2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bebeklerinizin kilosu nekadar? Bizimki 26 haftalik ve 750 g. Küçük mü acaba
Doktor bakarken o kilo boy hangi hafta güne denk geliyor yazar aslında. Doktorun birşey söylemediyse normaldir. Herkesin 500-600 ken benim 475ti ve doktorum normal dedi. Geride olsa söylüyorlar.

Kızlar merhaba doktor bana erken doğum riski var dedi.serviks uzunluğu 20mm..iğne yaptı fitil verdi. Aranızda aynı durumda olan var mı çok korktum

Doktor bakarken o kilo boy hangi hafta güne denk geliyor yazar aslında. Doktorun birşey söylemediyse normaldir. Herkesin 500-600 ken benim 475ti ve doktorum normal dedi. Geride olsa söylüyorlar.

Bana da normal dedi ancak imzanin altindaki agirliga bakiyorum onun biraz gerisinde. Insan biraz beslensin büyüsün istiyor...

Bana da normal dedi ancak imzanin altindaki agirliga bakiyorum onun biraz gerisinde. Insan biraz beslensin büyüsün istiyor...
İmza doldurduğun değil içinde bulunduğun haftayı gösteriyor. Doktor normal değilse söyler zaten. zaten bunlar hep tahmini. Net ölçümler değil. Doğduğunda göreceğiz kilosunu. İnşallah normal kiloda doğarlar vakti gelince.

Canm ben o albebegi biliyorum sen gidip gordummu bende kaliteli midir diye merk ediyordum

Yok canım ya öyle oh mis lik bi durum benim başta kanamam oldu çok hala ilac kullanıyorum. Şimdi de rahim ağzı yetmezliği var anguskuşu nun ki gibi erken doğum riskim var o yüzden katiyen iş yapmam yasak.

Ben de beşik, şifonyer ve dolap üçlüsünü almayı düşünüyorum en kısa sürede, hatta bu cumartesi internetten beğendiğimiz bazı modellere mağazada bakacağız. En kısa sürede sipariş vericez sanırım çünkü zaten sipariş verdikten 1 ay-40 gün sonra falan teslim ediyorlar genelde.

Aybaşında gideceğiz hem yakından görürüm hemde ne kadar sürede getirecekler öğrenirim artık bir hafta daha vaktim var biraz daha araştırayım hem internette çok albenili oluyor ışık süs falan görünümü etkiliyor yakından görmek almak daha iyi.

Aaa öyle mi Dr hiç öyle birşey söylemedi bana.21 haftada öyle dediler bana 1 aya tekrar gidicem işte. Ama bu şekilde kalırsa normal doğumda yapamazmışız. İnş çıkar yukarı
Araştırma hiç korkma kanaman daha önce yoksa benim gibi çıkma olasılıgı yüksektir bol bol su iç ama ben onu yaptım. belki ondanda düzeldi bilmiyorum

kizlar lutfen yardim edin benim sat29 aralik betahcg yaptim bugun 802.8 cikti ona gore 5 haftalik ama sata gorede 3 hafta 6 gun neolur acaba kotu biseymi bu

Koridoruna girdin diye hic korkma canim. Onkoloji hastanesinde staj yapmistim orda camlar duvarlar x isinlarini gecirmemesi icin kursun korumali oluyor. Icerde calisan teknisyeni bile koruyor sonucta. Zaten isinin bir kismi duvardan geri yansir gececek kisimda bunlarla engellenir. Ayrica ışının kuvveti uzaklikla hizli bir sekilde duser. Icerde birine cekim yapiliyorken butun kapilar acik yoldan gecsen bile aldigin doz cok cok dusuk olurdu. Bebekler hassas oldugu icin koruma amacli doz siniri daha asagilarda. Seni anliyorum radyasyonun adi bile korkutucu tabi ama kendisi o kadar degil. Icini ferah tut.

Kizlar ben dayanamadim bugun annemde hazir gelmisken bebisin kiyafetlerini yikadim.yarinda logusa geceligimi alip cantami hazirlicaz ne olur ne olmaz gurbet eldeyim bisey olsa esimde beceremez hazir olsun dedim haci sakirin bebekler icin olan deterjanini aldim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…