2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim banada mutlaka haber verir misin. Ona gore gideyim :)
tamam canım haber veririm dediğim gibi Pendik'te de Şubesi varmış oradan da ayni fiyatlara temin ediliyor Erol mobilya diye google dan arattır çıkıyor yine de gittiğim zaman mutlaka bilgilendiririm.

kizlar lutfen yardim edin benim sat29 aralik betahcg yaptim bugun 802.8 cikti ona gore 5 haftalik ama sata gorede 3 hafta 6 gun neolur acaba kotu biseymi bu
test sonucuna göre değil sat a göre hesap yapacaksin canım korkulacak bir durum değil kafan karışmasın zaten ilk 12hafta bebeğin gelişimi ve sat a göre olan haftası bile önden yada geriden gelebilir bu da korkulacak bir durum değil. Hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah.

İyi geceler kızlar yumurcaklar nasıl bakalım Benim prenses bugün 24 haftalık olmasının şerefine yatırmıyor tekmelerle çıkacak nerdeyse mübarek zorladıkça zorluyor minikler ne alemde Prenseslerim ve prenslerim Allahım hepsi saglıkla dogsun inşallah ellerini ayaklarını ısıralım. Bazen sizdede oluyor mu biliyorum artık tekme saatlerini atmadıgı zaman resmen eksik boşluk var gibi oluyor aglıyasım geliyor ne büyük bir nimet evlat Rabbim herkese tattırsın bizede sag salim Almayı nasip etsin @Anguskusu prensesinde sag salim annesine kavuşup kokusunu içine çekmek nasip olsun inşallah Rabbim saglıgını biran önce versin evine kavuşsun babasına sana bagışlasın yavrunu canım benim

Hemen hemen hepimiz artık tekmeleri çok net ve şiddetli bir şekilde hissediyoruz çok şükür biraz önce ilk defa böyle içerden dışarı doğru bir yükselti oldu ya döndü totosunu dayadı yada ayağını elim karnımdaydı çok tatlıydı şükür onları veren Rabbime .Allah ım kimsenin kucağını evini evlatsız bırakmasın inşallah.

kanama, erken dogum, miyom uzaktaysa sezeryanda dahi almama,anne hayati tehlikesi..vs saymakla bitmez.. allah yardimcim olsun agrisi adet agrisindan kat kat fazla durulacak gibi degil malesef dinlenmek ve agri kesici baska care de yok (
canım dur panik olma benim annemde de varmış miyom hatta derki seninle beraber nur gibi bir de miyom doğurdum kocaman. hiç de bişey olmamış. Allahın izniyle sana da bebişine de bişeycikler olmasın.

çok beğendim çok hoş fikir :)

Allah razi olsun

Yok canım ya öyle oh mis lik bi durum benim başta kanamam oldu çok hala ilac kullanıyorum. Şimdi de rahim ağzı yetmezliği var anguskuşu nun ki gibi erken doğum riskim var o yüzden katiyen iş yapmam yasak.
Ah canim gecmis olsun bilmiyodum aman dikkat et kendine bol bol dinlen bebis zamaninda gelsinde gerisi önemli degil

Demii verdiler ama akillari hala bizde :)
Aynen annemler bana yakin oturuyo ona ragmen bi gun sesimi duymasalar rahat etmiyolar :) günaydin bu arada koltukta uyuya kalmisim aksam 10 da esim giderken uyandim uykumda kacti oglumda durmadi dalamaddim geri 4.40 dan beri uyanigim valla kendime sasiyorum saat 6.5 oldu is yapim bari biraz skldim

kizlar lutfen yardim edin benim sat29 aralik betahcg yaptim bugun 802.8 cikti ona gore 5 haftalik ama sata gorede 3 hafta 6 gun neolur acaba kotu biseymi bu
Hayirli olsun sag salim kucagina al insallah. Korkma her labaratuarin degerleri farkli cikiyo hepsi ayni olcumu yapmiyo kanda kiminin 150 cikiyo 5 haftalikken korkmana gerek yok

ayy ne güzel güle güle kullanın odanızı sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallahh

ben bebeğimin odasını hazırlamak için can atıyorum resmen :) ama ona oda yapacağımız yerdeki fazlalıkları kaldırabilmek için dolap sipariş ettik onları bekliyorum. Gelse de başlasak diye içim gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…