2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam mayıs anneleri çoktandır takip edemedim nasıl gidiyor hamilelik kilo durumu nasıl ben 9 kilo almisim çok aldım şimdiden sizde durumlar ne

Canim 0-3 aya ben citcitli bady, pijama, alt ust takim, patikli alt, tulum, corap, bere falan aldim oyle cok kiyafet almadim cok fazla kalin bisey almadim birkac degisik kiyafet alabilirsin ama genelde bunlari giyecek rahat seyler al bi dogsunda insan bilemiyo buyukmu olcak kucukmu gelcek falan bide hepsi 0-3 aylik degil benimki 3-6 ve 6-9 da var boyu ne kadar olur bolemedigim icin yeni dogan almadim mesela az buyuk olsa bisey olmaz ama kucuk olunca rahat edemez

Doktorun bise olmaz demis zaten canim icin rahat olsun. Ben detayli ultrasonumuda radyolojide yaptirdim. Kötü bise olsa yaptirmazlardi heralde :)

Selam mayıs anneleri çoktandır takip edemedim nasıl gidiyor hamilelik kilo durumu nasıl ben 9 kilo almisim çok aldım şimdiden sizde durumlar ne
Ben 4 kg almıştım bugün baktım 1 kg daha almışım yiyecekleri azaltmaya dogru daha çok dikkat etmeye başladım canım

Yuruyemeyeck kadar agirlastin mi canim kiyamam yaa. Sabir insaallah az kaldi gececek yavrularimizi kucagmiza alinca herseyi unutacagz

Canım çift çekişlisi 490 tl teklisi 300 tl. Satıcı bunu önermişti bana çekiş gücü kuvvetli diye. İndirim olursa onu düşünüyorum ben ya da aventi
cok pahalı bu aletler yaaaa işe dönünce aylık 70tlye kiralayayım mecbur napoiyim.işe başlayana kdr lazım olmaz çok fazla hep bebekleyim

Yuruyemeyeck kadar agirlastin mi canim kiyamam yaa. Sabir insaallah az kaldi gececek yavrularimizi kucagmiza alinca herseyi unutacagz
kilom yok göbekte yok;( öyle fakat benim sıkıntım başka doktor ya romatizma var yada başka ciddi bişey vücuttada enfeksiyon çıktı dedi zaten şehir dışından döndükten sonra. gitcem kontrol istedi doktor

Kuzuu bndede nasladi ya o. Ic camasrinin demiri batti sandm cikardm fln. Meger minnaktanms yatacagn yonu bile bilemiyosun

Agri anlaminda dedm canm agirlastin mi diye. Insaallah gecici bir seydir.

haklısınız çok çok alıpta giydiremeyeceğime az alıp doğduktan sonra ihtiyaca ve bebeğe göre almak daha doğru sanırım. Ama bebek mağazasına girince kendimi kaybediyorum aslında hem herşeyden almak istiyorum hemde ne alacağımı bilemiyorum. Değişik bişey ya tecrübesiz anneleriz biz ama öğrenicez

Canim benim sanmiyorm bisey olacagini hastane koridordan gecince nr olabilirki o sadece tedbiren diye biliyorum
Ayrica rontgen cektirmedikce Allahin izniyle bisey olmaz diye dusunuyorum.bence ablana sor icin rahatlarsin[/QUOTE]
Sordum canım o da senin gibi söyledi hatta o koridorda çalışan gebeler bile var abartma dedi ana yüreği işte benimki

Canım ya çok sağol insan birilerinden destek bekliyor cuma günü kendi doktoruma da sorarım

yanlış anlamışım canım pardon kusura bakma vallahi kafam daldı gitti iyice baya agırlaştım hiç sorma wcye dahi gidemiyorum ;( artık
Yok canmm ne olacak bizim oralarda oyle derler hani hamilelign kendini belli ediyor gibisinden. Rabbm sifamizi versnn

Canim ablamin vucudundada var kaninda enfeksiyon surekli cikip iniyo ve sebebini bulamiyorlar neden oluyo bilmiyorlar ve bu cok uzun suredir var. Bide vucuttaki fazla proteinde kanda iltahap yapabiliyo annemde oluyo oda mesela ayakta sislik yapar eger sebebi oysa direk ayaga vurur

işte inşallah gidince bakacak sebebini bulcaklar güzel haberler olur inşallah korktugum bişey çıkmaz kızım saglıklıdır ona zarar gelmemiştir inşallah ondan korkuyorum en çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…