2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar günaydın:) nasılsınız? ben bu günlerde bebek süslerine, kapı süslerine, terliklere, taçlara falan sardım durup durup onlara bakıyorum daha çok vakit var önümüzde belki ama varmı bu konuyla ilgili fikirleri olan? hazır alan varsa nerelerden aldınız? kendiniz yapacaksanız kolaymı bu işler nasıl oluyor varmı fikirleriniz?

gunaydın kızlar.bugun streslıyım mıyom sanırım buyuyor cuma gunu gıdecegım tekrar. 6 cm oldu . sag tarfım cok agrıyor. erken dogum mu olacak kanama mı olacak dıe dusunmekden yoruldum bıde kız bebekde bobrek genıslık rısklı dıe duyuyorum . yavrucugum bobreklerınden hasta olursa amelıyat olacamıs kucucuk vucudu ınsallah cuma gunu ıyı seyler duyarım

Canım içini ferah tutmaya çalış inşallah hayırlı haberler alırsın

Araştırma hiç korkma kanaman daha önce yoksa benim gibi çıkma olasılıgı yüksektir bol bol su iç ama ben onu yaptım. belki ondanda düzeldi bilmiyorum
Evet zaten araştırıp okudukça insanın canı ciddi manada sıkılıyor. Şükür kanamam olmadı bende kendi fikrimce suyu az içmeme bağlayıp çok içsem çıkar mı acaba die düşünüyordum kendimce. Çünkü günde 1 max 1-,5 litre anca içiyorumdur onu da zorla aslında Dr a da soruyorum suyum yeterli mi die yeterli dedi ama ne bilim. Cnm sıkılıyor bu duruma açıkcası bir hafta on gündür erken doğum riski bile oluyormus

Merhaba arkadaşlar :) Bebek için alışveriş listesini tamamlamaya çalışıyorum da ateş ölçer olarak neyi tavsiye edersiniz? Araştıran ya da alan oldu mu?

gunaydin canimm
Benmde uykum bolunuyor kuzu yerimi yadrgiyorum ondan yada rahatszm bu ara onlada ilgili olabilir. Ucak rotarda yapti. Bi evime kavussam. cok ozledm

Sonuna kadar katildigim bir yazi..

'Annenin nefes verirken ağzından çıkan karbondioksit gazı çocuğunu teskin edecek bir etki oluşturur. Bu yüzden çocukların, kendi kendini sakinleştirme becerisine sahip olmadığı ilk yıllarında annesiyle yatması, annenin nefesinin çocuğun nefesine akması büyük önem taşır' der Kaliforniya Üniversitesinde yapılan bir araştırmanın sonucunda.
Oysa biz hızla çocuklarımızı bağrımızdan ayırmaya çalışırız. Aman bağımlı olmasın, özgüvenli olsun, şımarmasın diye ayrışma telaşına düşeriz. Annesinden ayrılan çocuk korktuğunda, heyecanlandığında, strese girdiğinde ağlayınca da, teskin olsun diye ağzına plastik memeler, biberonlar veririz. Teskin olma kanalı annesi olan bir canlıyı, suni araçlarla huzur bulmaya mecbur ederiz.
Keşke korkmasak evlatlarımızın nefesine akmaktan. Bizim nefesimizdeki 'zehir' i bile zayi etmeyip bebeğe 'şifa' kılan Rabbin sistemine teslim olabilsek. Kolay olanı zorlaştırıp, yükümüzü arttırmasak. Bebeğimizle yan yana, ten tene olsak.... Nefesimizdeki şifayı bebeğimizin nefesine emanet bıraksak. Hemen, bu gece

dur aman nolur hemen kötüyü düşünme canım. herşey yoluna girecek inşallah.

Amin canımmm çok aminnnn
ca

N
ne kadar güzel bir anektod.adem güneş imzalı sanırım hem de teşekkür ettik teyzesi daha dikkatli olacağım artık

N

ne kadar güzel bir anektod.adem güneş imzalı sanırım hem de teşekkür ettik teyzesi daha dikkatli olacağım artık
Adem guneste bunu savunuyor canim. Buda Hatice Kubra Tongar adinda baska bir yazar. Bagirmayan anneler sloganıyla bi sayfasi var. Ordan takip ediyorum. Yavrularimizin kokusuyla uyumak of yaa hayal edince bile tuylerm diken diken oluyor.

Korkma korkma bak ben korktum ama çıktı yukar elhamdülillah suyu bol iç bak ben 3-4 lt max içiyordum günde buna ragmen suyun az dedigi oldu doktorun dikkat et canım suyu eksik etme içine meyve koy iç limon koy iç aroma ver iç sadece içemiyorsan su çok önemli hemde çok fazla canım... Erken dogum flan meselesinide kafana takma eger kanaman olmadıysa çıkar riskli degilsin bu haftalarda çogu insana deniyormuş kanama olanların tehlikeli canım çok şükür o olmadı bende sendede yokmuş 23 haftalıkken git bak görceksin çıkmış olcak benimki tamda çıkmamış 23 mm uzaktı ama doktor dahada çıkacak gör dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…