımı hediye götürmüştüm kızımıza alışveriş yaparken o mağazada bornoz takımı olmadığı için havlu aldık elaleme takım götürdük kızımıza havlu aldık diye söylenip gülmüştüm ama içimde kalmıştı bu bana iyi bir bahane oldu

ahh ahh yatakta dönmek banada çok zor geliyor. Hep sola yatamıyorum malesef. Birde hemen dönmekte iyi değilmiş kordonu dolanabilirmiş Allah korusun sanrım bu psikolojiden dönerken hep gözüm açılıyo hafif kalkarak dönüyorum. Uykular bölük pörçük..

Salata olabilir mi canım? Peynirli, balıklı ya da tavuklu yapabilirsin canın ne isterse. Ondan 2 saat sonra da meyve. Ben bazen böyle yapıyorum hafif oluyor baya hem de çok sağlıklı.

salata iyi fikir sağol cnm , dün corn flakes yedim.. resmen yemek yemek istemiyorum :S
tabi sonrasında çok açıktım ekmekk ekmekk diye gezdim ortalarda.. :))

Arkadaslar kizim ve bnm icin dua edermisiniz pembemsi lekelenmelerim geliyor basta vajinal mantar fitilinden sandim baktim gecmiyor dr la konustum ilactan degildir gel bakayim dddi ogleden sonra gidicem
Umarım ciddi bişey değildir canım ağır falan kaldırmadın inşallah?bizi de haberdar et

kalbini ferah tut cnm. Rabbim dermansız dert vermez. vardır herseyde bir hayır. elbette o da büyüyecek serpilecek gelişecektir. hemen hemen 7 aylık olmuş zaten bundan sonrası su gibi geçer. 21 haftalık doğan bebeği yaşattıklarını duymuştum... bol bol dua et ve süt için uğraş...

merhaba cnm, bu benim ikinci gebeliğim. çalışıyorum ama süt pompasından bahsediyorsunuz galiba ben kesinlikle al derim. çalışmak veya çalışmamakla alakası yok. Rabbime binlerce kez şükürler olsun oğlumda bayaa sütüm vardı ve sağdıkça evet gerçekten artıyor. zaten bebek doğduğunda kiraz kadar mideye sahip oluyor. o zamanlar midesine fazla gelen ve içemediği sütler memelerimizde birikip rahatsızlık yapıyor ben o zamnlardan itibaren sağmaya başlamıştım. 14 ay boyunca emzirdim ancak 14. ayımda kızıma hamile olduğumu öğrendim şu anda 5 ayım bitti ama dolapta depoladığım sütler daha yeni bitti yani 1,5 yaşına kadar oğlum benim sütümden ben hamile kalsam bile faydalanmaya devam etti. ben kesinlikle al pompa derim. başta philips avent in manuel sağma pompasını almıştım ama o çok zaman alıyordu sonra medela nın elektrikli pompasını aldım. piyasadaki çekiş gücü en iyi olanlardan birisi medela ben çok memnunum. Rabbim nasip ederse kızımda da onu kullanmayı planlıyorum. bol bol sütlerimiz olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…