- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #31.261
Canım yürüyüş derim kesinlikle .hemen her gün yarım saat yürüyüş ağrılarımı dindirdi.yoksa ben de senin gibiydimKızlar artık kafayı yemek üzereyim nerdeyse bi gün yürüdüm diyelim,Yada ayakta durdum 2-3 gün hatta hafta eklemlerden kımıldayamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum dizlerim tutmuyor. gece inanın yatakta dönemiyorum bacaklarım tutmuyor bel agrım artıyor vitamin ilaçları flanda fayda etmiyor neyapacam artık dayanılmaz bir hal aldı bu durum. Doktorum bişey demedi pek sizde oluyor mu ne yapıyorsunuz ne yapsam azda olsa yürüyebilirim rahatlarım sizce ?
Benimde bobregimin oldugu kisim felaket agriyor. Dr da bsy demedi. Bende minnakm iyi nasil olsa buda surecin bir parcasi diye sabretmeye calisiyorum. Her sabh gecmistr diye umut ediyorum ama malesef
Eki Görüntüle 1943650 Kızlar almak istiyenlere indirimden haberdar etmek istedim e bebekte 299,90 yani 300 tl markafonide indirime girmiş 170 tl bence bir bakın hemen alacak olanlar istiyenler lansinoh markasının elektiriklisi
Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin vallahi anne olmak zormuş bir kez daha anladım sırt üstü normal hayatta nefes alamam. Ya sagımda ya solumda yatarım cenin pozisyonunda bu hamilelikte sırt üstü yatıyorum daha çok agrı yapıyor ama her uyandıgımda yada eşime sordugumda hep sırt üstüydün diyor. Ne yapcam bilmiyorum hamile yastıgı aldım 2 tane oda fayda etmedi bana ;( eklem agrılarıda benim kalçadan aşagısı felçli gibi biri yardım etmezse yeri öpecek vaziyetteyim yada ayak kırık gibi yürüyüyorum tutmuyor masajda fayda etmiyor ne yapacam bilmiyorum ;(((Gecmis olsun canim yurumekte yada ayakta durmada sorun yok bende alisik oldugum icin calismaktan bide kis gelmeden hep yuruyus yapardim zorlanmiyorum ama hareket ederken yavas yavas et yada yurumek istiyosan dinlenerek yuru ve eve vardiginda ayaklarinin altina yuksek yastik falan koy yarim saat oyle uzan ve esine bacak masaji yaptir cok iyi geliyo bende yaptiriyorum acaip rahatlatiyo, bide artik agirlastik ben arabadan inerken zorlaniyorum yattigim yerden kalkmak yatakta dönmek falan cok zor geliyo. Benimde kaburga agrim var cift tarafli felaketim uc gundur esim sasiyo ne oluyo diye sekilden sekile giriyorum oturdugum yattigim yerde bu gun iste bile ayakta zor durdum oyle bi agri yok ya tobe sanki kemik kirilmis batiyo cok felaket ayni pozisyonda 5 dk duramiyorum otururken, yatarken, ayakta farketmiyo cok canim yaniyo yatarken sola dönmem gerekio ama en cok solum agriyo nefesimi kesiyo
İnan denedim onu,normalde çok yürüyen ve iyi yürüyen bir insan iken şimdi 2 km gittigim anda kitleniyorum 1 hafta üst üstte denedim tamamen wc ihtiyacımı dahi göremez hale geldim ;(C
Canım yürüyüş derim kesinlikle .hemen her gün yarım saat yürüyüş ağrılarımı dindirdi.yoksa ben de senin gibiydim
valla benimde arada vuruyor ama bebişten dedigim gibi Rabbim şifamızı versin elden ayaktan düşürmesin kimseyi kaç haftadır yürüyemiyorum inan aglamak istiyorum sürekli hıçkıra hıçkıra o derece moralim bozuluyor canım yanıyor tüm kemiklerim kırılmış sanki ne yapsam faydasız ;(1 haftadr geçmedi. Soluma yatnca rahat ederdim. Simdi hic bir turlu rahat deglm. Allah sennde sifani versin canm. Zormus vesselam
Çalışan degilim Alma ihtiyacı duymuyorum ama bazı insanlar al,Sütü artırır sen sagdıkça artar bebek bazen emmiyor tam boşaltmıyor o zaman agrı oluyor, devamlı sagarsan hem saglıklı süt olur hemde rahatlarsın dedi ama ben pek oralı olmadım kararsızım alırsamda elektiriksiz ucuz birşey denerim bakarım işe yaradı haklılar belki o zaman düşünürüm ama şuan fuzuli alamam sadece öyle gezerken gördüm bebek alışverişi için geçen günde burda almak istiyenler indirim bekleyenler fiyat yüksek diyenler keşke az düşse diyenler vardı bende duyar duymaz atayımda bari biri faydalansın az bir indiirm yok çünkü baya iyi indirm var ondan attım yani ben almakla almamak arasındayım,Ama ev hanımı için çokta ihtiyaç oldugunu düşünmüyorum şahsen bu benim fikrim.. Düşünen varsada saygı duyuyorumMerak ediyorum çalışan anne mi olacaksın canım o sebepten mi alıyorsun yoksa normalde de lazım bişey mi ben de alayım mı?tecrubesizlik=ben
Evet bakim urunleri emzik biberon bez islak mendil bunlar pahali mesela jokerde daha uygundu.Ben henuz hic alisveris yapmadim civilden, ama tecrubeli arkadaslarima gore civil gereksiz pahaliymis bazi ürünlerde.. Fiyat karsilastirmasi yaparak al canim sende
Tesekkur ederim canimBen cok urunumu civilden aldik urunlerinden acayip memnunum
Bende ankaradayim.aklimizda olsun tesekkur ederim.internet magazinda ozellikle citcitli zibinlar cok uygun geldi bana 6 7 lira.ki en cok bunlari kullanicaz yazinBen aliyorum ilk oglumun kiyafetlerini. Ilk kez iki yil once bir gorevde Kirsehirdeki yerinden alisveris yapmistim. Aldigim pijama takimini hala giyer. Keske daha once keşfetseymisim markayi. Urunlerin kalitesini begeniyorum dayanikli. Fiyatlar lcw ve daha dusuk ayarda. Hatta cok cok uyguna aldigim seyler de oldu. Arada pahali varsa bilmiyorum. Ankara'da olanlar icin istanbul yolu uzerindeki yerini tavsiye ederim.
Bende gidicem bi ara zaten, henuz gidip gormedim fiyatlariniBen aliyorum ilk oglumun kiyafetlerini. Ilk kez iki yil once bir gorevde Kirsehirdeki yerinden alisveris yapmistim. Aldigim pijama takimini hala giyer. Keske daha once keşfetseymisim markayi. Urunlerin kalitesini begeniyorum dayanikli. Fiyatlar lcw ve daha dusuk ayarda. Hatta cok cok uyguna aldigim seyler de oldu. Arada pahali varsa bilmiyorum. Ankara'da olanlar icin istanbul yolu uzerindeki yerini tavsiye ederim.
Amiin canm ya inşallaahay evet insan cok özeniyor :)) Allah bizede nasip eder insallah :)
Hayır hiçte fazla değil. ben 21 haftada 510 gr dı kızım. gayet normal . burada 23 haftada olup 500-600 arası olan çok okudum ben ki. çok normal . zaten değişiyor kiloları. kimi 3 kilo doğuruyor kimi 3 kilo 250 gr. 4 kilo doğuran napsın. gr hesabı yapmaya gerek bile yok . cnm ufak şeyler merak etme.Kizlar doktordan ciktim simdi 22 hafta 1 gunlugum kilosu 540 gr boyu yaklasik 30 cm civari dedi.bide makat gelisli dedi doktor.buzamanlar boyle durabiliyolar dedi.kilosu fazlami hanimlar sizce bana biraz oyle geldi
şubat indirimi ne zaman olacak cnm bende e bebek uygulamasını indirdim ama erken almak da istemiyorum ya %50 filan inse keşke 125 tlye gelse su an 260 larda
mantıklı, bizde bi tane banyo havlusu aldık ama aklım bornoz takımlarında kalmıştı. Hatta komşumuza bebek görmeye gittiğimizde bornoz takımı hediye götürmüştüm kızımıza alışveriş yaparken o mağazada bornoz takımı olmadığı için havlu aldık elaleme takım götürdük kızımıza havlu aldık diye söylenip gülmüştüm ama içimde kalmıştı bu bana iyi bir bahane olduAaa çok iyi oldu bunu söylediğin cnm. Biz herşeyi 2-2 aldık ama bi onu tek aldık. Onu da ikileyelim bari
Kızlar artık kafayı yemek üzereyim nerdeyse bi gün yürüdüm diyelim,Yada ayakta durdum 2-3 gün hatta hafta eklemlerden kımıldayamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum dizlerim tutmuyor. gece inanın yatakta dönemiyorum bacaklarım tutmuyor bel agrım artıyor vitamin ilaçları flanda fayda etmiyor neyapacam artık dayanılmaz bir hal aldı bu durum. Doktorum bişey demedi pek sizde oluyor mu ne yapıyorsunuz ne yapsam azda olsa yürüyebilirim rahatlarım sizce ?
Salata olabilir mi canım? Peynirli, balıklı ya da tavuklu yapabilirsin canın ne isterse. Ondan 2 saat sonra da meyve. Ben bazen böyle yapıyorum hafif oluyor baya hem de çok sağlıklı.
Umarım ciddi bişey değildir canım ağır falan kaldırmadın inşallah?bizi de haberdar etArkadaslar kizim ve bnm icin dua edermisinizpembemsi lekelenmelerim geliyor basta vajinal mantar fitilinden sandim baktim gecmiyor dr la konustum ilactan degildir gel bakayim dddi ogleden sonra gidicem
26.haftadan yeni gün almıştı canım.zaten açılma vardı dikiş atılmıştı rahme sonra bebek ağırlaştıkca dikiş hafif acımaya başladı yattım hiç kalkmadan dün sabah kanamayla uyandım nişanda gelmiş uyku esnasında hiç haberm yok pijamam falan ıslanmış. Sonra muayene falan ettiler kese aşağı düşünce kanamam da doğum kanaması olunca sancısız ağrısız sadece yoğun kanamayla sezaryen aldılar mecbur bebeğim ayaktan geliyordu beyin kanaması geçirme riski oluyormuş öyle oluncada Dr um riske atmayalm dedi yaşamına kolaylık olsn diye. Şuan iyi durumu inşallah kilo alacak ciğerleri tam iyi olacak inş kucağımada alcam şuan ki sancılarımı unutcam. Dualarınızı eksik etmeyin okadar çok bebek var ki annesine kavuşmayı iple çeken minik melekler
Çalışan degilim Alma ihtiyacı duymuyorum ama bazı insanlar al,Sütü artırır sen sagdıkça artar bebek bazen emmiyor tam boşaltmıyor o zaman agrı oluyor, devamlı sagarsan hem saglıklı süt olur hemde rahatlarsın dedi ama ben pek oralı olmadım kararsızım alırsamda elektiriksiz ucuz birşey denerim bakarım işe yaradı haklılar belki o zaman düşünürüm ama şuan fuzuli alamam sadece öyle gezerken gördüm bebek alışverişi için geçen günde burda almak istiyenler indirim bekleyenler fiyat yüksek diyenler keşke az düşse diyenler vardı bende duyar duymaz atayımda bari biri faydalansın az bir indiirm yok çünkü baya iyi indirm var ondan attım yani ben almakla almamak arasındayım,Ama ev hanımı için çokta ihtiyaç oldugunu düşünmüyorum şahsen bu benim fikrim.. Düşünen varsada saygı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?