2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar size birşey danışmak istiyorum yani sizin fikirleriniz nedir bu konuda bebek için beşik dolap falan ne zaman almayı düşünüyorsunuz benim yatak Odam büyük bebeğin beşigini de dolabınıda yatak odama koyacagım şu anda 25 .haftamın içindeyim kayinvalidem önümüzdeki ay alalım diyor ben biraz daha geç almak istiyorum yani aylarca gözümün önünde durması hevesimi kaçırır mı yani göz alışkanlığı olacak sanki hevesim biter gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Iyi hadi gozun aydin tatlim rahatladinmi
Yok canım nerdeeee :) bozuk psikolojim ve ben oturduk eşkiyayı izliyoruz bak hareket de etmedi diye paniklemişken hareket de etti şükür ya ne bileyim kuzum ya hepimiz sağlıklı yavrucaklarımızı alalım kucağımıza inşallah işte o zaman rahatlarım[/QUOTE]
Dogru soyluyosun canim.insallah hepimiz sagsalim kucagimiza alip koklayinca rahatlicaz

Ayy cok sukurr cok sevindm iyi olmaniza daha iyi olun insaallah

Brn butcemi ayarlayabilsem hemen alacagm canm. Cunku agrilarim simdiden basladi.

Canim bana kalirsa son iki ayin kalana kadar elinden geldigince bitir bende öyle yapmayi dusunuyorum cocuk odasi geldi gidip alicaz daha kurulana kadar ici hazir olana kadar zaten zaman gecicek ve gittikce agirlasiyoruz ben daha dössek falan sparis vericem haftaya gelmesi birkac hafta surucek falan derken bi bakmisiz hastane cantasi hazirliyoruz bebislerin kiyafetlerini yikiyoruz :)

Eziyetlerine kurban onlarinnn oyuuuy. Gececek insaallah. Bizim kızda kalabali pek sevdi teyzesi. Hic durmuyor. Tekmeleride eskiye gore guclendi sukur :)
Oy yerim o prensesimi ben tekmelerine kurban olsun kaynanasi :)) kayinvalide degil bak kaynana diyorum dikkat dün esime diyorum ben gidip kiz istemem onlar gelsin oglumu istesin benden kiymetli benim yavrummmm

hiç bişey yapmadım kendiliginden çıktı kuzum 24.ncü haftaya dogru çıkıyormuş yukarı zaten inşallah seninde çıkar

Brn butcemi ayarlayabilsem hemen alacagm canm. Cunku agrilarim simdiden basladi.

Ben modeli beğendim bana yardım edecek çok kişi var yani zaten temizligimi falan arkadaşlarim ailem falan yapıyor Şubat başı alsam Şubat sonunu bulur gelmesi de ben böyle bazı şeylerden çabuk hevesim geçiyor acaba mı dedim zaten oda takımını amcası alacak karar veremedim

Yardim edeceklern varsa bilemem tabiii canim. Benm malesef kimsede yok yanımda

bence al cnm zaten tek tek dolanıcaksın ıcıne sınenı ve begendıgını bulucaksın :) siparis odeme kurulum teslim derken epey vakit alir :) bende sıparıs vrrdım dolabı marangoza bakalım acelemız yok dedık subat sonuna gelır heralde

hiç bişey yapmadım kendiliginden çıktı kuzum 24.ncü haftaya dogru çıkıyormuş yukarı zaten inşallah seninde çıkar
Aaa öyle mi Dr hiç öyle birşey söylemedi bana.21 haftada öyle dediler bana 1 aya tekrar gidicem işte. Ama bu şekilde kalırsa normal doğumda yapamazmışız. İnş çıkar yukarı

Yardim edeceklern varsa bilemem tabiii canim. Benm malesef kimsede yok yanımda

modeli beğendim mağazayı falan ama hani derler ya ayran gönüllü diye ben uzun vadede kullanacağim birşeyi erken alıp başka bişey göŕürsem hevesim gidiyor

bu arada kızlar face de albebek var bebek malzemeleri odaları falan satıyor uygun fiyatlar kaliteleri de güzel mağazası Silivri'de istanbul da oturanlar için pendikte Erol mobilya şubeleri malum ihtiyaç listesi kabarık maddiyat önemli bakın isterseniz fikir olur.

Oh mis ben temizlik kendim yapiyorum daha bi doguma yakin annemleri cagiririm en azindan hareket oluyo bana bu aralar skldim evde zaten ise daha az gidiyorum. Heves konusunda bisey diyemicem canim en azindan ismarla gelene kadar agirlasirsin iyiki almisim dersin benim simdiden gozumde buyuyo hersey o kadar ki is yapmaya hevesim yok surekli yatmak istiyorum yorgunum hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…