2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kuzuu bndede nasladi ya o. Ic camasrinin demiri batti sandm cikardm fln. Meger minnaktanms yatacagn yonu bile bilemiyosun
Allah kolaylik versin hepimize insallah cabuk gecer bu agrilar zor ya. Bide benim minigin tekmeleride guclu ya artik agridan bir an once dalayim uykuya diyorum ama surekli vuruyo insan kendini bi tuhaf hissediyo :) 9 ay sirf eziyet ama onlari kucagimiza aldigimizda degermis diyecegiz :)

Öyle oluyo genelde canim insan herseyi almak istiyo sonrada vazgeciyo karar veremiyo falan ama agirlastikca benim canim hicbirsey yapmak istemiyo ya :) cocuk odamiz gelmis msj geldi haftaya onu alirim geri kalan esyalari alirim artik yerlestireyim bitsin istiyorum :)

Canim benim sanmiyorm bisey olacagini hastane koridordan gecince nr olabilirki o sadece tedbiren diye biliyorum
Ayrica rontgen cektirmedikce Allahin izniyle bisey olmaz diye dusunuyorum.bence ablana sor icin rahatlarsin
Sordum canım o da senin gibi söyledi hatta o koridorda çalışan gebeler bile var abartma dedi ana yüreği işte benimki [/QUOTE]
Iyi hadi gozun aydin tatlim rahatladinmi

işte inşallah gidince bakacak sebebini bulcaklar güzel haberler olur inşallah korktugum bişey çıkmaz kızım saglıklıdır ona zarar gelmemiştir inşallah ondan korkuyorum en çok
Allah korusun kuzum herseyi oyle kafamiza takiyoruz ki cok hassas oldugumuz donemler insallah sag salim saglikla kucagimiza alalimda bi icimiz rahat etsin artik az kaldi cok sukur ikincilerde daha sakin daha tecrubeli olucaz ilk cocuk bosuna demiyorlarmis ilk gözagrim diye nasilda kiymetliler

Eziyetlerine kurban onlarinnn oyuuuy. Gececek insaallah. Bizim kızda kalabali pek sevdi teyzesi. Hic durmuyor. Tekmeleride eskiye gore guclendi sukur :)

Çok teşekkürler canım bu beni daha da aydınlattı. Ben çalışıyorum diye almayı düşünüyordum ama normalde de düzenli sağılması sütü arttırıyorsa o zaman hemen alırım. İnşallah uzun uzun emziririz ya da sağma da olsa kendi sütümüzle besleyebiliriz bebeklerimizi uzun süre

iyiyim canım cok sukur kızımı gordum keyfı yerınde. rahım uzunlugum falan uzunmus bırde kapalıymıs yanı.2.trımsterda kanama erken dogum belırtısı olabılır dıye okumustum ondan endıselendım ama oyle bır durumumuz yokmus sukur. vajınal da muayene ettı. iç kısımdan gelen yok dedı dıstan dedı sanırım rahım agzı lezyonlarda yada vajınal mantardan oldu boyle.

Çok teşekkürler canım bu beni daha da aydınlattı. Ben çalışıyorum diye almayı düşünüyordum ama normalde de düzenli sağılması sütü arttırıyorsa o zaman hemen alırım. İnşallah uzun uzun emziririz ya da sağma da olsa kendi sütümüzle besleyebiliriz bebeklerimizi uzun süre

sıkkat
benımde kanda enfeksıyon cıktı ama bende ıdrar kultur temız ama bakterı bol bırde vajınal mantardan oyle yuksektur dedı saglıkpcagındakı dr.ıstersen smear testı yaptır

Bu benim de kıyafet listeme çok benziyor canım. Ben ilk 1 ay için düşündüm uzun kolluları, diğer aylar için kısa kollu ve şort falan aldım.

Sordum canım o da senin gibi söyledi hatta o koridorda çalışan gebeler bile var abartma dedi ana yüreği işte benimki
Iyi hadi gozun aydin tatlim rahatladinmi[/QUOTE]
Yok canım nerdeeee :) bozuk psikolojim ve ben oturduk eşkiyayı izliyoruz bak hareket de etmedi diye paniklemişken hareket de etti şükür ya ne bileyim kuzum ya hepimiz sağlıklı yavrucaklarımızı alalım kucağımıza inşallah işte o zaman rahatlarım

Ay di mi ya valla haklısın doktor liseden sınıf arkadaşım olunca beni rahatlatmak için söylüyordur belki dedim ama senin mantık daha doğru detaylılara genelde radyolojide bakılıyor çok sağol ya canımsın
Doktorun bise olmaz demis zaten canim icin rahat olsun. Ben detayli ultrasonumuda radyolojide yaptirdim. Kötü bise olsa yaptirmazlardi heralde :)

Cocugum icime sigmiyor galiba :) kaburgalarima cok baski var. Yatiyorum olmuyor, oturuyorum olmuyor.
Canım benim de öyle üstelik 1 aydan fazla oldu sanırım hep sol kaburgam ağrıyor kafasını poposunu fln dayıyor kaburgaya bu yüzden de ağrı oluyor pozisyonundan kaynaklı popoya ısırığı hakettiler

Bugun bir ayri vaziyet, is yerinde oturamadim, simdi yatamiyorum. Neresi neremde anlayamiyorum da ayni anda hem sol tarafimda hem sag tarafimda hareket ediyor. Gogsumun altindaki kaburgalarimda da acayip baski var. Cumartesi gorucem Allah dan neler yapiyor bir bakiyim :)

Dontsay cnm geçmiş olsun. İnş önemli bir şey yoktur. Rabbim şifa versin. Bu arada senin plesantada mı aşağıdaydı yukarı çıkmış? Bunun için özel birşey yaptın mı kendiliğinden mi oldu yoksa. Banada Dr aşağıda dedi bakalım tekrar gidicez bir aya kontrol edicek. İnş bizimde çıkar yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…