2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Canım böyle şeyler çok oluyor ve genelde de bebek doğduktan sonra problem çıkmıyor,
İnşallah hiç birşeyi yoktur yavrunun, sıkmamaya çalış kendini

Ya içime sindi ben erkektede kırmızıyı severim zaten kız pembe erkek mavi olacak takıntım yok ama bu benim fikrim dışardan gelen ne düşünür onu kestiremedim.
Yanlış anlama lütfen canım. Nolur dışarıdaki insanların ne diyeceklerini hiçbir zaman umursama. Çocuk senin çocuğun o mutlu olursa sen mutlu olursun o üzülürse sen üzülürsün emin ol başkası değil. Ve insanların hep diyeceği şeyler olacak sen mükemmelini bile yapsan. Bu bugün nevresim yarın başka bir şey olur takılma insanlara. Ben insanlara takılmayı bıraktığımdan beri çok mutluyum
Bu arada sipariş verdin mi? Geldiğinde memnun kalırsan bana haber eder misin? Bir de indirim hala devam ediyor mu ben de oğluşuma almak istiyorum

canım ankara da cok zor cok ayaz istanbul bile eksilerde ankarayı dusunemıyorum kuzum Allah yardımcın olsun dikkat et üşütme hep kat kat giyin beresiz çıkma
Aynen canım beresiz, atkısız çıkmıyorum. Lahana kıvamında geziyorum anlayacağın Çok teşekkürler canım hepimizin inşallah

Canımm, güzel anne Allah sütünle şifa versin yavruna kısa sürede büyütsün inşallah Ezanlarda dua ediyorum sana ve her aklıma geldiğinde. Bal kızın sağlıkla büyüsün annesi. Dualarımızdasın unutma

Canim kist gecmis oda gececek insallah cok duyuyoruz .igne ne icin acaba?

Canım geçmiş olsun. Bir sıkıntı gitmiş, diğeri de geçecektir, güzel şeyler düşün hep. Sağlıkla vaktinde doğsun inşallah yavrun

Ben biraz markaciyimdir pek sevmesemde huyumu:) kolay kolay kullandigim bir üründen vazgeçmem hadi uygunmuş bi alayim olmazsa büyük oglum 5 yaşında herseyi kullaniyorum ona kullanirim diye aldim bebek üzerinde daha denemedim ama uni baby ile kiyasladim hic fark görmedim ayrica uni baby bantli bu kapakli kapakli olmasi benim icin büyük arti kullanimi kolay...Umarim Tuna da da memnun kalirim da devam ederim.Biz de islak mendil fazla gittigi icin önemsemedim alırken boşa gitmezdi :):)

Doğru söylüyorsun canım sipariş vermedim henüz sanırım bugün babannesi alacakmış öyle demiş getirsin bi bakayım ona göre sipariş vereceğim. Ama ben çok begendim daha önce internetten nevresim falan sipariş verdim memnunum zaten iade etme şansında var indirim devam ediyor canım aynı ürün n11 de morhibo da da var ama sadece nevresim olarak bu sitede daha uygun yorgan da var şimdilik dediğim gibi babannesi haber yollamış almasın diye onu bekliyorum.

Çok teşekkür ederim canım Fikrimi degiştirdin o zaman alıyorum bende çogu kişi önermişti evdeyim emziririm diye düşündüm ondan gerek görmemiştim ama git gellerdeydim

Besigimiz ile arabamiz geldiii Allahim saglikla huzurla kullanmayi nasip etsin Eki Görüntüle 1943719
Güle güle kullanın İçini ve aparatlarını güzelce kontrol edin. Ben arabayı ebebek ten aldım. Bir aparatı eksik çıktı, kargocuyu bekletip kontrol etmeme rağmen sonradan anladım eksik olduğunu. Gönderecekler diye bekliyorum

Kızlar şehir dışına annemin yanına geldim doktorum plasenta yukarıya çıktıgını görünce izin verdi. Fakat crp,Sedimentasyon flan istedi Ciddi rakamlarda yüksek çıktı. Yeni konuştum bogaz agrımda yok yine ona baglardım ama oda bu kadar yükseltemez. Acil romatolojiye ve enfeksiyon bölümüne göndercem dedi idrar temiz çıkmış ama vücudunda bir enfeksiyon söz konusu. neyden oldugunu acil ögrenip müdahaşe edilmesi ve bir takım agır ilaçlar söz konusu olabilir dedi çok fazla korktum sizce ne olabilir ;(

Ya kızlar bana bi yardım edin yanlışlıkla radyoloji koridoruna girdim girişte bi not yoktu çıkışta gördüm ödüm koptu doktor haftan ileri bişey olmaz dedi ama çok tedirginim ablam radyoloji teknikeri korkumdan soramıyorum bile

Canm endişeni anlıyorum ama bence sıkıntı yapma. sadece hamilelerin gereksiz röntgen ışınına maruz kalmasını engellemek için radyoloji ye girmeleri yasaktır ki sen odaya girmemişsin koridoruna girmişsin.Hiç geçmez endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…