2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlaarr merhabaaaaa.Bebişler nasl tekmeler şiddetlimi o minik pıtpıtlarr.
Ben sabah doktordaydım. bebeğim 30 cm olmuş ağzını açıp açıp kapadı açıp açıp kapadı hep.Suyu çok iyi keyfi yerindeymiş.Erken doğum belirtin yok herşey normal dedi.
.Gayet sağlıklı Allaha şükür olsun.Bu ay 1 kilo almışım.
Toplamda 7 kilo aldık 6.aydayız. 50'lik şeker yüklemesi yapıldı. sonucu yarın alıp bakacağım doktorum nöbetçiymiş iş çıkışı gideceğim.Tetenoz aşımı da oldum ilk aşımı yaptım.
Benden bu kadar kızlar.
Allah bebeklerimize sağlık versin inşallah.

Merhaba arkadaşlar :) Bebek için alışveriş listesini tamamlamaya çalışıyorum da ateş ölçer olarak neyi tavsiye edersiniz? Araştıran ya da alan oldu mu?

Merhaba canım biz sevi bebenin bu takımından aldık hepsi bi arada ve çantalı olduğu için tercih ettim nereye gitsem yanımda bulunur diye...

hhifasesaa canım ablamın bir tane değil bi kaç tane büyük büyük miyom u vardı. Sağ Salim doğurdu hamd olsun. Hiç merak etme bir şey olmaz rabbimin izniyle. Bende de var seninki kadar büyük değil 3 cm ama dr m hiç kaale alıp bir şey demedi bile. Zaten öncen var mıydı bilmiyorum ama bazı miyomlar gebelikte olup geri gidiyormuş. miramiram sende de vardı canım sanırsam. Hiç canımızı sıkmayalım kızlar. Ha ağrı cabası ama yavrular için 3 4 ay daha dayanalım inşallah.

Maşallah annesi hep sağlıkla güldürsün yüzünü yavrun. Benim tekmeler önceki gibi çok değil ya, canım sıkılıyor bu duruma ama vesvese yapmak istemiyorum. Aramızda beş gün varmış kilosu nasıl çıktı?

cnm normalde her zaman kilosunu söylerdi. bu sefer soylemyi unuttu galiba bende sormayı unuttum. en son kontrolde 510 gr dı. şuan tahminimce 650-700 arası olmuştur.Sağol cnm benm. ama tabiki vesvese yapma ediyor işte haraket sonuçda gayet iyi emin ol. ben yeri geliyor akşama kadar hissetmiyrum akşam coşuyor. uyuyorlar annesi.

gunaydin canimm
Benmde uykum bolunuyor kuzu yerimi yadrgiyorum ondan yada rahatszm bu ara onlada ilgili olabilir. Ucak rotarda yapti. Bi evime kavussam. cok ozledm
Rabbim sag salim kavustursun hayirlisiyla canim. Bizim icin yavastan uykusuz geceler basliyor sanirim gün gectikce yoksa 6 saat uyku bana yetmiyodu. Iki koca torba cöp cikti valla ne var ne yok attim hepsini odayi bosaltiyorum oglusum icin hatiralarima bagliyim eskilerimi atmazdim normalde ise yarayani kilere gerisini cöpe umrumda degil valla 14 senedir sakliyorum herseyi yeter :) ev tasisam ancak bu kadar cöp cikardi benimkide masallah hic yatmadi butun gece hala uyanik dönüyo icerde ne hikmetse ayaktayim uyur diyorum ama yok dogunca cok hareketli bi cocuk olucak sanirim.

İnşallah canım iyidir bebişin iyi haber alırsın

Usg kağıdında yaZar mı ki

Benimde öyle mesela sol kaburgam ağrıyor sağ tarafımdan ve sol kasığımdan tekmeler yiyorum

Canım benim kendini üzmemeye çalış inşallah hiçbirşey olmaz herşey yoluna girer

Çok sağol cnm brzda olsa içim rahatladı. 20 şubat'a gün aldık bakalım tekrar bakacaklar. İnş o güne kadar çıkar yukarı. Ben zaten günlük hayatında da pek su içen biri değildim şimdide öleyim zorluyorum kendimi okuduklarıma göre zaten normal doğum yapamıyorsun çıkmazsa, plesantanın ayrılamaması durumunda rahim alınması kanamadan bebeğin annenin kaybedilmesine kdr tüm kötü şeyleri yazmışlar bu ara nedense çıkarmasam da bir mide bulantım var bende. Ne diyelim Rabbim hepimize şifa versin zamanında kolay doğumlarla yavrumuza kavuştursun inş

hhifasesaa cnm benim lütfen stres yapma. Ve üzülme. endişeni anlıyorum kendimi senin yerine koyuyorum.
Ama doktor söylrdi kötü bşey olsa yani ilerisi için.ama emin ol bişey olmayacak. Cuma günü de kötü haberler almayacaksın sen üzülme ki bebeğine de geçmesin .Çok hissediyorlar.Bir video izlemiştim sen hangi duyguyu salgılarsan bebekte onu alıyormuş. Hep mutluluk hormonu salgıla bebekte mutlu olsun annesi.Hepsi geçecek göreceksin.Bunu yaşayan ilk sen değilsin.Son da olmayacaksın. kaç kişi yaşıyor bunu kim bilir ve kaç kişi bunu yaşayarak sağlıklı güzel doğumlar yapıyor.
İnşallah fazla ağrı çekmessin daha fazla.duamız seninle güzel anne.

O çarpılan boy kız benim dr umun verdiğinde direkt gram olarak yazıyo. Zaten önemli de değil 30 cm olmuş kuzu 200 gr olcak değil tabi

O çarpılan boy kız benim dr umun verdiğinde direkt gram olarak yazıyo. Zaten önemli de değil 30 cm olmuş kuzu 200 gr olcak değil tabi
Hıı öylemiydi ya ay valla cahilliğin bu kadarı
Aynen cnm kilo değişiyor gerçekten de. diğer gittiğimde 2 kat büyümüş olarak öğrenirim kilosunu artık.Hayırlısı olsun inşallah.Ne güzel yazıyormus sende.

Bugünlerde yemeklerden sonra bir başağrısı yaşıyorum normal midir bilmiyorum tansiyon da normal çıkıyor endişeleniyorum
Bende bu günlerde yemekten sonra mide yanması çekiyorum 4 gündür acayip midem yanıyor yemk sonrası alev alev.
Baş ağrısını bilemedim cnm normaldir heralde yaşadıklarımız.Çok sürerse devam ederse doktora arayıp sor yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…