2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar lahana suyu çok verdiriyo kilo. annem kaynatıp suyunu içiyo birde ekmegi azaltmis kilo vermeye başladı zor verirdi normalde aklınızda bulunsun buda doğum sonrası ihtiyacımız olacak :) birazda yürüyüş yaptik mi eski kilomuza döneriz yine inşallah. emzirmekte çok verdiriyormus bol bol emziririz kuzucuklari hem onlara hem bize fayda

Yok canim bu planlarim dogumdan sonrasi icindi suan doktor tavsiyesi olmadan tabiki kafama gore diyet yapamam ama kilo yapmayacak seyler yemeye calisiyorum. Ben de sık sık acikiyorum, daha kilo alacagiz ne yazikki gunluk yuruyusumude yapiyorum, cikip geziyorum felan yani hareketsiz de degilim. Neyse saglik olsun da kilo verilir

Kizlar civilden alisveris yapan varmi? Ben ilk uc aylik tahmini bi alisveris yapmayi planliyorum yazlik citcitli badyler felan baya uygun.sepete ekledim hepsini beklemede suanda
Ben henuz hic alisveris yapmadim civilden, ama tecrubeli arkadaslarima gore civil gereksiz pahaliymis bazi ürünlerde.. Fiyat karsilastirmasi yaparak al canim sende

Vaktiyle ve saglikla dogum yapmalarina ben de cok ozendim ama uykusuzluk o hadi neyse boluk porcuk uyuruz da bir de gogus ucu acilarini dusununce bi darlandim

Ben henuz hic alisveris yapmadim civilden, ama tecrubeli arkadaslarima gore civil gereksiz pahaliymis bazi ürünlerde.. Fiyat karsilastirmasi yaparak al canim sende
Ben aliyorum ilk oglumun kiyafetlerini. Ilk kez iki yil once bir gorevde Kirsehirdeki yerinden alisveris yapmistim. Aldigim pijama takimini hala giyer. Keske daha once keşfetseymisim markayi. Urunlerin kalitesini begeniyorum dayanikli. Fiyatlar lcw ve daha dusuk ayarda. Hatta cok cok uyguna aldigim seyler de oldu. Arada pahali varsa bilmiyorum. Ankara'da olanlar icin istanbul yolu uzerindeki yerini tavsiye ederim.

Kizlar doktordan ciktim simdi 22 hafta 1 gunlugum kilosu 540 gr boyu yaklasik 30 cm civari dedi.bide makat gelisli dedi doktor.buzamanlar boyle durabiliyolar dedi.kilosu fazlami hanimlar sizce bana biraz oyle geldi
Benim 22+5te kilosu 590 gr boyu 29 cm dedi doktor. Gelisimi guzel 5 gun kadar onde demisti. Kilo yonunden seninle ayni gibiyiz. Ne geride ne de cok ileride diye telasa gerek olmayan bir aralik.
O zaman

Ben de civil falan değil de çarşıdan almayi daha çok seviyorum Bursadayım Özdilek bi bebek mağazası açmış ordan aldigim alt üst 20liralık takımı çarşıdan 10 liraya aldım ikisi de aynı kalitede ürünler fiyat karşılaştırması yapıp almalı bence de

Kızlar artık kafayı yemek üzereyim nerdeyse bi gün yürüdüm diyelim,Yada ayakta durdum 2-3 gün hatta hafta eklemlerden kımıldayamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum dizlerim tutmuyor. gece inanın yatakta dönemiyorum bacaklarım tutmuyor bel agrım artıyor vitamin ilaçları flanda fayda etmiyor neyapacam artık dayanılmaz bir hal aldı bu durum. Doktorum bişey demedi pek sizde oluyor mu ne yapıyorsunuz ne yapsam azda olsa yürüyebilirim rahatlarım sizce ?

Benimde bobregimin oldugu kisim felaket agriyor. Dr da bsy demedi. Bende minnakm iyi nasil olsa buda surecin bir parcasi diye sabretmeye calisiyorum. Her sabh gecmistr diye umut ediyorum ama malesef

Kızlar almak istiyenlere indirimden haberdar etmek istedim e bebekte 299,90 yani 300 tl markafonide indirime girmiş 170 tl bence bir bakın hemen alacak olanlar istiyenler lansinoh markasının elektiriklisi

Ay iyimis ozmaan:) birbucuk aydir gitmiyodum baya buyumus soka girdim heralde:)
Benim 15 gun onceki muayenede 390 gr demisti. Haftasiyla tam uyumluydu. Hatta hep 1 hafta onde gidiyorken boyle olunca telaslanmistim gerilememi var diye. Ben de 590i duyunca sasirdim o yuzden. Toparladigina da sevinmistim. Senin ki boy olarak ta cok guzel masallah.

Benimde bobregimin oldugu kisim felaket agriyor. Dr da bsy demedi. Bende minnakm iyi nasil olsa buda surecin bir parcasi diye sabretmeye calisiyorum. Her sabh gecmistr diye umut ediyorum ama malesef
o bendede oluyo arada benimki o tarafıda zorluyo ondan herhalde diyorum bide üşüttügüm zaman oluyor canım dikkat et

MasAllah bebislerimize cinsiyet ne canim

o bendede oluyo arada benimki o tarafıda zorluyo ondan herhalde diyorum bide üşüttügüm zaman oluyor canım dikkat et
1 haftadr geçmedi. Soluma yatnca rahat ederdim. Simdi hic bir turlu rahat deglm. Allah sennde sifani versin canm. Zormus vesselam

Gecmis olsun canim yurumekte yada ayakta durmada sorun yok bende alisik oldugum icin calismaktan bide kis gelmeden hep yuruyus yapardim zorlanmiyorum ama hareket ederken yavas yavas et yada yurumek istiyosan dinlenerek yuru ve eve vardiginda ayaklarinin altina yuksek yastik falan koy yarim saat oyle uzan ve esine bacak masaji yaptir cok iyi geliyo bende yaptiriyorum acaip rahatlatiyo, bide artik agirlastik ben arabadan inerken zorlaniyorum yattigim yerden kalkmak yatakta dönmek falan cok zor geliyo. Benimde kaburga agrim var cift tarafli felaketim uc gundur esim sasiyo ne oluyo diye sekilden sekile giriyorum oturdugum yattigim yerde bu gun iste bile ayakta zor durdum oyle bi agri yok ya tobe sanki kemik kirilmis batiyo cok felaket ayni pozisyonda 5 dk duramiyorum otururken, yatarken, ayakta farketmiyo cok canim yaniyo yatarken sola dönmem gerekio ama en cok solum agriyo nefesimi kesiyo

1 haftadr geçmedi. Soluma yatnca rahat ederdim. Simdi hic bir turlu rahat deglm. Allah sennde sifani versin canm. Zormus vesselam
Sendemi hala kotusun kuzu ne oldu nazarmi degdi bizlere anlamadim ne cins degisik agrilarimiz cikti güya ikinci 3 ay en rahat dönemdi ben ilk 3 ayima yorgunluguma surekli uyumaya sukrediyorum su an. Allah sabrini versin insallah cogu gitti azi kaldi

Aynenn canm simdi gogsumun altida batiyo bi degisik. Bu zamana kadar hic sikayetm yoktu . simdi oldu pir oldu. Hafifledigi oluyor. Ama gecmiyor . az kaldi ins kyzular gelince hepsi gececek

Aynenn canm simdi gogsumun altida batiyo bi degisik. Bu zamana kadar hic sikayetm yoktu . simdi oldu pir oldu. Hafifledigi oluyor. Ama gecmiyor . az kaldi ins kyzular gelince hepsi gececek
Insallah benimki gibi kötü olmaz, benimde iste goguslerin alti oluyo ama agrisi cok siddetli ve hic gecmiyo kaburgalar genisliyo ondan oluyodur ama cok pis batiyo. Gececek bi gelsinlerde hayirlisiyla hicbir skintimiz kalmayacak insallah onlar saglikli olsun biz bi sekilde katlaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…